icon

Elegantné trendové čierne tenisky pre ženy

xckaretxxx
27. feb 2025

Ahojte, poprosím o typ na ,,elegantne,, trendové čierne tenisky, vhodné aj k elegantným nohaviciach. V kamenných predajniach neviem nič nájsť. Dakujem.

lavender94
27. feb 2025

Niečo takéto v čiernej? Podobný štýl robí aj Hilfiger ale to su shity, alebo Lacoste. Pripadne mne sa ešte páčia conversy čierne kožené, alebo biele kožené so zlatými detailami.

xckaretxxx
autor
27. feb 2025

@lavender94 vyzerajú celkom fajn, pozriem v čiernej. Vdaka

lavender94
27. feb 2025

@xckaretxxx neviem či ich v čiernej vyrábajú, ale na podobný štýl to robí veľa značiek.

zuzubb007
27. feb 2025

Hilfiger čierne mám aj ja a sú také športovo elegantné, odporúčam túto znacku

eliska13
27. feb 2025
belle_vie
27. feb 2025

Ja mam aktualne MK, ale predtym som mala aj Mexx, Gaudi.

lavender94
28. feb 2025

@zuzubb007 prosim ta ako je to s kvalitou teraz u hilfigera? Ja som pred asi 7 rokmi podľahla trendu a musela som mať všetko od hilfigera a ta kvalita bola niečo strašne. Tenisky mi vydrzali tri mesiace a mohli ísť do kosa. Ostatne kúsky boli na tom podobne.

zuzubb007
28. feb 2025

@lavender94 neviem ja mám asi 5 rokov túto značku a všetko drží aj tvar aj kvalitu aj všetko, tenisky nosím pol roka furt a držia asi tretí rok a to mám asi trojo rôznych tejto znacky, nechápem mne sa za celý život nestalo, že by sa mi rozpadlo dáke oblečenie čo s tým ľudia robia 🤣

jaskolka
28. feb 2025

Elegantné tenisky vhodné k elegantným nohaviciam? 😮Tak také neexistuju,vždy to budú len tenisky.