Existuje podprsenka na extrémne ťažké prsia?
Poraďte niečo. Vždy som mala veľké prsia, ale teraz pri dojčení mam veľkosť F a idú mi odtrhnúť hlavu aj krk. Existuje nejaká špeciálna podprsenka co odľahči môjmu krku takú záťaž?
A hlavne spravny obvod. Ja mam G, sesternica mala pri dojceni kosik H. Mega tazke a ja som este aj krpec, vyzera to zle. Jedine tie podprdy, aby mali spravne pevny obvod, aby Ti vahu prs nedrzali iba ramienka, musia mat podporu zdola. A hrubsie ramienka. Mozno ak mas obvod 75, tak do velkosti F su veru tensie, a potom uz G kosik mal hrubsie, aspon u znacky Ava, co ja nosim.
Navstivit predajnu https://brafitting.attractiv.sk/
Odkedy mam od nich podprsenky ani neviem zeby ma bolela krcna chrbtica ci chrbat, nemusim si prsia stale napravat v podprsenke a tiez mozem hockedy pobehnut bez napravania. Uz ziadne objednavanie naslepo, nestoji to zato
Bonprix má na také megáče
Ja mam sportove podprsenky a riesi to problem. Potom su speci na beh a cvicenie. Mam 75 D/E , takze viem co to je mat velke prsa. Z beznych som spokojna s Palmers
Ak dojcis, klasicku podprsenku si rozhodne nekupuj. Prsia stale "pracuju", nalievaju sa, rastu, zmensuju sa atd. Preto ti klasicka podprsenka rano sediet moze, ale naobed uz nebude. A ani to nie je pri dojceni vhodne. Idealna pre teba je materska podprsenka, napriklad s fexikosticou a taka, ktora sa dokaze prisposobit plus minus 3 velkosti. Urcite zabehni do Attractivu v Bory mall, tam take maju.
@daniela2202 to nie su megace a nie, Bonprix nema, rozhodne nie take, co by sedeli a uz vobec nie na obvod 75, napriklad.
@nevenka tak potom neviem čo je toto.... veľkosť cdefg 75 - 110 👉👉👉👉👉👉
@daniela2202 toto nie je absolutne vhodna podprsenka pri kojeni...
@0silvia0 za tie ceny to bude "kvalitka" 🙂
@julia_romeo to neviem posudit, su tam recenzie, treba precitat. Ja si podprsenky z bonprix neobjednavam, ja mam opacny problem. Ale mozno na nejaky cas kym dieta odstavi posluzia.
Ja mám Feliny, to je ale 110€ podprda, musiš si kúpiť jednoznačne o 5cm menši obvod, ako máš pod prsiami, tam ti totiž má držať podprsenka, nie ramienka, ale dole ten obvod.
Kupujem značku Anita, osvedčené. Veľkosť 90G. Web majú nemožný, ale výrobky skvelé. Sú tam špeciálne podprsenky na kojenie.

Musis hladat podprsenky s hrubsimi ramienkami. Napr. tato je velmi dobra.