Hodí sa biely top a ružová sukňa na svadbu?
Hodí sa zobrať si na svadbu (ako hosť) biely top a ružovú sukňu?
Ako je napísaní vyššie, tak záleží od konkrétnych kúskov... ale skôr nie, ako áno, ja by som sa tej bielej vyhla radšej úplne
Hovoríme tu o outfite pre dospelého človeka, pre dieťa, pre teenagera? Záleží aj od dress code na svadbe/celkovej estetike, keď sa očakáva že iba nevesta bude mať bielu tak zvoliť iný top, prípadne hodiť do pračky s farebnou ponožkou a vuala, nový outfit na svete. Osobne na tom nevidím nič zlé, je to (iba) top a nie štvorvrstvové šaty s volánmi a perlami.
@anonym_autor uplne kľudne ,ja tiež chcem bielu blúzku a ružovú sukňu ,nevesta pochválila a schválila
Zalezi z akeho materialu a akeho strihu je top a sukna. Ak Ti ide o farebnu kombinaciu, ze top je biely, tak uplne v pohode. Moja kamoska na mojej svadbe mala ruzovu maxisuknu a biely top. Vyzeralo to velmi pekne, slavnostne a ani v najmensom tato kombinacia neevokovala svadobne saty.
Bez fotky ti tu nic nevyvestime
ak je to biely top tipu tričko a sukňa na behanie tak nie. Ak sú elegantné, trblietavé, vrstvené alebo neviem aké tak hej. Daj fotku, to bude najistejšie

@anonym_autor aký biely top a akú ružovú sukňu?