icon

Hodí sa biely top a ružová sukňa na svadbu?

13. nov 2025

Hodí sa zobrať si na svadbu (ako hosť) biely top a ružovú sukňu?

anonym_ebf0e6
13. nov 2025

@anonym_autor aký biely top a akú ružovú sukňu?

anonym_8a778c
13. nov 2025

Ako je napísaní vyššie, tak záleží od konkrétnych kúskov... ale skôr nie, ako áno, ja by som sa tej bielej vyhla radšej úplne

cyneric
13. nov 2025

Hovoríme tu o outfite pre dospelého človeka, pre dieťa, pre teenagera? Záleží aj od dress code na svadbe/celkovej estetike, keď sa očakáva že iba nevesta bude mať bielu tak zvoliť iný top, prípadne hodiť do pračky s farebnou ponožkou a vuala, nový outfit na svete. Osobne na tom nevidím nič zlé, je to (iba) top a nie štvorvrstvové šaty s volánmi a perlami.

minenkaa
13. nov 2025

@anonym_autor uplne kľudne ,ja tiež chcem bielu blúzku a ružovú sukňu ,nevesta pochválila a schválila

titla
13. nov 2025

Zalezi z akeho materialu a akeho strihu je top a sukna. Ak Ti ide o farebnu kombinaciu, ze top je biely, tak uplne v pohode. Moja kamoska na mojej svadbe mala ruzovu maxisuknu a biely top. Vyzeralo to velmi pekne, slavnostne a ani v najmensom tato kombinacia neevokovala svadobne saty.

osky
13. nov 2025

Bez fotky ti tu nic nevyvestime

anonym_f7e9bb
14. nov 2025

ak je to biely top tipu tričko a sukňa na behanie tak nie. Ak sú elegantné, trblietavé, vrstvené alebo neviem aké tak hej. Daj fotku, to bude najistejšie