Hodia sa mi tieto šaty?
Saty ano ci nie? A co k nim dat na vrch a co obut

Ano, slusia ti.
Satu su pekne aj postava v nich. Lodicky k tomu a nic tomu nie je. Niektore zeny uz nevedia co coho si brdnut!
Tie šaty ti nesedia. Príliš zvýrazňujú prsia, viazanie pod prsiami zvýrazní brucho. Ten vzor je otrasný. Zostarujuci. Krásne možnosti pridala
@lienka.7
je jedno kolko mas rokov, a kolko mas kil. Tieto saty ti kila pridaju, na velke prsia taketo vzory a gombicky vpredu su este horsie. Cize ESTE viac ti pridaju. 85kg nie je ziadna katastrofa aby si si nevedela saty vybrat ;)
Ale fakt je, oblec si co chces a v com sa citis dobre (len pytas si nazory, tak napisat treba na to). Tie rukavy a dlzka ti ale tiez vobec nelichotia... treba ti nieco kratsie, s vystrihom, jednofarebne. Na tie rukavy, ziadne sako... lodicky nenosis, tak co si chces obut k satam? tenisky?
No ano, k tymto by sa biele tenisky hodili, tak na dovolenke. Ale nie na krst.
Ak sa v nich citis dobre, kludne. Foto skresľuje, zle svetlo, zlý uhol odfotenia. Make up, vlasy tiez urobia svoje a bude. Ziadna 50rocna zena. Koselove saty nosia vsetky kategórie..
Taketo lodicky vyzeraju pohodlne, nizko
https://www.zalando.sk/tamaris-klasicke-lodicky...
Nech mas saty akekolvek, ale podprdu mas zlu.. Bud inu, alebo vytiahnut ramienka
Šaty sú krásne, len si daj lepšiu podprdu. Postavu máš akurát. Budeš jednička😉
Skus ked pridat foto aj tych druhych siat.
a aku mas vysku?
Napis mi IP, poslem ti, ako som mala podobne nakombinovane na prijmanie minuly rok
@ckocka presne to iste ma napadlo, že to tak na staršie taký vzor a podľa postavy si myslím, že to je mladučká baba. Ak by si predsa obliekla, tak jednofarebné sáčkov či svetrík a doladiť farbou aj topánočky.
Neviem koľko máš roky, ale toto sú šaty tak 55+ naozaj ak si mladšia v žiadnom prípade, podľa mňa zla dlzka, zla farba aj strih pod prsiami celé zle, aj pri kilach navyše sú krajšie šaty, volila by som ročný strih a voľnejšie
Idem do kostola chcem saty ktoré zakryje prsia a a saty pod kolená. Ja som není za modrú farbu ale dcéra chce aby sme boli modré 😃
Tieto sú oveľa lepšie. Bez opasku by som dala a navrch nejaké sako.
@januska12323 nemôžem dať bez opasku sú to jak plážové saty.. ale vyzerajú pekne mám ešte takýto modrý opasok..
Bohužiaľ už nemám čas vyberat s dvoma deťmi 😃
Tieto tvoje druhé šaty sú oveľa krajšie.
Tenisky nie, ideš na krst, nie na kávu.
Bývajú aj také akoby nižšie lodičky s remienkom, aby ti to napadalo. Alebo balerínky na jemnom opätku. A keď sa otepľuje, možno aj také polosandále, vpredu uzatvorené.
A ktorý opasok?
tmavomodrý opasok
@unicornlady a čo by ste mi odporúčali na vrch?
Určite kabelka aj keď budeš mať dieťa na rukách, daj si cross body kabelku, najlepšie bielu s retiazkou na zavesenie, biele lodičky, ak nevieš chodiť v lodičkách, zožeň si s okrúhlou alebo rovnou špičkou, na hrubšom podpätku, budeš mať lepšiu stabilitu a nebudú Ti trpieť kĺby na nohách. Pokiaľ niesi zvyknutá na špicaté s ihličkami, tak by si v tom dosť trpela. A biely kabátik k šatám budem super - koženkový, jelenicový alebo sako.
Ak bude teplo, tak ako hlásia, okolo 16 stupňov, možno by som na to nedávala nič ďalšie.
Premýšľam, že ak je opasok tmavomodrý so zlatou prackou, potom aké sako (ak by si chcela) by sa hodilo, a akej farby topánky.

@autorka pokial mas tak 50+ ako nejaká "tetka" tak áno. Teraz sú už krásne šaty aj pre moletky.
Prečo toto paneboze 🙈