Hodia sa tieto šaty na svadbu?
Ahojte baby, prosím vás o úprimný názor – hodia sa tieto šaty na svadbu pre babu, čo má väčšie brucho a boky? 🤷♀️ Mám ich vyhliadnuté, farba aj strih sa mi celkom páčia…chcela by som ich ponosiť aj potom. Nemám pás jak osa bohužiaľ 😅
Myslíte, že sú tieto šaty OK, alebo radšej hľadať niečo iné? Kľudne hoďte tip, čo vám sadlo, keď ste riešili podobnú dilemu. Vďaka moc! ❤️

Ako nevesta? Ja by som volila nieco ineho.
Asi by som zvolila inu farbu, ved su v podstate biele 🙂 Nemala by si zatienit nevestu, farebne sa istotne nehodia, strih je taky, ze som na vazkach, neurazia, neohuria.
Pre nevestu? Podľa mňa veľmi nie. Ak ideš ako hosť, tak tiež sa biele na svadbu nehodia.
okrem toho, ze su biele, tak toto je presne strih pre stihlu zenu...
Nie pre nevestu. Budeme v kostole a na hostine ako rodina. Biele teda nie? Nenosim saty a bude to svadba taka mensia.
ak mas brucho a boky urcite nie, budes v tom ako vo vreci...biele nie, zvol nejaku inu farbu - kremovu, staroruzovu, bledomodru, idealne strihnute pod prsami alebo ak by si nasla tak po bokoch aby bol prechod farby (tym padom ti to ukaze nejaky pas). Pripadne klasicky suknu a bluzku mozes tiez dat
určite biele nie, hladaj si iné šaty
Prečo by nemali byť biele 🙄
Zvoľ inú farbu, alebo konzultuj s nevestou. A teda stri by som volila iný.
Ty si nevesta? Odhliadnuc od toho záclonového dizajnu nie sú vhodné, vďaka opasku zvýraznia práve brucho.
Určite nie. Biela sa na svadbu nehodí. Určite zvoľ farbu, alebo jemný farebny vzor. A na plnú postavu bez definované ho pasu zvol zavinovačka šaty bez liečení, skracuje krk. Riad sa.pravidlom 30 ku 70. To znamená ze horná časť šiat tvorí 30% z postavy a dolná 70 %. To ti vytvorí pas. Teda zavinovacie šaty s previazaním nad pásom, alebo blúzku a sukňu s vysokým pásom Ačkoveho strihu. Takéto oblečenie ti definuje pás a vytvorí krivky
Tak logicky biele na svadbu nie 🤣 aj keď na svadby nechodíš, tak hádam vieš, že biele je no go. A teda za mňa nie sú vhodné na svadbu, sú to šaty na bežný deň, skus pozrieť iné.
Biele na svadbu si proste dava len nevesta... ziadna vynimka tam nie je, ani biela, ani svetla kremova ani nic tomu podobne.
Ak chceš totálne vytočiť nevestu a chceš aby tá ohovarala cela rodina tak smelo do toho
Neverim že dospela súdna žena ktorá má všetkých 5 pokope sa ide naterigat do bielych šiat
Takéto obyčajne saty alwbo veľmi podobne nájdeš aj v inej farbe
Odkiaľ sa furt vyhrabávajú títo sprostáci? Spadli z Marsu k nám?
Biele šaty určite nie. Nie si nevesta. Je toľko pekných šiat v rôznych farbách a ty si vyberieš práve biele 🤦♀️
Na svadbu sa v bielom nechodi ako ta toto moze napadnut? Alebo si robis srandu??
tento typ šiat sa mi nepáči, nie sú elegantné
Bez ohľadu na farbu (teraz už snáď vieš, že to nie je vhodné), takéto šaty si daj na prechádzku do mesta na kávu. Svadba si zaslúži niečo slávnostnejšie. Žiadne šaty, ktoré “budeš nosiť aj potom”, sa na svadbu skrátka nehodia.
Ja ze ty si nevesta a nejaka komorna svadba. Ako host urcite nie 🙈
Prečo by nemali byť biele 🙄
@sisska96 Ak je nevesta informovana a suhlasi, tak aj hostka moze biele bez problemov. Ale inak nie. Nehodi sa to.
saty pekne, ale na nevestu priliz obycajne a pre hostku farebne nevhodne...
Je nepísané pravidlo, že hosť na svadbu nechodí v žiadnom prípade v bielych šatách a ani veľmi svetlé pastelové farby sa nehodia. Ak nevieš čo si obliecť a chces mať praktické šaty aj na iné príležitosti, za mňa sú ideál klasické obtiahnuté puzdrové šaty po kolená, najlepšie bez volanov a iných ozdôb. Len musia byť z kvalitného pevného materialu. Mám 2 takýchto a ak neviem, čo si obliecť, dám si tie a podľa príležitosti zvolíme doplnky. Za hviezdu nebudem, ale ešte sa mi nestalo, ze by som bola nevhodne oblečená.
Bez ohľadu na farbu (teraz už snáď vieš, že to nie je vhodné), takéto šaty si daj na prechádzku do mesta na kávu. Svadba si zaslúži niečo slávnostnejšie. Žiadne šaty, ktoré “budeš nosiť aj potom”, sa na svadbu skrátka nehodia.
@malaopicka prečo by sa nehodili, nemusí to byť hneď večerná róba. Záleží aj v akom "štýle" je svadba.
@malaopicka prečo by sa nehodili, nemusí to byť hneď večerná róba. Záleží aj v akom "štýle" je svadba.
@sense Svadba je taka dedinka normalna ziadne roby Pozeram nieco vhodnejsie ale teda neviem si vobec vybrat.
To vam nezadali drescode?

Na svadbu biele? Nikdy, len nevesta moze byť v bielom to nevieš?