Hodia sa tieto šaty na svadbu?
Ahojte baby, prosím vás o úprimný názor – hodia sa tieto šaty na svadbu pre babu, čo má väčšie brucho a boky? 🤷♀️ Mám ich vyhliadnuté, farba aj strih sa mi celkom páčia…chcela by som ich ponosiť aj potom. Nemám pás jak osa bohužiaľ 😅
Myslíte, že sú tieto šaty OK, alebo radšej hľadať niečo iné? Kľudne hoďte tip, čo vám sadlo, keď ste riešili podobnú dilemu. Vďaka moc! ❤️

A v inej farbe ich nemajú v ponuke?najvhodnejsie na svadbu sú pastelove farby..v svetlomodrej alebo pudrovo-ružovej by mohli byt pekne
@pl2y Tieto nie. Skusim pozriet. Len aky strih?
Skúste hľadať niečo takéto https://www.mohito.com/sk/sk/zavinovacie-midi-s...
Skúste hľadať niečo takéto https://www.mohito.com/sk/sk/zavinovacie-midi-s...
@raddkka Dakujem, ale niekde pisali, ze opasok nie? Mam sirsie boky a vacsie brucho. Alebo bez opasku?
tento typ šiat sa mi nepáči, nie sú elegantné
@alenka58 aj mne prídu málo elegantné.. ešte tak do práce, na kávu do mesta, .... na bežný deň.
Práve takýto opasok vám vytvorí pás, ktorí vám chýba spolu s tým zavinutim odvedie pozornosť od brucha a voľná sukňa zakryje co má
Keď si dáte šaty rovného strihu práve zdôrazníte brucho a rovnako aj s gombíkmi, alebo košeľové. Ženám s postavou vytvára jablká lichotia zavinovacie šaty. Ale najlepšie je skúsiť viac typov a ukázať sa kamarátkam
Tak podľa odporúčania Google sa typu postavy jablko (kde je teda vacsie brusko) hodia Ackove strihy a saty s vyšším pasom a potom zavinovacie..tak by som sa po takých pozrela
Radšej choď do obchodu a vyskúšaj si niekoľko...
Autorka ja by som šla do Ackovych šiat.
Určite biele šaty NIE. Keby mi tak príde niekto na svadbu, tak by som ho vyhodila. A celkovo mi tie šaty prídu príliš obyčajné na svadbu.
@malaopicka prečo by sa nehodili, nemusí to byť hneď večerná róba. Záleží aj v akom "štýle" je svadba.
@sense nehodia sa na žiadnu svadbu, bez ohľadu na štýl. Bodka
Ak nie si nevesta, určite nie!!!!! biele na svadbe môže mať iba nevesta.
@sense nehodia sa na žiadnu svadbu, bez ohľadu na štýl. Bodka
@malaopicka nevravím že tieto konkrétne sa hodia, ale na svadbu nemusí byť vyslovene róba ktorá je určená len na jeden vecer. Bodka.
@malaopicka nevravím že tieto konkrétne sa hodia, ale na svadbu nemusí byť vyslovene róba ktorá je určená len na jeden vecer. Bodka.
@sense kto hovoril o róbe? Otázka bola na tieto šaty a tie sa na svadbu nehodia. Veľmi jednoducho sa dá dohľadať, aké šaty sú na svadbu vhodné aj podla štýlu a témy. Nebudem to viac rozoberať.
@sense kto hovoril o róbe? Otázka bola na tieto šaty a tie sa na svadbu nehodia. Veľmi jednoducho sa dá dohľadať, aké šaty sú na svadbu vhodné aj podla štýlu a témy. Nebudem to viac rozoberať.
@malaopicka napísala si "žiadne šaty ktoré vynosi aj potom". Tieto šaty vhodné nie sú to sa zhodneme ale kľudne to môžu byť šaty ktoré "vynosi aj potom"
Biele nie.

A v inej farbe ich nemajú v ponuke?najvhodnejsie na svadbu sú pastelove farby..v svetlomodrej alebo pudrovo-ružovej by mohli byt pekne