icon

Hodia sa tieto šaty na svadbu?

27. máj 2025

Ahojte baby, prosím vás o úprimný názor – hodia sa tieto šaty na svadbu pre babu, čo má väčšie brucho a boky? 🤷‍♀️ Mám ich vyhliadnuté, farba aj strih sa mi celkom páčia…chcela by som ich ponosiť aj potom. Nemám pás jak osa bohužiaľ 😅

Myslíte, že sú tieto šaty OK, alebo radšej hľadať niečo iné? Kľudne hoďte tip, čo vám sadlo, keď ste riešili podobnú dilemu. Vďaka moc! ❤️

Hodia sa tieto šaty na svadbu?
Strana
z2
pl2y
27. máj 2025

A v inej farbe ich nemajú v ponuke?najvhodnejsie na svadbu sú pastelove farby..v svetlomodrej alebo pudrovo-ružovej by mohli byt pekne

autor
27. máj 2025
@pl2y

A v inej farbe ich nemajú v ponuke?najvhodnejsie na svadbu sú pastelove farby..v svetlomodrej alebo pudrovo-ružovej by mohli byt pekne

@pl2y Tieto nie. Skusim pozriet. Len aky strih?

raddkka
27. máj 2025
autor
27. máj 2025
@raddkka

@raddkka Dakujem, ale niekde pisali, ze opasok nie? Mam sirsie boky a vacsie brucho. Alebo bez opasku?

deti95060810
27. máj 2025
@alenka58

tento typ šiat sa mi nepáči, nie sú elegantné

@alenka58 aj mne prídu málo elegantné.. ešte tak do práce, na kávu do mesta, .... na bežný deň.

raddkka
27. máj 2025

Práve takýto opasok vám vytvorí pás, ktorí vám chýba spolu s tým zavinutim odvedie pozornosť od brucha a voľná sukňa zakryje co má

raddkka
27. máj 2025

Keď si dáte šaty rovného strihu práve zdôrazníte brucho a rovnako aj s gombíkmi, alebo košeľové. Ženám s postavou vytvára jablká lichotia zavinovacie šaty. Ale najlepšie je skúsiť viac typov a ukázať sa kamarátkam

pl2y
27. máj 2025

Tak podľa odporúčania Google sa typu postavy jablko (kde je teda vacsie brusko) hodia Ackove strihy a saty s vyšším pasom a potom zavinovacie..tak by som sa po takých pozrela

sisska96
27. máj 2025

Radšej choď do obchodu a vyskúšaj si niekoľko...

sense
27. máj 2025

Autorka ja by som šla do Ackovych šiat.

sisi1837
27. máj 2025

Určite biele šaty NIE. Keby mi tak príde niekto na svadbu, tak by som ho vyhodila. A celkovo mi tie šaty prídu príliš obyčajné na svadbu.

malaopicka
27. máj 2025
@sense

@malaopicka prečo by sa nehodili, nemusí to byť hneď večerná róba. Záleží aj v akom "štýle" je svadba.

@sense nehodia sa na žiadnu svadbu, bez ohľadu na štýl. Bodka

vierkainka
27. máj 2025

Ak nie si nevesta, určite nie!!!!! biele na svadbe môže mať iba nevesta.

sense
27. máj 2025
@malaopicka

@sense nehodia sa na žiadnu svadbu, bez ohľadu na štýl. Bodka

@malaopicka nevravím že tieto konkrétne sa hodia, ale na svadbu nemusí byť vyslovene róba ktorá je určená len na jeden vecer. Bodka.

malaopicka
27. máj 2025
@sense

@malaopicka nevravím že tieto konkrétne sa hodia, ale na svadbu nemusí byť vyslovene róba ktorá je určená len na jeden vecer. Bodka.

@sense kto hovoril o róbe? Otázka bola na tieto šaty a tie sa na svadbu nehodia. Veľmi jednoducho sa dá dohľadať, aké šaty sú na svadbu vhodné aj podla štýlu a témy. Nebudem to viac rozoberať.

sense
27. máj 2025
@malaopicka

@sense kto hovoril o róbe? Otázka bola na tieto šaty a tie sa na svadbu nehodia. Veľmi jednoducho sa dá dohľadať, aké šaty sú na svadbu vhodné aj podla štýlu a témy. Nebudem to viac rozoberať.

@malaopicka napísala si "žiadne šaty ktoré vynosi aj potom". Tieto šaty vhodné nie sú to sa zhodneme ale kľudne to môžu byť šaty ktoré "vynosi aj potom"

domkakvet
27. máj 2025

Biele nie.

wikira
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2