Hodnotíte oblečenie svojich kolegýň?
Ahojte...pre zaujímavosť... Hodnotíte nahlas alebo v duchu oblečenie vašich kolegýň? Mám v kancelárii dve kolegyne, ktorým neujde nič, čo majú nové ženy z vedľajšej kancelárie. A furt to komentujú, napr "všimla si si, že Jana má novu kabelku Karl? Ktovie či je originál alebo fake. Dana je dnes oblečená lepsie, asi sa už trochu zobudila, že sa na lepšie obliekať, keď nechodila doteraz oblečená štýlovo..." Pritom vzhľadom k väčšej postave chodí oblečená podľa mňa veľmi pekne.
A podobne blbosti furt riešia. Ja som minimalistka, chodím úplne jednoducho, momentálne mám len dvojo riflí, lebo sa mi nedarí zohnať také, čo by mi sadli. Pár čiernych, jednoduchých tričiek bez nápisov 4 kardigany... To je môj zimný šatník momentálne. Chodím samozrejme Čistá, mám sušičku, tak nie je problém oprať, vysušiť a na druhý deň to mať na sebe znovu. Nechcem si predstaviť, ako ohovárajú mňa.
Mne je to teda jedno, len na zaujíma, ako je to inde. A teda ja osobne si všimnem, keď ja niekto niečo veľmi pekne na sebe, ale väčšinou neviem čo mal kto na sebe ani v ten deň, nie ešte včera.
Ako je to u vás?
@anonym_autor Samozrejme ze hodnotim ci uz v duchu pre seba alebo s kamaratkami som zena a vzdy sa pozriem moda a obliekanie ma bavi
V súčasnej kancelárii sme pol na pol chlapi a ženy, takže nič nerieši, ale predtým som bola viacmenej medzi babami, na celom poschodí boli len baby a mali sme tam jednu kočku, čo mala kypre tvary a fakt štýlovo sa obliekala, aj krátke sukne, vysoké lodičky ako carrie bradshaw, mala krásne vlasy, vždy nejako vycesane, ozdoby vo vlasoch, skrátka štýlová kočka, čo to vedela s oblečením. Raz, som vyšla z WC a ona tam bola pri zrkadle, tak jej hovorím, že bože, vy ste vždy taká krásna a počula to kolegyňa od nás z kancelárie... no a vtedy to začalo. Ona to povedala pred ostatnými z našej kancelárie a spustila sa lavína, že chodí nevhodne oblečená, že je tučná a mala by sa obliekať asi do vreca alebo čo a odvtedy stále riešili... a myslím, že určite aj mňa, keďže občas tiež nahodím trošku kratšiu sukničku 🤣. Našťastie tam už nie som.
@anonym_autor ja hodnotim v duchu, ale neklebetime o tom, kto co ma oblecene. Sefku obcas pochvalim, ked ma nieco velmi pekne, ju to potesi, ale nie je to casto, lebo jej panickovske oblecenie nespada do mojho vkusu.
nezaujimam sa o inych oblecenie, nekomentujem, a hlavne nie za chrbtom ... nanajvys pochvalim, ak je to kamoska, ale aj to sa nestava casto, lebo sa o to nezaujimam
@anonym_b5cdad to robím aj ja ☺️
ja si oblečenie žien všímam, ale nemám potrebu to rozoberať s inými kolegyňami, celkovo vôbec neklebetím - pretože toto čo opisuješ sú klebetné ženské, to nie je iba o móde…
mám len 1 kolegyňu ktorá sa oblieka podľa môjho vkusu - zvyšok je úplne mimo mňa, niektoré sa obliekajú úplne príšerne - ale ich vec 😏
ja si oblečenie žien všímam, ale nemám potrebu to rozoberať s inými kolegyňami, celkovo vôbec neklebetím - pretože toto čo opisuješ sú klebetné ženské, to nie je iba o móde…
mám len 1 kolegyňu ktorá sa oblieka podľa môjho vkusu - zvyšok je úplne mimo mňa, niektoré sa obliekajú úplne príšerne - ale ich vec 😏
@biba_18 áno to máš pravdu, ony dve riešia všetko. Snáď vedia aj kto bol koľko krát na wc.
@anonym_autor Vsimame si, ale nehodnotime, skor sa navzajom pochvalime, ak sa nam nieco velmi paci.
Nie nehodnotím a také plytké trúby ako tvoje kolegyne by som nezniesla
nehodnotím a nemám potrebu o tom zakladať debatu
ja si všimnem. Je to jednoducho vo mne. Pekné oblečenie pochválim . aj p. uč. keď prídem do školy pre dcéru. ak je niečo pekné tak je pekné.
Manž. skritizujem raz - dva. Tiež by najradšej v jednom tričku leto - zima.
@anonym_autor ten, kto je spokojný sám so sebou, zdravo sebavedomý nerieši ako sa kto oblieka. A hlavne to nekomentuje a nepreberá s kolegyňami. Mala som také, prišlo mi to vždy hlúpe a také "slepačie" (hlavne ak kritizovali za chrbtom) Ak som si aj všimla, kto má čo oblečené, rozhodne som to nikdy nekomentovala. Okrem pochvaly ak sa mi niečo naozaj velmi zapáčilo.
@anonym_autor v zenskom kolektive je to asi noramalne.ja mam 2 koleyne ktore nemaju vobec ziaden styl takze ony samozrejme neriesia inych😀ale akonahle ma zena trosicku zalubu v mode,bude minimalne v duchu hodnotit..a co?dokonca niekedy si aj s kolegynami s ktorymi sme si blizke navzajom hodnotime.
@anonym_autor ten, kto je spokojný sám so sebou, zdravo sebavedomý nerieši ako sa kto oblieka. A hlavne to nekomentuje a nepreberá s kolegyňami. Mala som také, prišlo mi to vždy hlúpe a také "slepačie" (hlavne ak kritizovali za chrbtom) Ak som si aj všimla, kto má čo oblečené, rozhodne som to nikdy nekomentovala. Okrem pochvaly ak sa mi niečo naozaj velmi zapáčilo.
@tibor79 nie je to slepacie.niekede je nevyhnutne sa tym zaoberat.ako napr.nedavna skusenost ked prisla na pracovne stretnutie jedna s holym chrbtom.len sliepky by sa neozvali a neriesili.inteligentna zena druhu v dobrom upozorni...
Nehodnotim, nekomentujem, neviem co mal clovek vcera na sebe.
Chodim do officu raz/dvakrat tyzdenne a striedam realne jedny rifle (mam 3 ale nie su tak pohodlne takze ich nosim ked MUSIM) a 3 svetre. Zarabam normalne a moj muz je platovo v top 1%, cize o peniazoch to nie je, skor uz nevidim zmysel v tom, vlastnit 3 skrine oblecenia.
@tibor79 nie je to slepacie.niekede je nevyhnutne sa tym zaoberat.ako napr.nedavna skusenost ked prisla na pracovne stretnutie jedna s holym chrbtom.len sliepky by sa neozvali a neriesili.inteligentna zena druhu v dobrom upozorni...
@anonym_a4c52e písala som o kritizovaní za chrbtom. Nie ak sa dotyčná priamo upozorní ak je niečo nevhodné do práce
Zhodnotím to v hlave a keď je to ozaj niečo mega tak pochválim. Ale mám "prehľad" ktorá z kolegýň si na sebe dáva záležať, kto väčšinou nosí firemné tričká a vyhovuje mu to (napríklad ja) a pamätám si ako sa mi kolegyňa sťažovala že chodí len v jedných nohaviciach a odvtedy to nedokážem nevidieť. Ale ozaj 0x sme niečo z toho komentovali s ostatnými
@anonym_autor Je to otrasné tie klebetné,dôležité úradnícky. Fuj. Viem, že to ohováranie sa zle počúva..jedným uchom dnu druhým von.
Len si v duchu pomyslím svoje.

@anonym_autor V duchu áno, nahlas poviem iba kompliment.