icon

Je dobrý nápad objednať si lacné šaty na ples?

5. jan 2026

ahojte zeny idem o mesiac na ples a kedze velmi nechodim na taketo akcie chcela by som si len nejake lacnejsie saty objednat napriklad shien alebo temu, je to podla vas dobry napad?..mate skusenosti_?..lebo oblecenie odtial som ešte neobjednavala tak neviem co cakat

Strana
z2
really8
5. jan 2026

@anonym_autor do toho by som nesla. Objednaj z about you. Tam najdes aj za lepsi peniaz

pribinak
5. jan 2026

Nad požičovňou neuvazujes?

patka06
5. jan 2026

@anonym_autor Skús pohľadať tu, odporúčam, majú dobré ceny, sú spoľahlivý
https://www.bezvasport.sk/zeny/zeny-oblecenie/s...

rencicimoncici
5. jan 2026

Tam by som si nebola istá kvalitou, i keď som už pár krát objednávala šaty ale letné. Nie sú zlé no na ples by som si asi netrúfla. Radšej niekde kde si to vyskúšaš.

katulienocka999
5. jan 2026

@anonym_autor ak ti ide o lacnejšie a ti nevadí mať z druhej ruky tak si skus vyhľadať skupiny na fb, viem,ze je aj shein a si zadaj dopyt a uvidíš čo ti bude ponúknuté...veľa krát predávajú iba vyskúšané

a0
5. jan 2026

@anonym_autor za jedno podľa mňa nikomu to oblečenie odtiaľ nemôže sedieť a za ďalšie od prvého pohľadu to kričí nechutnou lacnotou a umelinou 🙈. Radšej požičovňa alebo bazare, tam vieš kúpiť krásne veci za zlomok 🙂

huxy
5. jan 2026

Ja som už objednala par šiat zo shein ci temu, kľudne by som objednala znovu. Treba ale čítať recenzie a pozerať reálne fotky.

autor
5. jan 2026
@patka06

@anonym_autor Skús pohľadať tu, odporúčam, majú dobré ceny, sú spoľahlivý
https://www.bezvasport.sk/zeny/zeny-oblecenie/s...

@patka06 dakujem za tip

anonym_ab03d4
5. jan 2026

Na nemenovanom "V .." majú rôzne a za drobné

anonym_2b24cc
5. jan 2026

To mas jedno, ja som si kupila v Medicine v kamennej predajni a az doma som si vsimla poskodenie. Do cinskych obchodov vratis.

lila246
5. jan 2026

tiez pravidelne kupujem saty pod 20eur na V...., a vsetci mi ich chvalia, a neveria ze stali tak malo :D

anonym_4a5085
Autor odpoveď zmazal
anonym_444af7
5. jan 2026

Nás čaká stužková, aj ples. Už dva mesiace hľadám, chodím, skúšam. Boli sme aj v Poľsku. Pozerala som aj Shein, no priznám sa, že nemám odvahu. Nakoniec som našla jedny na V...d, dokonca je kočka z nášho mesta a je krajčírka. Práve som ich bola vyskúšať, trošku mi ich upraví. Skús pozrieť tam.

biba_18
5. jan 2026

akože aj keď objednáš iné veci zo shein sú to lacné handry, tak plesové aké by mohli byť?

nyusika
5. jan 2026

pre niekoho v pohode, pre mna urcite nie.
riad sa tym co vyhouje tebe
@anonym_autor

anonym_09eba1
5. jan 2026

@anonym_autor väčšina šiat to je jedno odkiaľ sú polyester či PL, HU či naše obchody.Ja by som pozicala z požičovne a máš pokoj.Vyskusas si, vidíš material, alebo z našich e-shopov

nyusika
5. jan 2026
@anonym_09eba1

@anonym_autor väčšina šiat to je jedno odkiaľ sú polyester či PL, HU či naše obchody.Ja by som pozicala z požičovne a máš pokoj.Vyskusas si, vidíš material, alebo z našich e-shopov

@anonym_09eba1 ale slusne saty si nepozicias za menej, ako stovku

katkaseiner
5. jan 2026
@nyusika

@nyusika za tolko potom uz aj kupi

zeldia
5. jan 2026

@anonym_autor aj ja by som požičala z požičovne 1) aby mi nestali v skriňi 2) poskúšaš si koľko chces opravuia sa ti na tvoju postavu 3) je to ekologickejšie a mám z toho lepší pocit aj keď cena je samozrejme vysoká 4) vybavím to rýchlejšie pol dňa skúšania vo viacerých požičovniach (tak musím googlit cakat balik skúšať vrátiť čo nechcem… )

nyusika
5. jan 2026
@katkaseiner

@nyusika za tolko potom uz aj kupi

@katkaseiner ano - akurat niektore beru do uvahy aj ekologicke hladisko - co potom s tymi kupenymi satami ?

katkaseiner
5. jan 2026
@nyusika

@katkaseiner ano - akurat niektore beru do uvahy aj ekologicke hladisko - co potom s tymi kupenymi satami ?

@nyusika staci ich predat.. tiez predavam tie moje... necakam za ne neviem kolko, ale aj drobne potesia.... len som prekvapena kolko stoji pozicanie takych siat, ved za tolko si ich uz aj kupim, nie?

zeldia
5. jan 2026
@nyusika

@nyusika určite to bude drahšie ako z činy aké asi to bude aj inak vyzerat.

nyusika
5. jan 2026
@katkaseiner

@nyusika staci ich predat.. tiez predavam tie moje... necakam za ne neviem kolko, ale aj drobne potesia.... len som prekvapena kolko stoji pozicanie takych siat, ved za tolko si ich uz aj kupim, nie?

@katkaseiner lenze nie kazdej sa s tym chce babrat...propste je to pohodlnejsie - najmenej pracne, najekologickejsie.

zeldia
5. jan 2026
@katkaseiner

@katkaseiner áno ale upravia to na postavu a snáď su lepšie ušité a vidno rozdiel.

nyusika
5. jan 2026
@katkaseiner

@katkaseiner no take saty, ako si pozicias za stovku - si za stovku nekupis.

anonym_f0dfc1
5. jan 2026

@anonym_autor jasneee
Odmietam olatit tie sialene sumy za kupu siat na SK ci z pozicovni
Ale treba si objednat viac siat a skusat
Ak nic tak jednoducho vratis

katkaseiner
5. jan 2026
@nyusika

@katkaseiner no take saty, ako si pozicias za stovku - si za stovku nekupis.

@nyusika prveze kupujem pekne saty a kvalitne, normalne v obchode, ziaden cinan ci Temu, Shein, do 129 E som sa vzdy zmestila a boli aj lacnejsie... nejak nemam pochopenie pre taketo veci... kolko potom take saty stoja? 500E?

nyusika
5. jan 2026
@katkaseiner

@nyusika prveze kupujem pekne saty a kvalitne, normalne v obchode, ziaden cinan ci Temu, Shein, do 129 E som sa vzdy zmestila a boli aj lacnejsie... nejak nemam pochopenie pre taketo veci... kolko potom take saty stoja? 500E?

@katkaseiner to je v poriadku...ja pisem,z e tie z pozicovne su drahsie

pokial teda nejde o nejaku "cinansku" pozicovnu - ale to by si videla na tych satach, ze su to sunty.

anonym_6bc499
5. jan 2026

Skús V..... ja som si tam kúpila nove šaty s visačkou za 20 euro od polky ,ktoré stoja na online shope 267e.Je tam veľký výber spoločenských šiat a za dobré peniaze.

anonym_a3dd45
5. jan 2026

Pozeraj recenzie a najmä fotky v recenziách. Neter si odtiaľ objednala za 20e a vyzerala fakt že nádherne a nik jej nechcel veriť koľko stali. Ale napr ja som si objednala letné a bol to šmejd. Ale pri niektorých šatách sú ozaj dobre foto recenzií tak podla toho kukaj

Strana
z2