Je dobrý nápad objednať si lacné šaty na ples?
ahojte zeny idem o mesiac na ples a kedze velmi nechodim na taketo akcie chcela by som si len nejake lacnejsie saty objednat napriklad shien alebo temu, je to podla vas dobry napad?..mate skusenosti_?..lebo oblecenie odtial som ešte neobjednavala tak neviem co cakat
Nájdi si na bazare použité, aj do 30€ kúpiš kvalitné pekné šaty
Skús sa popozerať v online bazároch. Ja som si cez FB nášho mesta kúpila nenosené šaty na ples za 40e a sú nádherné.
Na nemenovanom "V .." majú rôzne a za drobné
@anonym_ab03d4 ano a viac ako polovica predrazeny Shein a Temu.
@anonym_autor Skús pohľadať tu, odporúčam, majú dobré ceny, sú spoľahlivý
https://www.bezvasport.sk/zeny/zeny-oblecenie/s...
@patka06 toto sú z 90% šaty z čínskych e-shopov len ich prepredávajú
Na sheine už sú dnes aj kvalitné kúsky ktoré oni len prepredávajú, sú to šaty z kvalitných materiálov, pekne s vysačkou od nejakej značky, treba len hľadať a hlavne POZERAJ RECENZIE, hlavne tie kde sú fotky, to ti najviac napovie
@amalka07 To je možné, ale sú super, materiál a kvalita tiež ok, sadli perfektne, za 40 eur už slúžili na 3 príležitosti a stále sú pekné.
Nemajú problém ani s vrátením tovaru, peniaze rýchlo pošlú späť.
@patka06 áno áno, to nehovorím, že nie. Hlavne je to fajn ak potrebujete rýchle dodanie a istotu vrátenia. Ale ak má človek viac času, odporúčam pozrieť, či nenájdete rovnaké za lepšiu cenu
@katkaseiner no take saty, ako si pozicias za stovku - si za stovku nekupis.
@nyusika ale čoby nie. Tiež majú v tých pozicovniach len šaty z Číny, lepšie načančané. Je naivné si myslieť, že slovenský podnikateľ to robí inak. 😉
@nyusika ale čoby nie. Tiež majú v tých pozicovniach len šaty z Číny, lepšie načančané. Je naivné si myslieť, že slovenský podnikateľ to robí inak. 😉
@anonym_1efe9c naivne a hlupe je mysliet si, ze kazdy jeden Slovak odrbava.
ja som mala nieolkokrat pozicane saty a urcite to neboli sra.kz z aliexpress
chapem, ze v hornej dolnej je to mozno tak, ako pises...urcite aj v Bratislave a okoli sa najdu takyto "hejpodnikatelia" ...ale su aj fajnpozicovne s kvalitnejsim tovarom
Ja mame objednávam pravidelne šaty na plesy z Vinted a vždy je spokojná, aj sú pekne. Pravdaze nie také za 15€ ale chceš môžem poslať do správy nejaké reálne fotky. Tu bude každá mudrovať, že sú také a hentake..
@anonym_autor kúpila som 2 šiat zo SHEIN a sú úžasne..obe sedia ako uliate a nevyzerajú vôbec lacno 😉
@anonym_autor za mňa v pohode..uz som si par krat objednala oblecenie zo sheinu..hlavne take co tu v obchodoch proste nedostat..pozri sa hlavne ci maju dane saty recenzie a fotky od realnych zakazniciek..
@anonym_autor zvyčajne nosím M aj teraz som objednala ale asi skôr L by som potrebovala ale zase výstrih by mi bol veľký. A sú krásne a pohodlné. Netlačia
@stejan krásne! Teraz chcem ist aj ja na ples..
@anonym_autor je to zly napad a ak idete na nejaky poriadny ples, tak to bude vyzerat otrasne. Skus si saty pozicat a budes oblecena adekvatne k udalosti, nebudu ti zbytocne saty zavadzat v skrini a ani to nestoji vela v porovnani s kupou plesovej roby.
@anonym_autor Skús pohľadať tu, odporúčam, majú dobré ceny, sú spoľahlivý
https://www.bezvasport.sk/zeny/zeny-oblecenie/s...
@patka06 a to vieš o tom, že práve oni berú veci zo shein a tému a dajú si na to 300% maržu?
Tak ako 80% inych sk webov.
@anonym_4a5085 plesové šaty z aboutyou za 50 e? 🤯 To aké? Posleš link?
@anonym_autor Ja takisto odporucam pozriet aboutyou a zalando, maju teraz vypredaj, kopa peknych siat aj do 50 eur sa da kupit. Postovne nad 20 eur je zadarmo a takisto aj vratenie tovaru, ak si si nie ista, objednaj si 1 saty v 2 velkostiach a co nebude dobre, vratis. Peniaze vratia dost rychlo. Saty nie su smejd, ja mam odtial niekolko roznych znaciek, klasicke, aj na leto aj dlhe saty na ples. Niektore saty som kupovala v 70% zlave.
@anonym_autor možno by som skôr uvažovala na tvojom mieste kúpiť si šaty, čo vyskúšaš a po plese ich predsa. Kamoška takto robí už roky. Vždy po plese sa na predaj s vlastnou foto a vždy ich predá. Druhá možnosť je požičovňa a ešte by som zvážila požičanie od kamošky, sesterky, susedky, kolegyne....