Je Gucci Horsebit 1955 Small originál?
Ahojte dievčatá,som si všimla že aj takúto tému tu rozoberáte.
Chcem sa spýtať tých čo sa vyznajú či je táto kabelka original ďakujem

Naozaj tazko povedat ale podla vnutra by som povedala ze moze ist o original. Zasite to vyzera byt pekne rovno, stitky tiez. Za mna je vzdy jasny ukazovatel sitie, ci sa to nepara a netrcia niekde nitky.
Nekupuj si cez internet od osoby, ktoru nepoznas takuto drahu kabelku bez uctu a karticky originality.
@muchotrafka298 nie nechcem kúpiť ja som ju ako keby zdedila po mame ja by som ju chcela predat
@barnecka mas od nej blok a karticku originality? To su zakladne veci, co bude od teba kupujuca pytat. Mozes si ju skusit dohladat na zaklade serioveho cisla a ked mas k nej visacku, tak tam by mal byt presny model uvedeny a pohladat na zaklade toho.
@muchotrafka298 nemám k nej vôbec takéto veci. Len kabelku a čo vidíš na fotke.
Nerozumiem sa veľmi dotoho ani neviem čo kde pozerať 😀
@barnecka normalne si najdi na googli tu kabelku, podla toho serioveho cisla, moze to byt original, ale ked nemas k nej doklady, cena ide dole. Na visacke ak ju k tomu mas (neviem to identifikovat z fotky v tom malom sacku) je tam nejaky pismenno-ciselny kod ako "nazov" kvazi tej kabelky. Toto by malo sediet s tym, co si vygooglis. Otazka je, ci tvoja mama si kupovala taketo drahe kabelky alebo ich dostavala, aj od toho sa vies odrazit. Lebo toto je kabelka za 1500 EUR.
@muchotrafka298 Vyhladam to ale viac kabeliek mi nájde tak neviem,ale som pozerala že to je starší typ kabelky
@barnecka toto co si poslala nie je ten kod, ktory ja myslim. Toto co ja myslim mas ako keby v nazve kabelky (priklad: Model 795228 AADPJ 6207). Ak je to original, vyhlada Ti presne ten typ. Je to kabelka z roku 2020.
@barnecka tu tazko dokazes nejak laicky originalitu, kedze nemas k nej ziadne doklady. A aj keby si mala, tak trebars karticka sa da sfalsovat uplne hravo, lebo tam nie je napisane seriove cislo. Pri inej znacke dostanes ucet a dovidenia, nemas k tomu nic (LV).
V CR je predajna Luxury Bags v Prahe, kde originalitu vedia urcit. Mozno keby si im napisala, vedeli by pomoct.
@muchotrafka298 Nič som nenašla tak asi není originál,skúsim napísať ďakujem ti pekne
@barnecka kludne to moze byt original, ale neurci to z fotiek nikto. Sitie je pekne, nite netrcia, kovove detaily odpovedaju tomu co ma Guccii. Mozes sa riadit jedine tym, ze ci tvoja mama mala taketo drahe kabelky, dostavala ich? Lebo tu sa bavime o niekolkych stovkach. Pri predaji nejak nerataj s tym, ze dostanes plnu cenu.
@muchotrafka298 To ti neviem povedať či dostávala ale určite by si takú kabelku nekúpila
Ja viem ved uvidíme už som im napísala
@barnecka ja som to nemyslela nejak v zlom, len tak, ze ci si taketo veci bezne kupovala, ze ich mala povedzme viacej a vedela si, ze ma taketo drahe veci. Skus este LuxuryVintage na instagrame oslovit, oni davaju kabelky na prepredaj, maju aj kamennu predajnu v BA, ci by Ti nevedeli pomoct. Za opytanie nic nedas.
@barnecka Mne sa nezdajú tie pracky, popozeraj či niesu hrdzavé

Pri dnesnej kvalite fejkov Ti nikto neurci originalitu z fotky. A uz vobec nie uzivatelky MK.