Je kombinácia tampónu a menštruačných plaviek spoľahlivá?
Ahojte ženy, stala sa mi taká vec, že sa mi posunul menzes a posledné 3 dni dovolenky budem mať svoje dni. Prosím Vás, ak by som sa aj nekupala, postačí mi kombinácia na ležanie na pláži tampón + menstruačné plavky? Menštruáciu mávam silnejšiu. Aby som si aspoň nohy močila a dávala pozor na deti na pláži. Menzes nechcem.oddialovat, mala som z toho brutálne PMS a zlu náladu, to mi za to nestojí.
Prosím aj mi odporučíte dobré spoľahlivé značky menštruačných plaviek? Uvažujem nad Snuggs.
Dakujem veľmi pekne.
Ja mám menzes prvé dni silnejší ,ale stačili mi obyč. plavky a tampón. Častejšie som menila nebolo mi to v Tom teplé príjemné. Obzvlášť pri mori je moja skúsenosť taká, že buď sa menzes sám oddialil ,skrátil alebo bol slabší. Inak s plavkami neporadím ,ale menštruačné nohavičky má Snuggs dobré.
@nina004 ďakujem. No bodaj by aj u mňa sa oddialil, ale nejak pre môj dobrý pocit by som mala radšej menstruačné plavky. Kúpať neviem či sa odvážim, aspoň prvé 2 dni, ale hľadám možnosti, ako aspoň v pohode ležať na pláži.
S menštruačnými plavkami skúsenosti nemám, ale presne z dôvodu menštruácie cez dovolenku som si kúpila menštruačný kalíšok (voči ktorému som mala predsudky), úplne obyčajný v Dmke a lepšie som spraviť nemohla. Je to na dovolenku top, môžeš úplne v pohode do vody a nemusíš meniť tampóny ani ležať na suchu.
kúp si tampóny do vody a môžeš sa v pohode aj kúpať. Mala som aj kalíšok ale nesadol mi, plavky som nechcela, keďže sú hrubšie a dlhšie by schli, tak to riešim tampónom do vody. On sa tak nenapučí vo vode ako klasický, preto je lepší
Ja mam skusenosti s plavkami, mam 3 ks. Jedny su od znacky Modibodi, ostatne 2 su od Dorina (tieto mam z Beponu, boli vo vypredaji minuly rok v dobrej cene). Su urcene len pre SLABU menstruaciu, lebo sava vrstva je tenka. Ja sa v nich normalne kupem aj v mori aj v bazene. Tu chvilku to vydrzi, nepretecie nic. Nevyhodou je vyssia cena.
kúp si tampóny do vody a môžeš sa v pohode aj kúpať. Mala som aj kalíšok ale nesadol mi, plavky som nechcela, keďže sú hrubšie a dlhšie by schli, tak to riešim tampónom do vody. On sa tak nenapučí vo vode ako klasický, preto je lepší
@janocka mám doma ešte 2 ks, ale tieto zas mne nevyhovujú, lebo málo sajú. Ja používam tampóny OB Super alebo super+. Niekedy mi trošičku pretečie tampón, preto mávam pod to menstruačné nohavičky. Čiže asi u mňa menštruačné plavky (pre istotu) sú najlepšia voľba. Je možné, že keď si budem tampón meniť každé 2 hodiny (aj tak dlhšie pri vode nebudem, lebo s malým sa nedá), ani by som ich nepotrebovala, ale pre vlastnú vnútornú pohodu skúsim. A ešte skúsim teda ten menštruačný kalisok, prinajhoršom mi to nesadne a vrátim sa k tampónom.
Ja mam skusenosti s plavkami, mam 3 ks. Jedny su od znacky Modibodi, ostatne 2 su od Dorina (tieto mam z Beponu, boli vo vypredaji minuly rok v dobrej cene). Su urcene len pre SLABU menstruaciu, lebo sava vrstva je tenka. Ja sa v nich normalne kupem aj v mori aj v bazene. Tu chvilku to vydrzi, nepretecie nic. Nevyhodou je vyssia cena.
@muchotrafka298 ďakujem veľmi pekne. Ja to chcem.na 100% v kombinácii s tampónom, takže to by asi nevadilo, že majú nižšiu savost. A ktoré sú podľa teba najlepšie?
Pokial mas silnejsiu menstruaciu, tak plavky sami o sebe Ti NEDOPORUCUJEM. Nakolko maju velmi tenku savu vrstvu, kazde co mam, aj od roznych znaciek.
Modibodi su najlepsie, ale len spodny diel ma stal 40 EUR a vratenie je na vlastne naklady do Holandska, ked nesadnu.
Pokial mas silnejsiu menstruaciu, tak plavky sami o sebe Ti NEDOPORUCUJEM. Nakolko maju velmi tenku savu vrstvu, kazde co mam, aj od roznych znaciek.
Modibodi su najlepsie, ale len spodny diel ma stal 40 EUR a vratenie je na vlastne naklady do Holandska, ked nesadnu.
@muchotrafka298 ďakujem veľmi pekne. Tak idem skúsiť k tomu aspoň ten kalíšok, prinajhoršom mi to nesadne a ak áno, malo by to pomôcť k plavkami.
Pozri Perties, oni maju plavky a teraz maju zlavu plavky + nohavicky zadarmo. Cena plaviek je okolo 40 EUR za spodny diel.
Ja mám menzes prvé dni silnejší ,ale stačili mi obyč. plavky a tampón. Častejšie som menila nebolo mi to v Tom teplé príjemné. Obzvlášť pri mori je moja skúsenosť taká, že buď sa menzes sám oddialil ,skrátil alebo bol slabší. Inak s plavkami neporadím ,ale menštruačné nohavičky má Snuggs dobré.
@nina004 prosím ťa, ako je to s tými menštruačnými nohavičkami? prepáč, že sa pýtam ako blbá, ale nemám s tým skúsenosť a pokukujem po nich už dlhší čas..to si ich normálne dáš, keď máš svoje dni a vložku si už nedávaš? či?
Pozri Perties, oni maju plavky a teraz maju zlavu plavky + nohavicky zadarmo. Cena plaviek je okolo 40 EUR za spodny diel.
@muchotrafka298 ďakujem, pozriem. Pozerala som presne Perties, Snuggs a thelunacare. Popravde sa mi dizajnovo páčia najviac thelunacare, ale nie som si istá kvalitou.
@nina004 prosím ťa, ako je to s tými menštruačnými nohavičkami? prepáč, že sa pýtam ako blbá, ale nemám s tým skúsenosť a pokukujem po nich už dlhší čas..to si ich normálne dáš, keď máš svoje dni a vložku si už nedávaš? či?
@zuzacka16 ja si prvé dni dávam tampón, lebo u mňa to nestačí. Alebo každé 3-4 hodinky meniť. Potom mi vydržia iba nohavičky, zvládnu oveľa viac ako tampón/vložka. Nič sa mi nekrci a nestáva sa mi, že by som pretiekla. Mám 2 ks O.B. a 3 ks z dmky tu ich značku. Tie su fajn na slabšiu menštruáciu. Posledné 3 dni mi stačia.
@zuzacka16 Áno,celý týždeň si vystačím len s nohavičkami. Nikdy sa mi nestalo ,že by som pretiekla alebo žeby smrdeli. Mám tri od Snuggs a štyri nejakej českej značky už si nepamätám názov.
@nacomeno2 a ešte prosím ťa veľkosť si si kúpila ako bežne nosíš nohavičky?
@zuzacka16 ja mam od francuzskej firmy DIM, u nas sa predavaju ako Bellinda a nepretecu. Ja mam silne prve dni, tak nosim nohavicky na noc aj cez den.Mam ich viac, kedze to pomaly schne. Moje maximum komfortu je nejakych 10 hodin tie prve dni.
@zuzacka16 ja mam od francuzskej firmy DIM, u nas sa predavaju ako Bellinda a nepretecu. Ja mam silne prve dni, tak nosim nohavicky na noc aj cez den.Mam ich viac, kedze to pomaly schne. Moje maximum komfortu je nejakych 10 hodin tie prve dni.
@muchotrafka298 ďakujem, tak pôjdem do toho, jasné že musím kúpiť viac aby som mala na výmenu..ja mám tak na druhý či tretí deň silnejšie, asi cca max 2 dni, potom je to už ok..
@muchotrafka298 ďakujem, tak pôjdem do toho, jasné že musím kúpiť viac aby som mala na výmenu..ja mám tak na druhý či tretí deň silnejšie, asi cca max 2 dni, potom je to už ok..
@zuzacka16 ja som si dokupovala postupne. Ked boli zlavy, akcie. Lebo to nie je uplne lacna zalezitost. Pouzivam ich uz 4 roky.
@nacomeno2 to fakt? lebo keď som čítala tak píšu že slabá až mierna menštruácia, preto som chcela vedieť, či aj pri silnejšej vám stačia..a fakt to nepretečie?
@zuzacka16 áno, v noci mi vydržia úplne v pohode celú noc ( mávam hlavne prvú noc dosť silnú ms) a dokonca som ich testovala aj na turistike cca 6 hodín, nepretieklo nič 🙂 ale treba teda kúpiť tie s najväčšou savosťou. Veľkosť som si vzala ako bežné nosím
@nina004 prosím ťa a vtedy keď máš silnejšiu, si aj častejšie meníš tie nohavičky či? asi vezmem na skúšku, že vyskúšam len doma a uvidím..
@zuzacka16 V pohode vydržia aj celú pracovnú dobu + presun. Takže nejakých 9-10hod. Ale mením častejšie pre svoj pocit. Ani vložku by som si tak dlho nenechala