icon

Je medzi mužmi rozšírený trend nosenia skinny jeans?

Dnes o 12:57

To len v mojom okolí chlapi 27 az 37 rocny nosia skinny jeans ?
Vsak nech si kazdy nosí, áno...
Tavie kopyto tiež je nechutné

minenkaa
Dnes o 13:04

@anonym_autor a čo ti vadí
Prsia ti tiež vadia?

anonym_d6ab6f
Dnes o 13:07

poniektorí v tom vyzerajú ozaj smiešne.

katkazatka
Dnes o 13:11

Skinny rifle na mužoch mi pripadajú veľmi smiešne. Nemali by to podľa mňa nosiť chlapi nad 25 rokov- je to veľmi zženštile

biba_18
Dnes o 13:14

akože aké skiny - také akože až že ako leginy? také som nevidela ešte ...

anjelicek26
Dnes o 13:15

Zarabaju si na problemy s plodnostou do buducna, ale tak ich vec... mne tiez nikto nejde hovorit, co mam a co nemam nosit...

stellarstar
Dnes o 13:19

Je niečo čo vám nevadí? Legíny nie, skinny jeans nie, hento nie, tamto nie... veď nech si každý nosí čo chce v čom sa cíti dobre... ži a nechaj žiť

huxy
Dnes o 13:21

Nech si každý nosí, čo chce, v čom sa cíti dobre. Ale mne osobne sa to nepáči, je to aj smiešne aj divné zároveň, akoby ani neboli chlapmi

0silvia0
Dnes o 13:27

každý má doma zrkadlo, každý sa hádam vidí, nie každý sa chce obliekať stádovito. Jeden si dá skinny, druhý si stiahne pudlo pod zadok a tretí si dá vyžehlené pukové gate.
A nie, nepozorujem vo svojom okolí zvýšený výskyt pánskych skinny džínsov, sem-tam sa nejaký chlap mihne, ale že by mi to nejako vadilo sa nedá povedať.

sisa_s
Dnes o 13:42

Nastastie v mojom okoli velmi nie, staci mi raz za cas na ulici nejaky vypasovany 🍆 v skinny a mam dost

selest
Dnes o 13:46

Kazdy vie ako chce posobit na okolie a na koho chce urobit dojem, v com sa citi dobre a podla toho sa oblecie. Vacsine zien kt poznam su obtiahnute rifle na muzoch smiesne, nechlapske atd. Ale niekomu sa to musi pacit ked sa to nosi🙂 Ja napr nosim leginy a nemam na to zadok. Ale mne je v nich pohodlne a mojmu muzovi sa to paci. Co na to ostatni ma uz davno netrapi..

tiezjedna
Dnes o 13:58

Je to za mna divne, zvlášť, keď sa do nich navlečie typek s nohami do x, neforemnou postavou a ešte “pri tele”🙄

anonym_66632c
Dnes o 14:07
@biba_18

@biba_18 nie skiny. skinny

biba_18
Dnes o 14:45

@anonym_66632c a keď skinny, tak aké sú to?

anonym_6b380b
Dnes o 14:47

@anonym_autor to ešte niekto nosí, však tie sú už dávno out…najmä pre pánov… niektoré baby majú postavičku, že im fakt pristanu, móda nemoda…tam to schvaľujem

martinmmartin
Dnes o 15:04

ja poznam v okoli vacsinou ze ten skinny efekt nebol vobec planovany a aj tak sa dostavil.
Zapnut tieznidu iba s parikom volov

0silvia0
Dnes o 15:14
@biba_18

@biba_18 si nevidela este muza v skinny dzinsoch?

anonym_7c476d
Dnes o 15:15

Momentálne mám dojem, že je to na ústupe ale popravde, keď som videla chlapa v tomto strihu nohavíc, taká tá 7/8 dĺžka, holé členky a biele subtilné tenisky, tak v mojich očiach, to nebol muž.

klotildabazarik
Dnes o 15:20

@anonym_autor ja neviem teda mne vsetci ti "chlapi v skiny" pridu ako teply🙄