Je medzi mužmi rozšírený trend nosenia skinny jeans?
To len v mojom okolí chlapi 27 az 37 rocny nosia skinny jeans ?
Vsak nech si kazdy nosí, áno...
Tavie kopyto tiež je nechutné
poniektorí v tom vyzerajú ozaj smiešne.
Skinny rifle na mužoch mi pripadajú veľmi smiešne. Nemali by to podľa mňa nosiť chlapi nad 25 rokov- je to veľmi zženštile
akože aké skiny - také akože až že ako leginy? také som nevidela ešte ...
Zarabaju si na problemy s plodnostou do buducna, ale tak ich vec... mne tiez nikto nejde hovorit, co mam a co nemam nosit...
Je niečo čo vám nevadí? Legíny nie, skinny jeans nie, hento nie, tamto nie... veď nech si každý nosí čo chce v čom sa cíti dobre... ži a nechaj žiť
Nech si každý nosí, čo chce, v čom sa cíti dobre. Ale mne osobne sa to nepáči, je to aj smiešne aj divné zároveň, akoby ani neboli chlapmi
každý má doma zrkadlo, každý sa hádam vidí, nie každý sa chce obliekať stádovito. Jeden si dá skinny, druhý si stiahne pudlo pod zadok a tretí si dá vyžehlené pukové gate.
A nie, nepozorujem vo svojom okolí zvýšený výskyt pánskych skinny džínsov, sem-tam sa nejaký chlap mihne, ale že by mi to nejako vadilo sa nedá povedať.
Nastastie v mojom okoli velmi nie, staci mi raz za cas na ulici nejaky vypasovany 🍆 v skinny a mam dost
Kazdy vie ako chce posobit na okolie a na koho chce urobit dojem, v com sa citi dobre a podla toho sa oblecie. Vacsine zien kt poznam su obtiahnute rifle na muzoch smiesne, nechlapske atd. Ale niekomu sa to musi pacit ked sa to nosi🙂 Ja napr nosim leginy a nemam na to zadok. Ale mne je v nich pohodlne a mojmu muzovi sa to paci. Co na to ostatni ma uz davno netrapi..
Je to za mna divne, zvlášť, keď sa do nich navlečie typek s nohami do x, neforemnou postavou a ešte “pri tele”🙄
akože aké skiny - také akože až že ako leginy? také som nevidela ešte ...
@biba_18 nie skiny. skinny
@anonym_66632c a keď skinny, tak aké sú to?
@anonym_autor to ešte niekto nosí, však tie sú už dávno out…najmä pre pánov… niektoré baby majú postavičku, že im fakt pristanu, móda nemoda…tam to schvaľujem
ja poznam v okoli vacsinou ze ten skinny efekt nebol vobec planovany a aj tak sa dostavil.
Zapnut tieznidu iba s parikom volov
Momentálne mám dojem, že je to na ústupe ale popravde, keď som videla chlapa v tomto strihu nohavíc, taká tá 7/8 dĺžka, holé členky a biele subtilné tenisky, tak v mojich očiach, to nebol muž.
@anonym_autor ja neviem teda mne vsetci ti "chlapi v skiny" pridu ako teply🙄
@anonym_autor ja neviem teda mne vsetci ti "chlapi v skiny" pridu ako teply🙄
@klotildabazarik keby boli studení ,tak im netreba rifle

@anonym_autor a čo ti vadí
Prsia ti tiež vadia?