icon

Je neformálny outfit vhodný pre ženícha?

21. jún 2024

Zdravím. Chcem sa poradiť svadbu mame začiatkom augusta bude riadny výpek a môj budúci si nechce dat oblek ale ze niečo na takýto štýl a k tomu svadobne pierko, myslite ze je vhodné aby mal ženích takýto štýl na obrade ? Ďakujem za nazor

Je neformálny outfit vhodný pre ženícha?
Strana
z2
alexandra383
21. jún 2024

My sme mali svadbu na plazi a aj tam si moj muz dokazal obliect sako. Taketo podobne blede nohavice, koselu, motylika, sako a mokasiny.. Ja som mala lahke svadobne plazove saty.. ten outfit, co si chce obliect tvoj nastavajuci je za mna az privelmi bezny, neslavnostny.

mk1111111111
21. jún 2024

Dajte taky dresscode pre vsetkych, aby sa potom zenich necitil trapne, ked niekto pride honosnejsie obleceny. Aj Ty si daj len take upne jednoduche saty, co sa daju aj inak vynosit, aby to troska ladilo. Potom ok, nemusi byt v obleku.

kristiii
22. jún 2024

A mne sa to mega páči oproti nejakému naškrobenému obleku. Ja by som ho v tom podporila. Áno, viem, drescode..a bla bla..ale teda ja by som sa počas obradu pozerala radšej na muža, ktorý sa cíti dobre a aj dobre vyzerá 😉

muchotrafka298
22. jún 2024

Nie je nic trapnejsie, ako ked je host lepsie obleceny ako zenich. Mali ste si dat taky dresscode aj pre ostatnych, aby sa toto fakt nestalo.

petronelag
22. jún 2024

Malo by sa rozlišovať oblečenie na slávnostné príležitosti a oblečenie na bežné nosenie, no a toto na obrázku je na bežné nosenie, vychádzkové, do práce, mesta.

samimami777
22. jún 2024

Ak sa jedná naozaj o svadbu o 10 ľudí , čiže neformálnej, tak s elegantnou obuvou kľudne. Hlavne že sa budete cítiť obaja dobre a užijete si svoj deň. Ty aké budeš mať šaty? Tiež jednoduchšie ?

bessie12
22. jún 2024

tiez budeme mat svadbu v lete, ale kedze ja budem mat svadobnu robu, tak tiez ocakavam, ze moj snubenec bude mat normalne oblek a nie vychadzkove oblecenie. Ked bude chciet, tak po obrade sa moze ist prezliect. Respektive dat dole aspon to sako. Obleky neznasa, ale tych 30 minut v tom vydrzi.

pettom19
22. jún 2024

My sme mali svadbu v totalnom upeku a manzel mal normalne oblek. Ale pod koselou mal speci tielko proti poteniu, ktore nam poradili v obchode. V pohode v tom vydrzal, a to neznasa horucavy.

pralinka86
22. jún 2024

A co lanovy oblek? To by mohol byt kompromis
Lan je super na leto, urcite vyuzije aj inokedy este
A ak nie, tak aj to ako to chce, ved oblecte sa doma a uvidite ako to vyzera spolu...

banalu
22. jún 2024

Nech si oblecie co chce, predstav si, ze on by ta nutil do tortovych siat?

princezna_bosorka
22. jún 2024

oznam vsetkym hostom, ze preferujete poloformány outfit (pre nechapavych dodaj, ze maju nechat obleky doma) a nech sa zenich oblecie, ako je mu prijemne a pohodlne.

Polka republiky chodi na svadby v hnusnom a lacnom obleceni, ktore navyse nositelovi casto nesedi a tu sa ide niekto potentovat z toho, ze by zenich na svadbe v kostole mohol nemat oblek... Pokial nemas svadbu v katedrale so 100 hostami, bude to v pohode. Uzite si svoj den!

drobcek100
23. jún 2024

Žasnem kam táto spoločnosť speje.Ziadna úcta k tak vážnej udalosti ako je sobáš, veď to je akt ktorý si zaslúži rešpekt a dôstojnosť a vhodné oblečenie

drobcek100
23. jún 2024

Aj keby ste boli len sami a svedkovia tak nie

drobcek100
23. jún 2024

@petronelag Súhlasím,je ako chlap príde v piatok z práce a povie,preper mi tú košeľu a nohavice čo som mal v robote, zajtra si to oblečiem na sobáš
@petronelag máš svätú pravdu

drobcek100
23. jún 2024

@reddflowerlife súhlasím, len sa čudujem, že to cirkev dovolí a netrvá na sviatočnom oblečení, veď to je aj úcta k sviatosti manželstva alebo sa mýlim?

tinalia
23. jún 2024

Je to vaša svadba a prave na nej si môžete dovoliť byť svojskí 😊 keby šiel ako hosť a mladomanželia by si neželali takýto dress code tak by to mal rešpektovať. Ale toto je vaša svadba. Mne by to ako manželke nevadilo, aj keď ide o svadbu v kostole. Neviem či sú nejaké pravidlá v kostole o obliekaní mladomanželov ja celkovo svadbám v kostoloch neholdujem 😅

Strana
z2