icon

Je nosenie legín a športového oblečenia vhodné do práce?

27. aug 2024

Ahojte. Aký máte názor na ženy čo nosia normálne do mesta, do obchodov, kina, práce legíny? Mám na mysli také klasické legíny, ale aj napr. športové. A čo taký crop top alebo športová podprsenka.

Strana
z2
tiezjedna
28. aug 2024

Ja to nenosím, ale je mi to úplne jedno😎 ži a nechaj žiť👍

mariska1989
28. aug 2024

Sú aj elegantné legíny, neutrálne jednoduché . Tiež nosím len podotýkam len legíny mám viac kúskov niektoré sú elegantné,( sťahujúce )niektoré sú jednoduché a samozrejme športové len vrch nám už podľa toho kde idem atď.
Na záver len toľko každý nosíme čo chceme a čo nám je pohodlné a nemal by sa do toho nikto starať

lujza123
28. aug 2024

Je mi to úplne jedno. Sama idem do obchodu v hocičom co mám na sebe, nevidím dôvod nejako sa fintit a robit dojem na predavačky v lidli 🤷🏼‍♀️
Toto je jedna z veci co mám rada na veľkomestách, ľudia toľko neriešia co ma kto oblečené

mameha7
28. aug 2024

Pre mňa sú legíny alebo tepláky ležérne oblečenie na doma, turistiku, alebo šport. Nikde inde si to neviem u seba predstaviť. Keď si dám legíny čo i len na nákup do obchodu, mám pocit, že som neupravená a že dnes mi je jedno, čo si oblečiem. Však aj Lagerfeld povedal o tomto type oblečenia:,, Tepláky sú znakom porážky. Stratili ste kontrolu nad svojím životom, tak ste si kúpili tepláky."

iwesska
28. aug 2024

Vsak to je teraz in,sportove cyklo leginy a ku nim podprsenka🙈 Ja sa na to nemozem pozerat,ale ked sa nehanbia oni,preco by som sa mala nad tym zamyslat ja?

thoughtfulweirdo
28. aug 2024

Veď človek v meste alebo obchode v leginach môže byt kľudne chvíľu po športovaní 🤷🏼‍♀️ hádam sa nebudú ľudia presúvať hore dole cez cele mesta prezliekať sa, keď potrebujú niečo vybaviť tam, kde zrovna došportovali 😂

panonia
28. aug 2024

Tak je rozdiel nosiť nepriesvitne normalne tvarované leginy bez zarezaneho zadku na vyšportovanej postave ako mať priesvitne a byť rozkysnuta ako knedľa, ano vtedy to je nechutne.

obleckodogymu
28. aug 2024

Nosím ich takmer všade, ale teda do práce a divadla mi to nepríde vhodné ani trochu☺️do obchodu, na prechádzku aj do obch.centra why not....

kristiii
28. aug 2024

Na šport/turistiku ok. Inde by som si ich ja osobne nedala, maximálne s nejakým predĺženým topom či mikinou. Ale kam to nosia ostatní, je mi v zásade jedno. Len nech sa nepohorsuju dámy, ktorým je v legínach vidieť všetky čiarky a zárezy, keď na nich druhí čumia (obľúbená téma posledných dní), lebo to vie strašne ťahať oči, aj keď človek fakt nechce 🙈.

kristinaanna
28. aug 2024

išli sme z turistiky, zastavila som sa v obchode. ideme z cvičenia, zastavila som sa v obchode, boli sme na bicykli , po ceste spať sme sa zastavili v obchode a na zmrzlinu. mám sa ísť najprv prezliecť, aby som nikoho nepohoršovala?
Samozrejme do práce, do kina, na prechádzku po meste, sa oblečiem primerane situácii.
Môžeš sa ľudí spýtať prečo majú legíny alebo tepláky v obchode alebo na ihrisku.

1mata
28. aug 2024

Mať tvoj problém 😁

simca06022011
28. aug 2024

vies co, ked na sidlisku niekto vybehne do obchodu, na ulicu, kamkolkve v leginach a podprsenke, ok vsak nevies z kade kam... ja napr. v "domacom" zbehnem do obchodu, lebo to je zvacsa 10minutovka, ze rychlo rychlo = lenze dedina :DDDD .. ale u lekara, v office, "do mesta" je to pre mna cez. Akurat pred 2t som bola v poliklinike a nestihala som sa divit, cyklokratasy zarezane v riti, mierne presvitajuce, tuky ovisajuce, k tomu podprsenka, kabelka a zabky.. ani keby ta kocka mala postavu na to mi to nepride vhodne k lekarovi. Rovnkao ako kadejaka obuv = ale to zase chapem, teraz kupit normalne topanky je umenie, staci problem s nohou akykolvek a uz clovek radsej v slapkach beha :DD
Ale teda, nech si nosi kto chce, co chce... ak mam leginy, obtiahnute nohavice atd, lebo mam ich rada, vzdy mam k tomu tuniku alebo nieco co mi zakryje zadok, alebo jeho velku cast, nejdem ako jaternica...

kiwi3
28. aug 2024

ked ma clovek dlhsi top alebo saty, tak nikto netusi, ci su to leginy, nohavice alebo pancuchy... s kratkym topom nenosim, vadi mi, ze by niekto mohol ocumovat rozkrok a aj sa cudujem, ze ini su s tym v pohode. ale ich vec.

domkakvet
28. aug 2024

Neda sa vseobecne odpovedat, zalezi aj kde dana osoba pracuje.

Strana
z2