Je smiešne nosiť kombinézu na prechádzke?
V kombinéze? Mne je vždy neskutočná zima. Najteplejšie mi je v lyžiarskej kombinéze. Ked mám termo, flecce a vrchnú vrstvu. Smiali by ste za zo mňa, alebo by vám to bolo jedno? 🙈🤣
@sisaka ty mas nejaký problem sama so sebou očividne lebo takéto bludy co tu vypúšťaš to normálnemu človeku nenapadne …
@bonboniera a ty si podľa vyjadrovania autorka.
@sisaka tiez mam taky pocit, ze je to o tom, ako bude vyzerat. Ale, nevadi mi to. Ked chce, nech si da. Len tie argumenty k tomu nesedia, ako nic ine nie je lepsie, ako tato kombineza. My roky lyzujeme, tak viem tiez o com je zima. A aj ako sa k tomu obliect.
Aj Vereska v takej chodi s moon bootmi, sidce len na svahoch, ale tak, ked sa jej to paci, nech si kludne oblecie.
@sisaka 😂😂😂 tak určite, bluzni ďalej
Mne by bolo srdecne jedno ze kto si co mysli. Nos, v com ti je dobre. My ked sme pred x rokmi byvali v Zuoz CH, tak som nosila nieco podobne, tam byvalo aj -38, a mala som na haku 😅
V minus 38 by sme chodili v overaloch asi vsetky, ale pri tom, co je teraz vonku to je tak na kupanie sa vo vlastnom pote v zimnom lyziarskom overale teda
Však v zime v pohode.
@sisaka lyžujeme kuriatko. Písala som vyššie. To, ze ty si chuderka, ktorá si nedovolí ani skipass, nie je môj problém. Nosím CG bundu a je mi zima, lenže úbožiačky ako ty ani nepoznajú CG 🤣
🤣
ty netušíš, kde ja lyžujem a koľko to stojí na deň, ale kľudne ešte niečo napíš, nech sa pobavím.
uchylaci si najdu cestu vsade 🙃

@mk1111111111
@zobaka
@beata_k
Ja si myslím, že tu vôbec nejde o nejakú zimu. Skrátka vidí na internete ako sexi vyzerajú tie modelky v lyžiarskych kombinézach a chcela by aj ona. Keďže nelyžuje, tak jediná možnosť pre ňu je obliecť si ju do mesta a tam sa v nej promenádovať. Teraz sonduje, čo na to ľudia, či nebude vyzerať ako blbá.
Keby jej išlo o teplé oblečenie kúpi si dlhý páperový kabát a k tomu čižmy do -30 a bude sa v tom variť.
S obliekaním do zimy mám bohaté skúsenosti. Nadmorská výška 1 000 m n.m., teplota v zime často aj -40.