icon

Je The North Face batoh za 2 eurá reálny?

26. feb 2025

Počuli ste o tom už? Nieje to fake ?

autor
26. feb 2025
doriiis
26. feb 2025

Samozrejme,že je to podvod

muchotrafka298
26. feb 2025

Jasne,ze je to podvod. Sa pozri na tu web stranku a jej adresu. Nikto nepredava original veci za taketo ceny.

autor
26. feb 2025
doriiis
26. feb 2025

Však,keď tomu veríš,tak pekne odpovedz na otázočku a nezabudni zadať číslo karty.A potom už len čakaj.🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😃

muchotrafka298
26. feb 2025

Cele je to podvod a tie recenzie su falosne. S Decathlonom to nema nic spolocne. Decathlon ma uplne inu oficialnu web stranku ako tuto co je uvedene.

lenkakravcova
26. feb 2025

Pred pár dňami to tu bolo..
Jasné 2€ 😅😂

ktobytobolpovedal
26. feb 2025

No ved objednaj a daj nam vediet ako si dopadla 😂😂😂😂😂

suzitok
26. feb 2025

Predpokladám, že tá Elena Nováková má čerstvú registráciu a prázdny profil.

autor
26. feb 2025

No ešte že som založila túto diskusiu už som išla odpovedať na tie otázky.. akurát som prvú prečítala a hovorím že ešte sa spýtam tu.😂 ja som sa nechala usvedčiť kvôli tým komentárom

crazy_cat_lady
26. feb 2025

A my sa cudujeme, ze stari ludia vyhadzuju igelitky s peniazmi z okien, ked mladi ludia nevedia rozoznat ocividny odrb

ktobytobolpovedal
26. feb 2025

Ale ved tu vidis, ze to nie je stranka decathlonu predsa

autor
26. feb 2025

Baby ale ja som klikla na ten Link.. ale nič viac som nerobila len urobila screen.. na nič som tam neklikala
Môže sa teraz niečo stať?

marhulka13
26. feb 2025

Nie, nemoze. Kým nezadas údaje z karty

crazy_cat_lady
26. feb 2025

este ti neklopala NAKA na dvere? :D nie, nic sa ti nestane

autor
26. feb 2025

@crazy_cat_lady myslela som tak že či sa mi nedostanú do mobilu hackeri aleho tak.. mám v Apple Pay kartu

personality
26. feb 2025

Ešte aj tie recenzie su písané lamanou slovenčinou. Ktorý slovak sa tak vyjadruje?

autor
26. feb 2025

@personality ja som to našla na profile jednej baby ktorú poznám osobne… vyzeralo ako keby to zdieľala tak som tomu fakt uverila 😂

autor
26. feb 2025

Už len dúfať že sa mi nedostali do mobilu tým že som otvorila link

magduska2
26. feb 2025

🤦🏻‍♀️

koniarova
26. feb 2025

Nedostane sa nikto k tvojej karte. Neboj sa.

autor
26. feb 2025

@koniarova ďakujem

really8
26. feb 2025

Kazdy koho takto okradnu si to zasluzi.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
livka_
26. feb 2025

Zaberie ti to minutu, zeno bozska..ci slecna ci iny anonym, ci cim si.
Aha: Ten kto dava recenziu. Simona Soltisova. Narodena vo Svite, pracuje v Boroch.. a teraz. 81 priatelov. Ani jeden slovak! Nebolo by ti to podozrive?..Ked ti to je malo, tak 81 priatelov a ani jeden like na ziadnu jej fotku. Zvlastne? Nie. Ani jeden prezdielany slovensky prispevok. cinklo uz? Umela aktivita vytvorena za ucelom odrbu. Ved preboha, kus sa posnazim a nie hodim screen na plochu a odpovedzte mi. Fakt staci scroll a minuta casu.

alantroj
26. feb 2025

Ja som to rovno zaslala na msg decathlon ked mi to vyskocilo na FB. Odpisali mi ze dakuju za podnet ze je to podvod ze nic neorganizuju.

janci27
26. feb 2025

Na FB uz bolo viacero takychto podvodnych inzeratov, vidim, ze tentokrat ludi lakaju Decathlonom. Zvycajne tam byvaju aj komenty od ludi, fotky, aby to vyzeralo, ze je to realne, ale vsetko je to podvod. Zaplatila by si tie 2 eura z karty, nikdy by ti samozrejme ziadny tovar neprisiel a pravidelne by ti strhavali z karty peniaze. Citala som o tom na nete, bola to podobna podvodna stranka, ludia pisali skusenosti, ktori sa dali nachytat, jedine vychodisko, zablokovat hned kartu. Na tejto stranke sa da skontrolovat, ci sa nahodou nejedna o podvod : https://www.scamadviser.com/check-website/domai...

vanilkovazmrzka
27. feb 2025

Ano samozrejme, vsetky drahe znacky su vlastne v hodnote 2€ to my za ne platime stovky eur len preto ze mame vela penazi a inak by sme ich nemali ako rozhadzat

sandrasstini
27. feb 2025

Jasne za 2€ nekupis ani cokoladu, nie to ruksak co bezne stoji min 60€ a viac. Ah ze to vobec niekoho napadne ako realne. Este ked to je hentak pisane plus ta webova adresa cele zle