Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?
Potrebujem poradiť či sa jedna o originál alebo fake kúpila som v sekaci a nevyznám sa v tom

Keď si to už kúpila, hádam je to jedno či originál či fake🤷♀️
Ale prečo máš pochybnosti? Nevyzerá fejkovo.
Za 10e ti mize byt úplne jedno či je to fake alebo real
Škaredá ružová tak či tak
mozno to chce predat ako original, tak jej to neni jedno 😀
tazko takto podla fotky, ja mam ruksak jeden original za 90 libier a jeden dokonaly fejk za tusim 20-30libier. Musela by som si chytit material... je to taky tvrdy material? ten moj fejkovy ma omnoho tensiu latku a je v omnoho lepsom stave po 5 rokoch ako ten mega drahy po 1 roku...😂
@terezia98 túto značku nenosím, ale podľa mňa je real.
@lucia13022023 nemusím tam dokazovať žiadnu originalitu stačí vyfotiť z každej strany plus štítok tak ako u každého iného oblečenia
Original.
@terezia98 Nový originálny výrobok stojí 52 €:
https://eobuv.sk/p/ladvinka-fjallraven-kanken-h...
Pochybujem, že by nejaký výrobca mal záujem napodobňovať to a vyrábať to ako fejk. To je ako keby niekto chcel vyrobiť fejkové indián keksy.
Takže tvoja duša môže byť kľudná, máš originálny výrobok
Pochybujem, že by nejaký výrobca mal záujem napodobňovať to a vyrábať to ako fejk. To je ako keby niekto chcel vyrobiť fejkové indián keksy.
@chrobak7 to som rada 🙂 lebo mi to dva ľudia napísali či je ti fake alebo originál
v sekáči za 10 e - real. kamarát tak kúpil gore-tex novú bundu v sekáči za 30 E. Normálna cena je okolo 350E. Tak, je to OK
Podľa mňa real, nemyslím, že fake by mal behúne na zipsoch s logom.
Uprimne moja dcera chcela pred 10r batoh tejto znacky, original 120e, kupila som na ali za 19e, batoh je v top stave aj po 10r a porovnavala som aj s originalom a veru som rozdiel nenasla.
Nosim ho doteraz ja.
@chrobak7 fejkove indián keksy 😂😂😂
Fake by nemal také vymakané detaily. Určite je to originál.
@terezia98 Tak im napíš, že si to nemusia kúpiť. Nech si kúpia nové v obchode.
@chrobak7 prišlo mi divne že sa mna na to opýtala jedna slečna ktorá mi hneď na to napisala že má doma viacero originalou len batohy tak keď mám niečo reálne tak poznám či niekdo predava real alebo napodobeninu snáď napisala som jej že kľudne môže zrušiť do pondelka poobede ak pochybuje o pravosti povedala že to chápe a nákup nezrušila tak snáď nebudú problémy
@chrobak7 prišlo mi divne že sa mna na to opýtala jedna slečna ktorá mi hneď na to napisala že má doma viacero originalou len batohy tak keď mám niečo reálne tak poznám či niekdo predava real alebo napodobeninu snáď napisala som jej že kľudne môže zrušiť do pondelka poobede ak pochybuje o pravosti povedala že to chápe a nákup nezrušila tak snáď nebudú problémy
@terezia98
No pre mňa je vždy podstatný štítok s made in, ak je tam turkey, nejde určite o originál, pokiaľ to nieje echt turecká značka a keď sa tam štítok nenachádza, beriem to tak ze bol odstránený lebo by priveľa prezradil🤣

Koľko si za to dala? A vlastne prečo riešiš či je to fejk, nie je to v tomto prípade jedno? Vyzerá ok.