icon

Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?

terezia98
4. máj 2025

Potrebujem poradiť či sa jedna o originál alebo fake kúpila som v sekaci a nevyznám sa v tom

Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?Je to fake alebo originál produkt zo sekáča?
gribka1
4. máj 2025

Koľko si za to dala? A vlastne prečo riešiš či je to fejk, nie je to v tomto prípade jedno? Vyzerá ok.

enmery
4. máj 2025

Keď si to už kúpila, hádam je to jedno či originál či fake🤷‍♀️

terezia98
autor
Autor odpoveď zmazal
terezia98
autor
4. máj 2025
@gribka1

Koľko si za to dala? A vlastne prečo riešiš či je to fejk, nie je to v tomto prípade jedno? Vyzerá ok.

@gribka1 asi 10€ niesom si istá

terezia98
autor
4. máj 2025
@enmery

Keď si to už kúpila, hádam je to jedno či originál či fake🤷‍♀️

@enmery tak nieje to jedno no 😊

gribka1
4. máj 2025

Ale prečo máš pochybnosti? Nevyzerá fejkovo.

pribinak
4. máj 2025

Za 10e ti mize byt úplne jedno či je to fake alebo real
Škaredá ružová tak či tak

eliska13
4. máj 2025
@terezia98

@terezia98 vyzerá ako originál, ale tiež nerozumiem najprv kúpiš potom sa pytas

abdn16
4. máj 2025

mozno to chce predat ako original, tak jej to neni jedno 😀
tazko takto podla fotky, ja mam ruksak jeden original za 90 libier a jeden dokonaly fejk za tusim 20-30libier. Musela by som si chytit material... je to taky tvrdy material? ten moj fejkovy ma omnoho tensiu latku a je v omnoho lepsom stave po 5 rokoch ako ten mega drahy po 1 roku...😂

sulavikova
4. máj 2025

@terezia98 túto značku nenosím, ale podľa mňa je real.

guudy
4. máj 2025
@terezia98

@terezia98 odkedy ti vadia fejky???😁

terezia98
autor
Odpoveď bola odstránená
terezia98
autor
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
Odpoveď bola odstránená
terezia98
autor
4. máj 2025
@lucia13022023
Odpoveď bola zmazaná

@lucia13022023 nemusím tam dokazovať žiadnu originalitu stačí vyfotiť z každej strany plus štítok tak ako u každého iného oblečenia

alguno
4. máj 2025

Original.

chrobak7
4. máj 2025

@terezia98 Nový originálny výrobok stojí 52 €:

https://eobuv.sk/p/ladvinka-fjallraven-kanken-h...

Pochybujem, že by nejaký výrobca mal záujem napodobňovať to a vyrábať to ako fejk. To je ako keby niekto chcel vyrobiť fejkové indián keksy.

Takže tvoja duša môže byť kľudná, máš originálny výrobok

terezia98
autor
4. máj 2025
@chrobak7

Pochybujem, že by nejaký výrobca mal záujem napodobňovať to a vyrábať to ako fejk. To je ako keby niekto chcel vyrobiť fejkové indián keksy.

@chrobak7 to som rada 🙂 lebo mi to dva ľudia napísali či je ti fake alebo originál

btus
4. máj 2025

v sekáči za 10 e - real. kamarát tak kúpil gore-tex novú bundu v sekáči za 30 E. Normálna cena je okolo 350E. Tak, je to OK

miramia
4. máj 2025

Podľa mňa real, nemyslím, že fake by mal behúne na zipsoch s logom.

terezia98
autor
Odpoveď bola odstránená
eeffka
4. máj 2025

Uprimne moja dcera chcela pred 10r batoh tejto znacky, original 120e, kupila som na ali za 19e, batoh je v top stave aj po 10r a porovnavala som aj s originalom a veru som rozdiel nenasla.
Nosim ho doteraz ja.

eviq
4. máj 2025
@chrobak7

@chrobak7 fejkove indián keksy 😂😂😂

slovakboy
4. máj 2025

Fake by nemal také vymakané detaily. Určite je to originál.

terezia98
autor
Odpoveď bola odstránená
abdn16
4. máj 2025
@miramia

Podľa mňa real, nemyslím, že fake by mal behúne na zipsoch s logom.

@miramia moj fake ma vsetko do bodky rovnake ako moj druhy co mam original, len latka je tensia.

abdn16
4. máj 2025
@slovakboy

Fake by nemal také vymakané detaily. Určite je to originál.

@slovakboy moj fake ma vsetky detaily do bodky rovnake ako moj druhy co mam original, len latka je tensia.

chrobak7
4. máj 2025
@terezia98
Odpoveď bola zmazaná

@terezia98 Tak im napíš, že si to nemusia kúpiť. Nech si kúpia nové v obchode.

terezia98
autor
4. máj 2025
@chrobak7

@terezia98 Tak im napíš, že si to nemusia kúpiť. Nech si kúpia nové v obchode.

@chrobak7 prišlo mi divne že sa mna na to opýtala jedna slečna ktorá mi hneď na to napisala že má doma viacero originalou len batohy tak keď mám niečo reálne tak poznám či niekdo predava real alebo napodobeninu snáď napisala som jej že kľudne môže zrušiť do pondelka poobede ak pochybuje o pravosti povedala že to chápe a nákup nezrušila tak snáď nebudú problémy

elisa518
6. máj 2025
@terezia98

@chrobak7 prišlo mi divne že sa mna na to opýtala jedna slečna ktorá mi hneď na to napisala že má doma viacero originalou len batohy tak keď mám niečo reálne tak poznám či niekdo predava real alebo napodobeninu snáď napisala som jej že kľudne môže zrušiť do pondelka poobede ak pochybuje o pravosti povedala že to chápe a nákup nezrušila tak snáď nebudú problémy

@terezia98
No pre mňa je vždy podstatný štítok s made in, ak je tam turkey, nejde určite o originál, pokiaľ to nieje echt turecká značka a keď sa tam štítok nenachádza, beriem to tak ze bol odstránený lebo by priveľa prezradil🤣