Je toto oblečenie smart casual?

@lenvam tie tenisky su za mna prilis sportove, volila by som vo farbe ciernej alebo bielej. bezne nosim tenisky/sneakers k satam, ale tieto za mna nie
Tie tenisky nie.
@anonym_fe6eb5 šaty môžu? Ze by som skočila zajtra dáku mokasinu kuknut
@lenvam za mňa nie. Tenisky sa mi tam nehodia. A tiež si myslím, že by tam nemal byť ani vzor až taký. Ja by som volila niečo jednofarebne, čistejšie...
@lynda888 no len ja som naozaj z tých co si nemajú o obliect😁 mame mat večierok v tomto štýle ale ja som nemala kedy si ist niečo kuknúť do obchodu
Šaty ok, keď nič iné na výber nemáš , tenisky nie...
Neviem presne co smart casual je ale urcite viem ze nic take nemam
@martinmmartin nemáš doma klasické nohavice a košeľu ?
Alebo nepotrhané rifle, biele tričko a sako ?
@martinmmartin ani ja som nevedela musela som googlit 😁
@martinmmartin nemáš doma klasické nohavice a košeľu ?
Alebo nepotrhané rifle, biele tričko a sako ?
@nyusika ani blúzku ani košeľu gate a sako by sa našlo ale nech sa snažím kombinovať tak ci tak musím niečo zajtra kúpiť bud topánky alebo tričko alebo blúzku-košeľu a mam na to asi 1hod 😬
A toto? Len biele tričko do kúpim?
@lenvam žiadne športové tenisky nezapadajú do smart casual, ak silou mocou chceš tenisky (a aj ich vynosiť do budúcna), tak si kúp čisto biele - žiadne farebne prvky na nich, na rovnej podrážke - žiadna penová podrážka, ako keby si došla z behu
@lenvam aaaale, neblázni.
Klasické nohavice, pekný top (kvalitné biele tričko), sako... mokasíny. A super sťahujúca bielizeň - toto je základ
@nyusika áno keď je to kg naviac ale ja mam kožu ktorú si musím doslovne zakasqt do nohavíc. Keby ze som normálne ze bachrata ôk ale keď si ako hajzlovy pavúk s vypukli bruchom no cele zle

Tie tenisky nie.