icon

Je toto vhodný outfit na pohovor?

soraya25
20. júl 2023
dskjhfdlkdjhl
20. júl 2023

@ikonica Je uplne jedno, kolko to stoji, stale to vyzera ako pyzamo. Navyse, Zara ma tak nekvalitne sitie a casto aj materialy, ze je to fakt len predrazena handra.

majusqwa
20. júl 2023

@soraya25 ak nechceš, aby ťa vzali, tak jednoznačne choď do toho! 👍

cocolino234
20. júl 2023

Že zara 😀 Takže ako lacno to aj pôsobí, tak to aj bude. 👍

euka210
20. júl 2023

@soraya25 ved to je pyzamo...

mariska1989
20. júl 2023

Ten pohovor je v spálni v nočných hodinách 😬😁 total e pyžamo 🤣

evaachesa
20. júl 2023

Ak bude pohovor 1.4. tak kľudne. 😅

sovica
20. júl 2023

@soraya25 Veľmi záleží, o akú pozíciu sa uchádzaš, ale tento outfit sa nehodí na žiaden pohovor.
Každá pozícia si vyžaduje iný dress code. Ak sa chystáš na pohovor na vyššiu pozíciu, do korporátu, do banky atď, tak zvoľ elegantnejší outfit. Uvoľnenejšie znamená, že namiesto púzdrových šiat si zoberieš napr. košeľové alebo namiesto klasických rovných biznis nohavíc si môžeš vziať teraz moderné široké atď.
Ak sa uchádzaš o nejakú kreatívnu pozíciu - grafička, editorka, fotografka, herečka, tak tam môžeš povoliť uzdu fantázii. Ale aj vnímanie umenia je subjektívne, takže to tiež netreba prehnať.
Čo určite NIE: hlboký výstrih, krátka sukňa alebo krátke nohavice, transparentné/štrasové/lesklé oblečenie, príliš vysoké podpätky, tenisky/šlapky, nevhodné nápisy alebo obrázky, neónové farby, príliš veľa doplnkov, výrazný make up, neupravené vlasy a nechty...

kulumulu123
21. júl 2023

@soraya25 mne osobne pripomina pyzamo sorry 🙈🤣

mell27
21. júl 2023

@soraya25 v tomto môžeš ísť spať, nie na pohovor 😃😃

mell27
21. júl 2023

@babulkomale ahoj, akými škandálmi?

226lenka
21. júl 2023

Nič v zlom ale to vyzerá ako pyžamo. Na pohovor sa to v žiadnom prípade nehodí. To si len v tom prípade daj na seba ak nechceš aby ťa vzali

martul
21. júl 2023

@soraya25 toto nie je dobré ani ako vtip. Na pohovor otrasné, ale keď pôjdeš na pyzamovu párty tak kľudne.

tibor79
21. júl 2023

Vyzerá to ako pyžamo.

ivanka12311
21. júl 2023

@soraya25 príde mi to ako pyžamo.Vrd obyčajnou blúzkou a čiernou sukňou alebo čiernymi nohavicami nič nepokaziš

lorin29
21. júl 2023

@soraya25 ako pyžamo 🤣🤣🤣

evkamotka
21. júl 2023

Myslim ze si to nepochopila s tou uvolnenou atmosferou. My v praci nemame dress code ale to znamena iba tolko, ze bezne nosime rifle, tricka, kosele, obyc saty....vsetci sme obleceni ako do mesta/na nakup, nikto to tu neprehana a to tym podla mna chceli povedat. Po lopate ze mozes chodit do prace v rifliach a tricku 🙂

tykat
21. júl 2023

@soraya25 u nas jedna plnostihla baba dosla v cipkovom crop-tope, kozenej kruhovej mini-minisukni a v takych tych papuciach zajacikoch 🐰🐰 a zobrali ju, programatorka.

lapersefona
21. júl 2023

Dobre ze sa pytasm vyzwra to jak flanelove pyzamo. Daj si čierne nohavice a koselu a mas vybavené

kvetinka75
21. júl 2023

uvoľnená atmosféra neznamená, že prídem v pyžame.

betulienka79
21. júl 2023

sranduješ ? 🙂

maminkadeticiek
21. júl 2023

Preboha 🤣

daniela2202
21. júl 2023

@soraya25 ja že to je elegantné pyžamo

basullinka
21. júl 2023

Fuha, to je čisté pyžamo...

boozlesk
21. júl 2023

ja tento komplet považujem za veľmi zaujímavý. Viem si ho predstaviť na žene, ktorá takéto kúsky vie nosiť. 🙂 či ho dať na pohovor, tým som si nie úplne istá nakoľko veľmi závisí od toho, do akej spoločnosti sa ideš uchádzať o miesto ale aj o to, aký je tvoj štýl obliekania 🙂 dôležité je, aby si sa v tom cítila pohodlne. Lebo ak je to štýl, ktorý sa ti síce páči ale nebudeš v tom vyzerať, že sa cítiš príjemne, bude to veľmi vidno. Nemyslím si, že tento komplet pôsobí lacno, vulgárne a ani ako pyžamo. Treba mať predstavivosť ako to doladiť s vlasmi, kabelkou a topánkami - určite to má potenciál. Možno by som zvážila dať len tento vrch a k tomu dlhú bielu rifľovú sukňu, ktorá je v trende. 🙂 Myslím si, že taká kombinácia môže pôsobiť veľmi decentne, jemne a žensky. 🙂 ešte napísem k materiálu - podľa stránky na zara sa uvádza, ze je to 100% viskóza. Tento materiál je pocas letnych mesiacov v oblube (aj ako alternatíva drahších materiálov) nakoľko nehryzie a je velmi prijemny na dotyk, počas leta aj chladí - cize uz len za tu skusku ohmatat to urcite stoji. 🙂 želám dobrý výber oblečenia 🙂

bloger
21. júl 2023

Tak toto určite nie.

babulkomale
21. júl 2023
stanulienkat
21. júl 2023

Tento outfit nie je vhodny nikde.

maryetta
21. júl 2023

Fakt to nie je pyzamo?
Mam nieco podobne akurat kratky rukav.

jankalukasova
21. júl 2023

Ak chceš ísť na pohovor v pyžame, tak v tomto teple zvoľ radšej letné. Hlavne ak je to nejaký polyester.

3petka
21. júl 2023

@soraya25 moja prvá reakcia bola toto 🤣🤣😂😂😂🤣😂😂.
Určite na pohovor nie, toto by som si obliekla jedine do postele alebo možno ešte na domáce leňošenie.