Je toto vhodný outfit na pohovor?
Že zara 😀 Takže ako lacno to aj pôsobí, tak to aj bude. 👍
Ten pohovor je v spálni v nočných hodinách 😬😁 total e pyžamo 🤣
Ak bude pohovor 1.4. tak kľudne. 😅
@soraya25 Veľmi záleží, o akú pozíciu sa uchádzaš, ale tento outfit sa nehodí na žiaden pohovor.
Každá pozícia si vyžaduje iný dress code. Ak sa chystáš na pohovor na vyššiu pozíciu, do korporátu, do banky atď, tak zvoľ elegantnejší outfit. Uvoľnenejšie znamená, že namiesto púzdrových šiat si zoberieš napr. košeľové alebo namiesto klasických rovných biznis nohavíc si môžeš vziať teraz moderné široké atď.
Ak sa uchádzaš o nejakú kreatívnu pozíciu - grafička, editorka, fotografka, herečka, tak tam môžeš povoliť uzdu fantázii. Ale aj vnímanie umenia je subjektívne, takže to tiež netreba prehnať.
Čo určite NIE: hlboký výstrih, krátka sukňa alebo krátke nohavice, transparentné/štrasové/lesklé oblečenie, príliš vysoké podpätky, tenisky/šlapky, nevhodné nápisy alebo obrázky, neónové farby, príliš veľa doplnkov, výrazný make up, neupravené vlasy a nechty...
@soraya25 mne osobne pripomina pyzamo sorry 🙈🤣
@babulkomale ahoj, akými škandálmi?
Nič v zlom ale to vyzerá ako pyžamo. Na pohovor sa to v žiadnom prípade nehodí. To si len v tom prípade daj na seba ak nechceš aby ťa vzali
Vyzerá to ako pyžamo.
@soraya25 príde mi to ako pyžamo.Vrd obyčajnou blúzkou a čiernou sukňou alebo čiernymi nohavicami nič nepokaziš
Myslim ze si to nepochopila s tou uvolnenou atmosferou. My v praci nemame dress code ale to znamena iba tolko, ze bezne nosime rifle, tricka, kosele, obyc saty....vsetci sme obleceni ako do mesta/na nakup, nikto to tu neprehana a to tym podla mna chceli povedat. Po lopate ze mozes chodit do prace v rifliach a tricku 🙂
Dobre ze sa pytasm vyzwra to jak flanelove pyzamo. Daj si čierne nohavice a koselu a mas vybavené
uvoľnená atmosféra neznamená, že prídem v pyžame.
sranduješ ? 🙂
Preboha 🤣
@soraya25 ja že to je elegantné pyžamo
Fuha, to je čisté pyžamo...
ja tento komplet považujem za veľmi zaujímavý. Viem si ho predstaviť na žene, ktorá takéto kúsky vie nosiť. 🙂 či ho dať na pohovor, tým som si nie úplne istá nakoľko veľmi závisí od toho, do akej spoločnosti sa ideš uchádzať o miesto ale aj o to, aký je tvoj štýl obliekania 🙂 dôležité je, aby si sa v tom cítila pohodlne. Lebo ak je to štýl, ktorý sa ti síce páči ale nebudeš v tom vyzerať, že sa cítiš príjemne, bude to veľmi vidno. Nemyslím si, že tento komplet pôsobí lacno, vulgárne a ani ako pyžamo. Treba mať predstavivosť ako to doladiť s vlasmi, kabelkou a topánkami - určite to má potenciál. Možno by som zvážila dať len tento vrch a k tomu dlhú bielu rifľovú sukňu, ktorá je v trende. 🙂 Myslím si, že taká kombinácia môže pôsobiť veľmi decentne, jemne a žensky. 🙂 ešte napísem k materiálu - podľa stránky na zara sa uvádza, ze je to 100% viskóza. Tento materiál je pocas letnych mesiacov v oblube (aj ako alternatíva drahších materiálov) nakoľko nehryzie a je velmi prijemny na dotyk, počas leta aj chladí - cize uz len za tu skusku ohmatat to urcite stoji. 🙂 želám dobrý výber oblečenia 🙂
Tak toto určite nie.
@mell27
Tuto myslim baby davali aj linky na nejake doku:
https://www.modrykonik.sk/forum/moda-a-oblecenie/kupujete-veci-u-cinana/
Tento outfit nie je vhodny nikde.
Fakt to nie je pyzamo?
Mam nieco podobne akurat kratky rukav.
Ak chceš ísť na pohovor v pyžame, tak v tomto teple zvoľ radšej letné. Hlavne ak je to nejaký polyester.

@ikonica Je uplne jedno, kolko to stoji, stale to vyzera ako pyzamo. Navyse, Zara ma tak nekvalitne sitie a casto aj materialy, ze je to fakt len predrazena handra.