Je toto vhodný outfit na pohovor?
Taketo niečo ale ruzove som včera videla na jednej babe. Najskôr som si myslela,že sa zabudla prezliect z pyzqmq, potom mi došli,že to bude zas nejaký modny vystrelok. Je to otrasne, ale že strasne
Ako vtip to je dobre😄 Ale inak ti chceli povedat,ze si mozes dat hociake letne saty vhodne do prace,naco to komplikujes?
Pyžamo nie je uvoľnená atmosfera;)
ak by by si chcela ísť s nimi do postele

@lapersefona Flanelové pyžamo vyzerá ináč, myslela si asi saténové😉
"Pretože v pozvánke sa dôrazne spomina uvoľnená atmosféra v rámci dresscodu preto vymýšľam takéto alternatívy."
Ak je na pozvanke zdoraznene, ze sa jedna o uvolneny dresscode, tak cez to hod sirsi hnedy opasok, daj tenisky, kabelku v boho style a najskor vyhovies poziadavke.
Este by mohla vyhoviet absolutna klasika: biele tricko, modre jeany a biele tenisky.
Neviem o aku poziciu sa uchadzas, ale ak ti toto povedali/napisali, tak to mysleli tak, ze vobec sa nemusis trapit vyberom oblecenia. Ja som na poslednom "fyzickom" pohovore isla v jeansoch a tope a vzali ma. Tak pokojne chod v tom, v com normalne do prace chodis - hoci aj jeansy, biele tricko a tenisky, ak mas repre poziciu a chodis elegantne do prace a tak sa citis dobre a sebavedome, tak sa oblec tak.
Otras ..
Ak ides predavat pyzama - smelo do toho
no ja si fakt neviem predstaviť, že by k nám niekto takto prišiel do práce a nie ešte na pohovor.
@sovica ano presne diky 😄
Jasne, to je úplne ten štýl na pohovor.. 😂😂😂 ak bude príliš pokrčené z noci, skús plavky..

naozaj to nie je pyzamo ?

@boozlesk kedysi sa nosili také lesklé materiály. Ale vyzeralo to elegantne a nie takto rozgajdane.