icon

Je vhodné upozorniť na nevhodné legíny?

5. okt 2024

Vcera som isla autom, sedela som na mieste spolujazdca. Po chodniku isla mlada rodina, zena, muz, dieta v kociku. Zena mala cierne leginy, postavu ani stihlu ani tucnu, taku priemernu. Ta baba mala kozenkovu bundu do pasa a normalne v tych leginach mala holu rit, co tak presvitali. Ja akoze nechapem, ten chlap to nevidel, ze jeho zena je na ulici takmer naha?
Ak sa taketo nieco stane na ulici, upozornite dotycnu? Isla som teraz v aute, ale ak by som isla peso, je vhodne upozornit ci nie?

btus
Autor odpoveď zmazal
1aduliatko1
6. okt 2024

A v lete crop topy bez podprdy Vam nevadia...hole cicky, ci rit...teraz sa nosi kadeco 😂🙈

btus
6. okt 2024

@dorottka toto sa stalo kolegyni a tá zase bola rada, že som ju upozornila. je nás 7 žien a 23 chlapov. 🙂

earlgrey
6. okt 2024

@btus Áno, kolegyňa je zase niekto iný, tú by som možno upozornila aj ja...ale cudzí človek na ulici je zase o niečom inom 🙂

rozkvet1
6. okt 2024

Neboj sa, ona o tom dobre vie. Tu ide o pozornosť, ako aj tie ktoré si nedajú podprsenku a presvitaju im bradavky až tak, že to vidieť na kilometer 🙂 to je móda, v podstate je to to isté ako sortky kde žene vidieť pol zadku

ivangeline
6. okt 2024

Tiež som minule videla ženu. Bola sama. A neraz vidím. Že i keď voľne nohavice… zaryva sa jej to.. a vyzerá to.. a proste hrôza. :( ;D Sama by som také ženy chcela skryť do deky.

lalu_sk111
6. okt 2024

tiez som mala jedny leginy, ktore presvitali a netusila som to..ked som to zistila, bola som zdesena. Mozno nejak slusne by som upozornila. Mozno o tom vie ale to nevadi

majka1719
6. okt 2024

Ja som minule v tescu upozormila jednu pani. Dost co bola na svoj vek fakt chuda dogabana starsia zena, mala kozenu kratku zelenu suknu a teda neviem ale pudlo zo siloniek jej ako kracala bolo vidiet. Nedalo sa to nevidiet. No aai mala male, lebo ako ma obisla, ich mala na zadku roztrhane. Nedalo mi, a zastavila som ju, ze nech sa nehneva, ale vidno jej roztrhnute silonky. Tak bola za to rada a podakovala. Mozno nieledy treba upozornit.

autor
6. okt 2024

@lalu_sk111 no ved takto som to myslela, ze dotycna si ich mozno obliekla prvy krat a nevidela sa v zrkadle a chlap si nevsimol. Ale nebudem ja nikoho upozornovat, vacsina tu v diskusii tvrdi, ze tie baby nosia hole zadky naschval a vedia o tom a ze upozornovat sa nepatri. Takze tak, dakujem za nazor.
@ivangeline tie zarezane radsej ani nekomentujem, mne je to nechutne, ale im sa to asi paci, ked im nevadi ze im uchyli cumia kade tade🤯

vieronika14
6. okt 2024

Nabuduce upozorni a napis sem, som velmi zvedava

martinka13
6. okt 2024

Nie, nie je vhodné sa starať do oblečenia iných ľudí. Môžeš sa nad tým pozastaviť, pousmiať, pomyslieť si svoje. Je to slobodný človek, nijako Ťa neobmedzuje ani neohrozuje. Je to joj vec. Žijeme v slobodnej krajine . Zatiaľ. ...

autor
6. okt 2024

@vieronika14 pisem, ze nebudem nikoho upozornovat. Nepotrebujem dostat od niekoho kabelkou po hlave. Vacsina sa vyjadrila, ze neupozornovat, tak neupozornovat, akceptujem nazor vacsiny

joannita
6. okt 2024

Minule tu bola diskusia o tom ci lelosi leginy previtaju. Ja ich mam doma asi 8 a viem ze vacsina z nich presvita, ale drviva vacsina komentujucich bola presvedcena ze im nie 🙂
Takze preto si mylsim ze vacsina zien netusi ze im presvitaju leginy 🤷🏼‍♀️

julia8888
Autor odpoveď zmazal
klotildabazarik
6. okt 2024

Tebe sibe nemas vlastny zivot riesis uplne pic aj keby bola hola co teba do toho😂

silvike
6. okt 2024

A mozno len zabudla na pancuchace navliect suknu :/

jankalukasova
6. okt 2024

Mne sa raz stalo, že v obchode predo mnou stála slečna s pomerne vysokou nadváhou. Nákup mala v krabici, na sebe mala presne nejakú koženú bundu a nohy som si v podstate nevšimla, keďže sme čakali na pokladňu, pomerne blízko za sebou... Až do momentu, kým sa tesne predo mnou nezohla 🙈 mala červené, čipkované tango nohavičky a legíny, ktoré v tej polohe pripomínali skôr hrubé silonky... Nepovedala som nič, len som cuvla a odvrátila zrak... Určite vedela, čo si obliekla 🤷

autor
6. okt 2024

@klotildabazarik dobre klotilda, ano, tu asi viacerym sibe, ked zakladaju diskusie. Citala som tu uz vacsie kraviny

autor
6. okt 2024

@joannita ja si to tiez myslim ze netusia.

handykate
6. okt 2024

Ja si myslím tiež, že dobre vedela. Ako väčšina takýchto osôb, ako píšu, je to bežný úkaz teraz. Ale neupozornila by som. A keď už, na to mala pri sebe chlapa, ktorému si myslím, že to bolo jedno.

handykate
6. okt 2024

My sme raz boli na kúpalisku a predo mnou išla žena, ktorej dolu stehnom a lýtkom spomedzi rozkroku išiel tenký potôčik krvi , také som mala nutkanie ju na to upozornit, už len z toho dôvodu, že má to rozhodilo, že keby sme to všetky takto sa kúpali, tak by bol červený bazén. Ale nemala som odvahu....asi som nebola dosť vytočena...

natalka2548
7. okt 2024

Tak vy musíte mať strašne nudný život :D nech si robí každý čo nech chodí aj s hovnom na hlave čo vás je po tom? Nechápem čo vás to štve keď závidíte dajte si aj vy priesvitné leginy :D ved ona vie čo má oblečené

tiezjedna
7. okt 2024

@autorka myslíš, že som ho na tej Times Square mala upozorniť, že je skoro nahý? 😝 Niektorí ľudia sú proste takí, že im to robí dobre. Nerieš.

snowflakenel
7. okt 2024

Akirat vcera, jedna baba,,legony take tie telove, hrozne. Pod nimi tmave gatky presvitali a z.predu este horsie......ale.sme.sa.aspom zasmiali s kamoskou

joannita
7. okt 2024

@handykate tak toto je prave situacia kedy by som ju ja upozornila ze jej tecie krv. Ved asi nevedela ze dostala kramy a nesla by tak schvalne do bazena nie?

autor
7. okt 2024

@tiezjedna ale no, zas neprehanaj a nesnaz sa byt vtipna. Sama dobre vies, ze tito dvaja na foto ucinkovali na nejakom vystupeni, miesas naschval uplne odlisne zalezitosti a vsetci vieme preco.

autor
7. okt 2024

@handykate toto nie je situacia na vytocenie, ale na decentne upozornenie.

tiezjedna
7. okt 2024

@autorka to nebolo žiadne vystúpenie a tí dvaja spolu ani nijako nesúvisia. Náhodu sa mi do záberu dostali obaja, pretože sme zrovna všetci krosili priechod pre chodcov. V NY stretneš naozaj čokoľvek, ver mi, že to bol bežný výjav. Žiaden program.

lenkakravcova
7. okt 2024

@tiezjedna však ten jeden má gitaru, a obaja si zarábajú tým ako sú oblečení/vyzlečení a aké robia na ulici divadlo. Takže to je úplne o inom.

handykate
7. okt 2024

@joannita no to by si sa čudovala, koľké sú také. S tampónami, bez, s menzesom ..... Veď dovolenka vyšla.....Zrazu v bazéne dostala menzes .a nevedela o tom ... neverím ...