icon

Kabelka Tatiana Brown - štýl a praktickosť

15. sep 2025

Páči sa vám táto kabelka? Je to na štýl Polene, že? Máte niekto tento typ? Príde mi to nepraktické, ale povedzte vy, kto má skúsenosť. Ďakujem.
https://lubive.sk/produkt/kabelka-tatiana-brown/

Strana
z2
anonym_0a113f
15. sep 2025

@anonym_autor nie

pribinak
15. sep 2025

@anonym_autor nie, je strašne velka

autor
15. sep 2025
@pribinak

@anonym_autor nie, je strašne velka

@pribinak nemám problém s veľkosťou, ale funkčnosťou a bezpečnosťou. Chýba mi tam vnútro, systém, priehradky na niečo, zips apd.

janai1
15. sep 2025

Koľko zien ti musí napísať áno aby si zmenila názor?

autumn1
15. sep 2025

Mne sa paci aj ked nekupila by som ju, na denne nosenie by bola pre mna privelka

anonym_5a6d91
15. sep 2025

@anonym_autor mne sa páči

anonym_eb0a4b
15. sep 2025

Nepáči sa mi ten tvar a nechápem, prečo v dnešnej dobe ľudia potrebujú nosiť kožené kabelky, nechcela by som žiadnu takú.

zobaka
15. sep 2025

nepaci sa mi je zbytocne obrovska, jedine ak by som casto niekam cestovala, nosim male kabelky

autor
15. sep 2025
@janai1

Koľko zien ti musí napísať áno aby si zmenila názor?

@janai1 potrebujem názor niekoho, čo má tento štýl, ako sa jej nosí, a či si ju kúpila ešte raz. Či to stále za tie peniaze.

autor
15. sep 2025
@zobaka

nepaci sa mi je zbytocne obrovska, jedine ak by som casto niekam cestovala, nosim male kabelky

@zobaka ja mám rada veľké tašky, nosím tote bags, skôr mi ide o riešenie.

minenkaa
15. sep 2025
@anonym_eb0a4b

Nepáči sa mi ten tvar a nechápem, prečo v dnešnej dobe ľudia potrebujú nosiť kožené kabelky, nechcela by som žiadnu takú.

@anonym_eb0a4b čo je zle na koženej kabelke

cyberk
15. sep 2025

Otras, neprakticka a skareda

anonym_f75b59
15. sep 2025

@anonym_autor nie. Ako pre babku na trhu

lasona
15. sep 2025

Nepáči sa.mi, príde mi velka ...úprimne čím mam väčšiu kabelku, mam tendenciu viac tam dat...potom je to ťažké a xhudak.moj chrbat

terry2003
15. sep 2025

@anonym_autor mne sa páči

anonym_19c2db
15. sep 2025

Toto mas tasku na nakupy, nie do roboty.

zobaka
15. sep 2025
@anonym_autor

@zobaka ja mám rada veľké tašky, nosím tote bags, skôr mi ide o riešenie.

@anonym_autor ja som videla take organizery, ktore sa predavaju do kabeliek skus vygooglit

martinka13
15. sep 2025

Nie. Je to obrovský mech

komplikovana
15. sep 2025

pre mna osobne je neprakticka, ja potrebujem vela vreciek aj zvonku aj zvnutra. Paci sa mi iba jej farba.

anonym_b2cbc3
15. sep 2025

Ja by som ju vyuzila. Stale si nosim domov pisomky, diktaty a chodim ovesana taskami. Do prace chodim autom. Idem ju obzriet.

ariannazara
15. sep 2025

Mne sa paci 😍

danica2711
15. sep 2025

ja mám rada veľké kabelky, ale táto na mňa pôsobí tak nejak ťažko, nemotorne (hlúpy výraz, ale akosi to neviem inak vyjadriť)

marianarem
15. sep 2025
@anonym_eb0a4b

@anonym_eb0a4b Mne nikdy ziadna kozenkova nevydrzala tolko co kozena. Na kozenej vacsinou odide len podsivka.

beata_k
15. sep 2025

@anonym_autor Nie. Je to take vrece s uskami.

muchotrafka298
15. sep 2025

Za mna je to velmi nepodarena napodobenina tasky od znacky Polene. Toto je velky “mech”.

anonym_8b4dcb
15. sep 2025
@anonym_eb0a4b

@anonym_eb0a4b vies co, odkladala som si jednu kozenkovu, co som dostala od manzela, velmi pekna bola, skor na vynimocne prilezitosti a vytiahnem ju a cela dopraskana, otras. Este mam jednu cestovnu staru kozenkovu tasku, mozno ma viac ako 20 rokov a je v uplnom poriadku. Toto tu, tato akoze "veganska koza", to je len daky nastriekany textil, hrozny material, ale ked sa staras o kozu, tak vydrzi roky. Preto uvazujem o kozi, jednu poriadnu prakticku a taku univerzalnu, by som si rada zadovazila.
Ale tato konkretna tu, sa mi nepaci vobec, ma zvlastny, neprakticky tvar.

enmery
15. sep 2025

Nie.

hellionka
15. sep 2025

mne sa páči … ale okrajovo mi pripomína Polene

autor
16. sep 2025
@hellionka

mne sa páči … ale okrajovo mi pripomína Polene

@hellionka veď to píšem, je tp a lá Polene.

muchotrafka298
16. sep 2025

Ta taska je sama o sebe obrovska, ked to je fotene na tej modelke, tak ona ju drzi obidvomi rukami, aka je velka. Potrebujes taku obrovsku kabelku, ktora sa neda ani poriadne zapnut? Ak ano, tak si ju kludne kup.

Strana
z2