Tatiana Žideková - Balance TV

2. aug 2023

Ahojte, máte niekto zakúpené cvičenie cez balance tv s Tatianou Židekovou a Martinou Takáčovou ? Ste spokojné ? Aj vidíte výsledky ? Ďakujem za vaše osobne skúsenosti.

zuza265
2. aug 2023

Mna osobne nebavilo a ani akoby nebolo to cvicenie pre mna zaujimave a dostatocne. Neviem to vysvetlit…

tinkavvv
2. aug 2023

Mne sa pacili, ale nemala som na ne cas. Chcela by som od septembra opat.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ariannazara
2. aug 2023

Cvičila som, ale ku koncu uz mi to prišlo strašne nudné také nemastne-neslane. Ale videla som výsledky po čase brucho, zadok nohy isto lepšie ako pred tým. Ale dlho to trvá hodina a pri malom dieťati to je masaker bud keď spi alebo večer.

a_alexandra_a
2. aug 2023

Mám zakúpenú permanentku už niekoľký krát a mne to vyhovuje. Cvičím kedy mám čas, buď hodinový tréning alebo 30 minútové bonusy. Vyhovuje mi tempo aj náročnosť, nemám rada zbesilé skákačky. Jediné čo mi trošku vadí je, že Martina nevysvetlí dostatočne cvik, že nedajú ukážku čo sa ide robiť, ale hneď začnú, a niekedy sa nestihnem napojiť hneď, to napríklad Veronika v bonusoch vysvetlí všetko dopodrobna.

autor
2. aug 2023

Ďakujem baby. A tréningy sú zamerané každý deň na inú časť tela ? Pribúdajú tréningy každý deň alebo len niektoré dni v týždni ?

autor
2. aug 2023

@a_alexandra_a reagujem na vás aj zvlášť, keďže píšete, že už viackrát ste si zakúpili permanentku. Výsledky u vás sú viditeľne ? Máte aj vyrysovane časti tela alebo spevnené ?

a_alexandra_a
2. aug 2023

V pondelok cvičia zadok a nohy, v stredu vrch a stred tela, v piatok hiit tréning - všetky tri dni sú hodinové cvičenia.
V utorok majú bonus na brucho, vo štvrtok bonus na zadok - oba 30 minútové.
V sobotu full body 45 minútové.
Okrem toho sú tam tréningy na strečing a mobilitu a 15 bežeckých lekcií.

A k otázke - keby som cvičila poctivo, tak určite výsledky sú ešte viac viditeľné, ale určite som spevnila svalstvo, mám lepšiu kondičku... ja som však niekedy odcvičila len jeden tréning týždenne, tak sa nie je čomu čudovať. Ale chcem sa teraz do toho pustiť naplno.
Inak majú aj online zadarmo nejaké ukážkové tréningy, tak podľa mňa keby ste tie odcvičili, tak by ste zistili, či je to pre vás vhodné.

autor
2. aug 2023

@a_alexandra_a ďakujem za podrobné info. Znie to dosť dobre. Ja som skúšala s nimi cvičiť podľa videa na YouTube. Volá sa to zdravý životný štýl dostupný pre každého časť 1. Tiež to ma hodinu. Cviky mi prišli fajn, posledná časť s vysokým tempom dosť zabijak - hlavne angličaky, drepy v skokoch a climber.
A ešte možno k tej bežeckej časti. Sú tam nastavené nejaké tréningy ? Beháte aj podľa toho ?

ariannazara
2. aug 2023

@a_alexandra_a bonusy s Veronikou sú top

a_alexandra_a
2. aug 2023

K behu sa neviem vyjadriť, to som ešte nevidela, ale mám pocit, že sú to také inštruktážne videá, ako správne behať a podobne

@ariannazara aj mne sa páčia, ona precízne vysvetlí všetko, pomaličky cvičí 🙂