icon

Kapsulový šatník na leto

6. jún 2025

Ahojte, máte niekto kapsulovy šatník na leto? Hľadám inšpiráciu. Chcem si ho vytvoriť a kúpiť najlepšie všetko na jednom mieste... Kde ste sa inšpirovali? Vyhovuje vám to?

procrastique
6. jún 2025

No to ti držím palce :D všetko kúpiť na jednom mieste aby to dávalo aj celé zmysel, good luck fakt :D

joesvk
6. jún 2025

Ja rada nakupujem v Gate, ale s tým,že skúšam,čo mi pristane.
Sú tam rôzne štýly ,prijateľné ceny

lucia13022023
6. jún 2025

No inspo hlavne tiktok a pinterest. Z tadiaľ čerpám ja. A všetko na jednom mieste, skus pozrieť zalando.

pl2y
6. jún 2025

Záleží aj aký máš styl..ale v zasade by som asi kúpila 2 nohavice take bermudoveho strihu - 1 tmavšie a 1 svetle, rovnako aspoň 2 sukne,kľudne jednu kratšiu a jednu dlhšiu, k tomu pár jednofarebných tričiek pekného strihu..nejakú blúzku s krátkym rukávom a 2 saty..a nejaký základ na leto by si mala mat..išla by som pozrieť asi mohito,hm,reserved

autor
6. jún 2025
@joesvk

Ja rada nakupujem v Gate, ale s tým,že skúšam,čo mi pristane.
Sú tam rôzne štýly ,prijateľné ceny

Ďakujem žienky

@pl2y aké tričká napr myslíš? Úplne obyčajné bavlnene čo aj k rifliam by mohli byť?
@joesvk prosím ťa a kvalita je aká? Pár veci som odtiaľ mala ale nič moc... Väčšinou dom nakupovala v sekaci ale už na nebaví sa tam prehrebat

joesvk
6. jún 2025

Kvalita popravde nie je dajaký vysoký level.
V sekáči sú často kvalitnejšie veci, keď má človek šťastie.

marca12
6. jún 2025

Hm ma vynikajuce obycajne bavlnene tricka. Mam v bielej,ciernej a hnedej farbe uz roky a nic im nie je.

lasona
7. jún 2025

Mrkni mohito ..ja mam celkom rada veci odtiaľ a reserved...ale kvalita v obchodoch je dosť chaba...ani značka nezaručuje kvalitu...skôr nakúpiť v sekaci kvalitné veci....to co sa teraz vyrába je tak na jedno použitie bohužiaľ...

zuzanockamt
7. jún 2025

Tričká určite z dobrytextil.sk. Kvalitnejšie som ešte nenašla. Majú tam aj košele, dámske košele, tielka, atď.

wikira
Odpoveď bola odstránená
sulavikova
Odpoveď bola odstránená
kacenas10
9. jún 2025

Aj v Gate sa dajú kúpiť kvalitnejšie tričká. A hlavne sú lacné. Len treba pri kúpe vyberať tie z hrubšej bavlny, ne tie tenké. Oni ich tam majú pomiešané. Mám ich vyše roka, sú často nosené a stále sú OK.

autor
9. jún 2025
@kacenas10

Aj v Gate sa dajú kúpiť kvalitnejšie tričká. A hlavne sú lacné. Len treba pri kúpe vyberať tie z hrubšej bavlny, ne tie tenké. Oni ich tam majú pomiešané. Mám ich vyše roka, sú často nosené a stále sú OK.

@kacenas10 vieš mi pridať link prosím? Mám odtiaľ čierne také vrubkovane, nie čistá bavlna ale mám ich celkom rada, s V výstrihom... Len sa časom skrátia🤣

kiwi3
9. jún 2025

Gate? Ved to bol vždy ten najhorší lacak. Pozrela by som skôr mango, zaru, oysho ked už.

merlinja
9. jún 2025

Na Instagrame máš toho na mraky. Neviem , či som dobre pridala link.

autor
9. jún 2025
@merlinja

Na Instagrame máš toho na mraky. Neviem , či som dobre pridala link.

@merlinja to je perfektné,vdaka

kacenas10
9. jún 2025

Ja tie tricka kupujem priamo v kamennej predajni. Mam rada tieto:
https://gate.shop/sk/zakladne-bavlnene-tricko-2...
Len ako pisem, maju rozne gramaze bavlny, tak nekupujem cez eshop, ale podla materialu priamo na predajni.

autor
9. jún 2025
@kacenas10

Ja tie tricka kupujem priamo v kamennej predajni. Mam rada tieto:
https://gate.shop/sk/zakladne-bavlnene-tricko-2...
Len ako pisem, maju rozne gramaze bavlny, tak nekupujem cez eshop, ale podla materialu priamo na predajni.

@kacenas10 ďakujem, kúpim jedno na skúšku

drobcek100
13. jún 2025

Aj Next má fakt tričká.Ale celkové je super Zalando.Rychle doručenie a veľa značiek

mmmonika
Autor odpoveď zmazal