Kapsulový šatník na leto
Ahojte, máte niekto kapsulovy šatník na leto? Hľadám inšpiráciu. Chcem si ho vytvoriť a kúpiť najlepšie všetko na jednom mieste... Kde ste sa inšpirovali? Vyhovuje vám to?
Ja rada nakupujem v Gate, ale s tým,že skúšam,čo mi pristane.
Sú tam rôzne štýly ,prijateľné ceny
No inspo hlavne tiktok a pinterest. Z tadiaľ čerpám ja. A všetko na jednom mieste, skus pozrieť zalando.
Záleží aj aký máš styl..ale v zasade by som asi kúpila 2 nohavice take bermudoveho strihu - 1 tmavšie a 1 svetle, rovnako aspoň 2 sukne,kľudne jednu kratšiu a jednu dlhšiu, k tomu pár jednofarebných tričiek pekného strihu..nejakú blúzku s krátkym rukávom a 2 saty..a nejaký základ na leto by si mala mat..išla by som pozrieť asi mohito,hm,reserved
Ja rada nakupujem v Gate, ale s tým,že skúšam,čo mi pristane.
Sú tam rôzne štýly ,prijateľné ceny
Kvalita popravde nie je dajaký vysoký level.
V sekáči sú často kvalitnejšie veci, keď má človek šťastie.
Hm ma vynikajuce obycajne bavlnene tricka. Mam v bielej,ciernej a hnedej farbe uz roky a nic im nie je.
Mrkni mohito ..ja mam celkom rada veci odtiaľ a reserved...ale kvalita v obchodoch je dosť chaba...ani značka nezaručuje kvalitu...skôr nakúpiť v sekaci kvalitné veci....to co sa teraz vyrába je tak na jedno použitie bohužiaľ...
Tričká určite z dobrytextil.sk. Kvalitnejšie som ešte nenašla. Majú tam aj košele, dámske košele, tielka, atď.
Aj v Gate sa dajú kúpiť kvalitnejšie tričká. A hlavne sú lacné. Len treba pri kúpe vyberať tie z hrubšej bavlny, ne tie tenké. Oni ich tam majú pomiešané. Mám ich vyše roka, sú často nosené a stále sú OK.
Aj v Gate sa dajú kúpiť kvalitnejšie tričká. A hlavne sú lacné. Len treba pri kúpe vyberať tie z hrubšej bavlny, ne tie tenké. Oni ich tam majú pomiešané. Mám ich vyše roka, sú často nosené a stále sú OK.
@kacenas10 vieš mi pridať link prosím? Mám odtiaľ čierne také vrubkovane, nie čistá bavlna ale mám ich celkom rada, s V výstrihom... Len sa časom skrátia🤣
Gate? Ved to bol vždy ten najhorší lacak. Pozrela by som skôr mango, zaru, oysho ked už.
Na Instagrame máš toho na mraky. Neviem , či som dobre pridala link.
Na Instagrame máš toho na mraky. Neviem , či som dobre pridala link.
@merlinja to je perfektné,vdaka
Ja tie tricka kupujem priamo v kamennej predajni. Mam rada tieto:
https://gate.shop/sk/zakladne-bavlnene-tricko-2...
Len ako pisem, maju rozne gramaze bavlny, tak nekupujem cez eshop, ale podla materialu priamo na predajni.
Ja tie tricka kupujem priamo v kamennej predajni. Mam rada tieto:
https://gate.shop/sk/zakladne-bavlnene-tricko-2...
Len ako pisem, maju rozne gramaze bavlny, tak nekupujem cez eshop, ale podla materialu priamo na predajni.
@kacenas10 ďakujem, kúpim jedno na skúšku
Aj Next má fakt tričká.Ale celkové je super Zalando.Rychle doručenie a veľa značiek

No to ti držím palce :D všetko kúpiť na jednom mieste aby to dávalo aj celé zmysel, good luck fakt :D