Kde kúpim elegantný letný čierny klobúk do kostola?
Prosím tie čo sa vyznáte: staršia väčšia pani (80r) povodne blond vlasy volny drdol, ma narodeniny plus neaka smútočna zádušná omša v kostole na dedine. Žiadna chudera, chce cierny klobúk letný do kostola máte predstavu ako taký klobúk môže vyzerat a kde by som ho objednala ?
moja mamina teraz potrebovala klobúk a zhodou okolností náhdone kúpila krásny bielo - modrý so stuhou u vietnamcov za 12€...Ale určite majú v nákupných centrách - ccc, deichaman, reserved , mohito a pod...
@zeldia a googlila si? Mne našlo aj také elegantnejšie slamené, čo by sa hodili.
@thereisabear googlila, slamený asi nie (taký na pláž proti slnku nie), malo by to byt elegantnejšie sle nie smiešne.
moja mamina teraz potrebovala klobúk a zhodou okolností náhdone kúpila krásny bielo - modrý so stuhou u vietnamcov za 12€...Ale určite majú v nákupných centrách - ccc, deichaman, reserved , mohito a pod...
@zuzidr toto nie je zlý nápad pozriet u Vietnamcov, ak by mal niekto obrazok z googlu čo by sa mohlo hodiť prosim dajte.
No neviem...nemal by sa dať klobúk vnútri dolu? A to nemyslím len kostol.

@zeldia a googlila si? Mne našlo aj také elegantnejšie slamené, čo by sa hodili.