Kde kúpim kabelku Louis Vuitton pre manželku?
Ahojte. Manželka bude mať narodeniny a kedysi dávnejšie mi ukazovala túto kabelku (https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/products/alm...) - že sa jej páči. Neviete odkiaľ by sa dala objednať? Samozrejme novú a originál? Pripadne kde najbližšie od BA (asi Viedeň) je LV predajňa?
@anonym_9f7b83
@ankare
no a predstavte si, ze niekto na nu ma, aj ju svojej zene kupi, dokonca aj drahsiu, ci auto, alebo investicny byt. Len tak, lebo chce, paci sa mu a ma na to. Trochu menej zavisti a viac nadhladu a uznania toho, ze nie sme vsetci rovnaki.
@anonym_eaa062 zo zvedavosti mi ukaz, co sa za "normalne" peniaze paci tebe..
@anonym_98862d zalezi na tom, s kym a ako zijes, moja kolegyna ,a vsetko fejky z Turecka, cize viem, ze to nie je prave. Ale dalsia znama he z ineho "okruhu" a ta ked ma znacku, viem, ze je to znacka.
@mirage auto a byt sú úplne iné veci. To je rozumné. No kabelka za 1600€ je epic fail. 🤣
Pýtal sa vás niekto či sa vám tá kabelka páči, či by ste si ju kúpili ?
Nie. To si neviete klepnúť po prstoch, či až toľko vás tá závisť žerie že chlap chce potešiť svoju manželku ?
Toto nie je investicna kabelka, toto nezhodnotis. Investicne su od Hermes, tam to ide hore a su velmi dobre predatelne. Samozrejme, nemozu byt nosene. Lebo investicna kabelka sa nenosi, to lezi dobre schovane v skrini a su v tom ulozene nemale peniaze.
Pýtal sa vás niekto či sa vám tá kabelka páči, či by ste si ju kúpili ?
Nie. To si neviete klepnúť po prstoch, či až toľko vás tá závisť žerie že chlap chce potešiť svoju manželku ?
@anonym_a9db9c jo, jo, slovenska zavist je nedozierna. Ze, nie kazdy "zivori", ale su ludia, co peniaze maju a pre tych sa aj taketo kabelky vyrabaju, to tu nevysvetlis. Radsej turecky fejk za 10, ten je akoze dobry, asi lepsi ako original a este sa nesu, ako panicky a myslia si, ako nikto nevidi, ze je to fejk.
@mirage radšej to auto, alebo byt, alebo inú kabelku. Toto je strašne cigánske. Logo väčšie ako kabelka 🤢. Ja by som na autorovom mieste zobrala manželku na výlet do Viedne a nech si ju pozrie naživo a vyberie sama. Plus budú mať výlet.
@tilly tak, kazdemu sa paci ine, nechapem, preco treba zosmiesnovat nieci vkus
mna skor zaujima odkial maju normálni ludia na Slovensku 1600€ na malu kabelku
@anonym_eaa062 co je podla teba normalny ludia? Ucnovka+minimalka? Toto je fakt taka otazka, ze…🤦🏼♀️ ja sa tiez povazujem za normalneho cloveka, kt zaraba peniaze normalne bez toho, aby niekomu nieco ukradol alebo niekoho odzubal a viem si kupit taku kabelku 🤷🏼♀️
@anonym_a9db9c jo, jo, slovenska zavist je nedozierna. Ze, nie kazdy "zivori", ale su ludia, co peniaze maju a pre tych sa aj taketo kabelky vyrabaju, to tu nevysvetlis. Radsej turecky fejk za 10, ten je akoze dobry, asi lepsi ako original a este sa nesu, ako panicky a myslia si, ako nikto nevidi, ze je to fejk.
@anonym_e155e7 presne. Kúpia si Vuis Luitona a nesú sa ako pávice.Lebo ľudia sú slepí a nevidia ten na míle kričiaci fejk .
Mňa by zaujímalo, ako si na tú kabelku zarobil, keď hľadáš radu na fórach, ako ju kúpiť. Xixixi, chcel si sa len pochváliť, aký si super, že? Prepáč túto uštipačnú poznámku, ale to mi nedáva zmysel xixixi.
@anonym_autor inak tak rozmýšľam, ktorý normálny chlap ma účet ma modrom koniku? 😅🙈
@anonym_eaa062 co je podla teba normalny ludia? Ucnovka+minimalka? Toto je fakt taka otazka, ze…🤦🏼♀️ ja sa tiez povazujem za normalneho cloveka, kt zaraba peniaze normalne bez toho, aby niekomu nieco ukradol alebo niekoho odzubal a viem si kupit taku kabelku 🤷🏼♀️
@milanemila presne tak …
…tiež som “normálny” človek a mám od tiaľ pár veci dokonca aj z Hermesu a prečo? … pretože si nato odložím a kupim. Pretože nemíňam peniaze na lacné Pepco a podobne blbosti. Pretože mám 38 a cely produktívny život pracujem. Pretože nepijem, nefajčim, nechodím po baroch a nekupujem každý týždeň bedničku piva k telke. Pretože toto je to, čím sa chcem odmeniť. Skúste si aj Vy take niečo nájsť. Možno nebudete musieť závidieť, že aj “normálny” človek dokáže niečo prekne pre seba urobiť. Nemusí to byť táto kabelka. Stačí mať nejaký cieľ …
Bohuzial LV monogram vzor je najviac asi fejkovany. Kazda druha uz mam Neverfull MM a 3/4 su fake z tureckeho trhu. Tak to proste je a je to fakt. Predava sa dobre, dlhe roky ma LV v ponuke, takze je to len otazka vkusu, ci ano ci nie. Ja som bola vzdy ze "monogram nie", ale nakoniec som si kupila vintage LV kabelku prave s monogramom, ale material vernis, nie canvas. Nenosim ju, mam ju odlozenu, ale proste sa mi pacila, bola v prijatelnej cene lebo je vintage.
@anonym_eaa062 Ja aj kebyže toľko na kabelku mám, určite by toľko za kabelku nedala, preboha. A, nie, nezávidím, len vidím zmysel života inde. 🤷 Fakt sa rutime do záhuby. 😔
@ankare super, kľúčenku hrdinky roka si vyzdvihni na vrátnici ty záhuba, nikto sa nepýtal ani teba ani ostatných aký na to máte nazor.
Pre Kristove rany chlap chce potešiť manželku a dostal akurát samé hovna namiesto normálnych odpovedi. Dufam ze si teraz sama so sebou spokojná keď mas take super správne hodnoty ;)
@ankare super, kľúčenku hrdinky roka si vyzdvihni na vrátnici ty záhuba, nikto sa nepýtal ani teba ani ostatných aký na to máte nazor.
Pre Kristove rany chlap chce potešiť manželku a dostal akurát samé hovna namiesto normálnych odpovedi. Dufam ze si teraz sama so sebou spokojná keď mas take super správne hodnoty ;)
@bonboniera ale veď odpoveď aj návod dostal. Nečítaš? S ostatnými komentármi človek asi tak nejak ráta, keď sa pýta v slepičinci 😅
@bonboniera Reaguj na autora, nie na mňa. 🙂 On pýta radu, ja nie. 🙂 Ty sama odpovedáš hovno (naschvál používam Tvoj slovník 🤦) namiesto normálnej odpovede. 🤷 Verím, že si už sama so sebou spokojná. 😘
@bonboniera ale veď odpoveď aj návod dostal. Nečítaš? S ostatnými komentármi človek asi tak nejak ráta, keď sa pýta v slepičinci 😅
@tilly Kurín si asi myslela, že? 🙂
@ankare na toto sa ta tiež nikto nepýtal. A áno, ja som so sebou spokojná, keď vidím tu na MK aké sú niektoré ženy nasprostaste, ešte som o to spokojnejšia.
@bonboniera Zopakujem Ti to, veď opakovanie je matkou múdrosti, že? Reaguj na autora, nie na mňa. 😘 Uvidíme, či to 2.x pochopíš aspoň čiastočne. 🙂
Ďakujem z pár normálnych odpovedí. Netušil som, aký hejt sa tu dokáže spustiť.
“Ktorý normálny chlap má účet na MK” - už som to oľutoval. Chcel som poradiť s niečim, o čom nemám ani páru. Mal som obavu, že by jej to spoločné známe vykecali, pripadne sa proaktívne pýtali otázky ohľadom tejto kabelky a manželka by si to všimla a bolo po prekvapení.
Manželka videla túto kabelku u pacientky na vyšetrení a preto mi o nej hovorila. Je to samostatná a sebestačná žena, preto si ju chcela kúpiť sama. Samozrejme som ju odhovoril a zapísal si nenapadne názov kabelky, aby som jej mohol urobiť na sviatok radosť…
Skúsim sa teda čo najskôr dostať do Viedne, pripadne oslovím tú personalshopperku.
Môžte tému vymazať. Vďaka
tu mas aj s cenou ... ale 2x si zisti ci sa jej naozaj paci lebo je malicka https://de.louisvuitton.com/deu-de/produkte/alm...
@ukgirls vauuuuu, vyzerá krásne, hneď by som brala 👍 a vôbec by mi nevadila, že je maličká. Musím preposlať do mailu môjmu manželovi, ale narodky som už mala, jedine ako vianočný darček 🫣🤔
ale ako manzel, wow … takeho by som brala, ze si tu ide este zistovat kde jej ju kupi 😀
@anonym_eaa062 kúpa luxusnej kabelky je pre teba meritko kvality manžela?
Strašne smutná táto doba.
Ako fakt videla ju manzelka na zivo?
Lebo to je fakt mini k nicomu vec.
Za tu cenu moze mat fakt peknu LV listovu vyuzitelnu negycovu kabelku.
o styri prispevky vyssie autor pise "Manželka videla túto kabelku u pacientky na vyšetrení a preto mi o nej hovorila. "

@anonym_autor v Turecku mali presne takéto za 10€ 🤣