Kde kúpim kožené sandále na bežné nosenie?
Kde si kupujete kožené sandále?Neviem či mám nereálnu predstavu, ale skúsim...mam 45 r nechcem šľapky iba niečo buď s patou, alebo remienky okolo kotnika.Nie elegantné ku kostýmu skôr na bežné nosenie riflové kraťasy, šaty.Nie vysoký opatok, platforma môže byť, nie opatok či boky, ktoré sú zo spagatu typu ako robí Tommy Hilfiger.Nie medziprstove...prikladám obrázok videli ste niekde v obchode podobný typ, ale odporucte vaše obľúbené značky.Doteraz som mala iba kožené šľapky, ale pri dlhom chodení ma bolia nohy potrebujem trocha pevnejšie Iba kozene

Sandaly (kozene) mam od Batu a z CCC. Kedysi som kupovala Rieker, ale nejako sa mi prestali pacit.
@dskjhfdlkdjhl Rieker a Robel sú kvalitné, ale prídu mi dizajnovo pre staršiu ženu.Batu som nepozerala dik
Ja mam podobne od Batu.
Ved si objednaj tieto z BestSecret, ked Ti nesadnu, tak ich bezplatne vratis a o par dni mas peniaze na ucte. Robel a Rieker tam nie je ziadna smrncovna topanka, to je vsetko ako pre seniorky. Ked uz tak pekne sandale ma Geox, v zlavach vies kupit aj za 50 EUR /povodne stoja okolo 100 EUR/

Sandaly (kozene) mam od Batu a z CCC. Kedysi som kupovala Rieker, ale nejako sa mi prestali pacit.