icon

Kde kúpim kvalitné športové oblečenie?

smejko999
19. máj 2025

Ahojte chcela by som sa opýtať kde kupujete športové sety, oblečenie..všade vidím ten my proteín si pamätám ze keď som ho objednala naposledy asi pred 4 rokmi kvalita bola hrozna tak som teraz skepticka k tomu či to není taka kvalita ako predtým
Budem rada za rady ..ďakujem
Prajem krásny deň

natalifatali
19. máj 2025

@smejko999 myprotein má dobrú kvalitu alebo gymbeam..aj zo sheinu je kvalitné oblečenie a legíny také isté ako od iných značiek 🙂

lucik194
19. máj 2025

myslis sportove na bezne nosenie, alebo sportove naozaj na sport?

lebo to su dve rozdielne veci....

smejko999
autor
19. máj 2025
@lucik194

myslis sportove na bezne nosenie, alebo sportove naozaj na sport?

lebo to su dve rozdielne veci....

Na šport...myslim
@lucik194

sense
19. máj 2025

Tak ja mám z my proteín a som spokojná, vždy som mala ale tie drahšie kúsky, neviem ako kvalitne sú tie lacnejšie leginy

biba_18
19. máj 2025

a hľadáš leginy alebo teplákovky alebo čo konkrétne? lebo leginy do posilky sú iné ako na beh alebo na jogu ...
ja kupujem rôzne - na jogu kupujem napr. na yogaguru, do posilky kupujem hocikde, aj na aboutyou alebo na answear podľa toho aká značka, tepláky aj leginy na beh mám najradšej adidas...

viktoriaandrascik
19. máj 2025

gym beam a nebbia

lucik194
19. máj 2025
@smejko999

Na šport...myslim
@lucik194

@smejko999
na sport mam asics leginy (aj tensie aj hrubsie), behacie sukne nike, tricko new balance su fajn, ale mam aj nike a to po sporte dost smrdi (hold nekvalitna umelina), adidas to je taka stredna trieda, neohuri ale ani nesklane, hlavnecen aje pri adidas priazniva. ale mam aj dynafit na turistiku a to je naozaj super.

teplaky na doma 4F

pl2y
19. máj 2025

@smejko999 ja mám najviac adidas, pár nike a under armour, čiže tie znacky čo sa na to špecializujú..adidas objednavam online, keďže už poznám svoju veľkosť aj tenisiek a majú sekciu outlet, kde za fakt dobre ceny viem nakúpiť kvalitne oblečenie..veľa z toho mám roky a nie je to na tom vidno, ale po pôrode sa chystám na nový nakup, lebo je to aj motivácia pre mna ísť cvičiť, keď mám niečo nové 😀

kajulqa47
19. máj 2025

Mám čisto nové legíny veľkosti XL, ak by niekto chcel.. bohužiaľ mne sú malé keďže bežne nosím XXL, predám za symbolickú cenu 15€