icon

Kde kúpim malú podprsenku?

mesiacikluna
23. jún 2023

Ahoj, kde sa dajú zohnať malé podprsenky Ačka/Béčka aj za takú rozumnú cenu

laura164
23. jún 2023

@mesiacikluna lindex, h&m, astratex

tamvtme
23. jún 2023

Tezenis

ninusa221
23. jún 2023

Všade

januska12323
23. jún 2023

Malé v každom obchode.

rebrambora
23. jún 2023

ASOS. Ale nechaj si poradit v predajni a najdi si spravny strih na svoj tvar prs.
S tym, ze su v kazdom obchode nesuhlasim. Vacsinou ked vojdem no nakupneho centra 80% si viem tak akurat na hlavu dat.

janka95
23. jún 2023

New yourker . Veľký výber rôznych strihov a veľkostí. Aj H&M.

wiccawicca
23. jún 2023

Malé majú všade, to by bola radosť nakupovať.

mesiacikluna
autor
23. jún 2023

@rebrambora Tiež mám takú skúsenosť, že sú tam C a viac

wiccawicca
23. jún 2023

@mesiacikluna Bonprix ste nepozerali? Ja odtiaľ objednávam, sedia mi, tam majú aj veľké veľkosti ale aj malé mávali, skúste pozrieť, v kamennom obchode som už dlhšie nekupovala, tak to neporadím.

majamat
23. jún 2023

@mesiacikluna ja prave narazam vsade na B. kedysi som nosila aj B, ale teda nebola to moja velkost, doslo mi, ze C su lepsie a uz som mala problem zohnat, ale este sa dalo., teraz mam G a nikde nic. ak aj G najdem, tak maju priserne velky obvod.
jediny kamenny obchod, kde najdem taku velku je Tesco,a le strihovo mi moc nesedia a v poslednom obdobi moje cislo moc nemaju.

dcere som kupila podprdy v Gate, v takyych malych obchodikoch, v HM, v KIK. dcera este ani moc nema prsia,a le uz chce neico nosit, gtka kupujem 65A, alebo 70A.

mesiacikluna
autor
23. jún 2023

@wiccawicca Poznám Bonprix ale ja sa bojím takéto veci objednať cez internet, ale skúsim pozrieť 🙂

wiccawicca
23. jún 2023

@mesiacikluna Určite je lepšie vyskúšať ale keď nesadne, dá sa v pohode vrátiť.

babulkomale
23. jún 2023

@rebrambora ja ich volám čepce pre dvojčatá s veľkými hlavami 😃