Kde kúpim ponožky veľkosť 50?
Prosím vás kde kupujete ponožky pre chalanov ktorý majú väčšiu nohu, syn má 16 rokov a obuv 48-49,neviem nikde nájsť ponožky za normálnu cenu v takejto veľkosti. Ďakujem ak niekto poradí.
ja to mám doma tiež 🙂 a kupujeme cez zalando, vies si vyfiltrovat velkosti. nam sa osvedcili tommy hilfiger, vydrzia, su kvalitne. maju aj viacbalenia. v beznych obchodoch to nikde nie je, aspon som nenasla, v brne som nasla v marks and spencer, ale ti uz na slovensku nie su. a raz nahodou, ale take hrubsie v nejakom sportovom obchode, uz neviem ci to bolo sportissimo alebo intersport, ale to vyslovene hrubsie.
@katusskaa no akurát som pozrela tak asi tam budem pozerať keď budú na výpredaj, lebo ceny celkom dosť a topánky kupujete kde? U nás nikto nemá tak veľkú nohu a to počítam že asi ešte porastie.
@katusskaa no akurát som pozrela tak asi tam budem pozerať keď budú na výpredaj, lebo ceny celkom dosť a topánky kupujete kde? U nás nikto nemá tak veľkú nohu a to počítam že asi ešte porastie.
@veronika1754 ceny beriem tak, že na takú veľkú nohu nemôžu stáť asi rovnako ako keď má niekto veľkosť 42 (napr môj manžel). topánky spoločenské na stužkovú kúpili sme tiež tam, majú super servis, zdarma vrátenie. športová obuv sedia mu adidasy, čiže cez ich stránku, tiež pozerám keď sú akcie, zľavy, adidas má často 20% kupón v appke slsp - george. sem tam sme mali šťastie aj v decathlone, ale všetko online, aj volám do predajní, dopisujem si s nimim presúvajú mi obuv z predajne do predajne. turistická taká poriadna cez BOSP - to je Bardejov, šijú tam, a tiež na 2x lebo bola najprv malá veľkosť, no je to des.... a môže snívať o takom, že výber.... väčšinou berieme, čo sedí.... šlapky adidas na suchý zips, alebo dreváky v škole na prezuvky tiež cez to zalando.... ešte je eshop nadmerka.sk, a predajňu majú tuším v BA...
@veronika1754 aj ja mám takého syna. Ponožky veľkosť 48 kupujem v CCC, ale 50 som ešte ani nevidela. Topánky chodím kupovať do Humanic na mlynských nivach v Bratislave. Tam majú až po veľkosť 52 a dámske do 45. Ale pozerám, že si zo sniny, tak to do ba asi nebude také easy... Možno eshop skúsiť
sportvision ma v. 47-50

ja to mám doma tiež 🙂 a kupujeme cez zalando, vies si vyfiltrovat velkosti. nam sa osvedcili tommy hilfiger, vydrzia, su kvalitne. maju aj viacbalenia. v beznych obchodoch to nikde nie je, aspon som nenasla, v brne som nasla v marks and spencer, ale ti uz na slovensku nie su. a raz nahodou, ale take hrubsie v nejakom sportovom obchode, uz neviem ci to bolo sportissimo alebo intersport, ale to vyslovene hrubsie.