Kde kúpiť kvalitné podprsenky na veľké prsia?
Baby, tie co mate väčšie a tazke prsia, kde si kupujete podprsenky? Mam na mysli takú ktorá tie prsia trosku podvihne a udrží. Mna z každej tak neskutočne bolia plecia ze sa idem zblázniť. Bola som aj v predajni atractive a ani tam nic na mna nenašli 😏
Aj zo zalanda pozri, majú značku marks&spencer alebo iné, naposledy som kúpila perfektné od next a aj cenovo boli super...ak nesadne, dá sa vrátiť, vymenit
Astratex
Co sú to väčšie prsia ,D,E,F alebo este väčšie
Co sú to väčšie prsia ,D,E,F alebo este väčšie
@minenkaa kosik mal 75H niektoré strihy 75I
hladaj triump, triolu, čo má hrubšie ramienka a musi ti dobre padnut ,potom nebolí nič , je viacero strihol treba si nájst ten svoj
@sara07 triolu mam aj značku timo, ramienka su hrubé a aj tak ma bolia plecia
Ja si kupujem v Attractive. Ako to, ze ti nic nenasli? Nebolo to len o tom ze sa ti nic nepacilo? Lebo ak aj nemali, podprsenky vedia objednat. V ktorej predajni si bola?
Ja si kupujem v Attractive. Ako to, ze ti nic nenasli? Nebolo to len o tom ze sa ti nic nepacilo? Lebo ak aj nemali, podprsenky vedia objednat. V ktorej predajni si bola?
@julia_romeo v Bratislave, ale ja to mam 200 km takže už tam len tak nepôjdem. Nie, nebolo to o tom ze sa mi nepáčilo. Uprimne ja kašlem na to ako vyzerá, mne ide o pohodlie. Proste nic z toho co mali mi nesedelo
Ja mam 80i kupujem znacku gorsenia cez alegro, predtym cez astratex za 3x nasobok € v niektoych pripadoch. Tu na obrazku radim medzi top, nie je sice vystuzena, ale robi pekny tvar prsnika, siroke ramienka je vysoko krojena, tak z toho nevyliezaju prsia👌
@banalu dakujem, idem to pozrieť
Nekupujes si velky obvod, ked ta bolia plecia? Skus o 5cm mensi obvod. Ja si kupujem na bonprix.sk.
Možno to nie je problém podprsenky, ale je potrebné spevniť svalstvo, chrbát. Tiež mám veľké prsia, podprsenky som vyskúšali všetky možné, ale najefektívnejšie sa mi ukázalo cvičenie a spevňovanie svalstva, nakoľko je viac zaťažované.
Neviem ako ďaleko máš TN, ale na námestí je obchod s bielizňou, veľmi ochotná majiteľka. Poradí, dokonca, ak nemá objedná a pošle na dobierku. Ja, keď som u mamy TN, tak tam chodím nakupovať. Osvedčila sa mi značka Anita.
... to je velmi zaujimave. bud mas specificky tvar prs alebo si sa nestotoznila s tym co si na nich mala oblecene...
Možno to nie je problém podprsenky, ale je potrebné spevniť svalstvo, chrbát. Tiež mám veľké prsia, podprsenky som vyskúšali všetky možné, ale najefektívnejšie sa mi ukázalo cvičenie a spevňovanie svalstva, nakoľko je viac zaťažované.
@mirka2405 a co ma so spevnovanim chrbta podprsenka?
Ja mam 80i kupujem znacku gorsenia cez alegro, predtym cez astratex za 3x nasobok € v niektoych pripadoch. Tu na obrazku radim medzi top, nie je sice vystuzena, ale robi pekny tvar prsnika, siroke ramienka je vysoko krojena, tak z toho nevyliezaju prsia👌
@banalu juj, tuto milujem, ale zarazilo ma teraz, ze co mi prisla taka ista velkost, ako nosim bielu, tak cierna a kosik daky uzky - kostica mi tlaci zboku do prsa, inak kosik mi je dobry na objem. A to ma dost nasrdilo, lebo ju musim vratit.
@kp7333 bonprix ma podla mna prilis plytke kosicky, jej budu vsetky z Bonprix male.
@nevenka ja mam rada tuto, maju aj H-ckovy kosik https://www.bonprix.sk/podprsenka-s-kosticami/p...
Nekupujes si velky obvod, ked ta bolia plecia? Skus o 5cm mensi obvod. Ja si kupujem na bonprix.sk.
@kp7333 súhlasím. Ak váha nie je rozložená aj na obvod, celu ju nesú ramena. Nakupujem v atractive a myslím, že tam merajú správne. Zo začiatku to je nezvyk a možno trosku nepohodlne.. no má bolesti prešli
Anita, Simone Peréle, Triumph
@nevenka ja mam rada tuto, maju aj H-ckovy kosik https://www.bonprix.sk/podprsenka-s-kosticami/p...
@kp7333 hm...ja mam sportovu jednu a je to 80H a je mi kosik maly, ale nechala som si ju, lebo nema kostice a pevne drzi prsia. Vsetky ostatne, co som skusala, napriklad 75G, aj nevystuzene, su mi male, plytke kosiky, 80 zase dost volny obvod. A samozrejme 75H a 80H je zasadny rozdiel vo velkosti kosicka, autorka ak nosi klasicke znacky 75H az I, tak jej podla mojich skusenosti budu pravdepodobne male.
Ale kazdy sme iny, niekomu sediet budu, vela zien si ich chvali a co by som dala za to, keby mi sedeli, lebo aj ta cena je viac nez fajn.
Neviem ako ďaleko máš TN, ale na námestí je obchod s bielizňou, veľmi ochotná majiteľka. Poradí, dokonca, ak nemá objedná a pošle na dobierku. Ja, keď som u mamy TN, tak tam chodím nakupovať. Osvedčila sa mi značka Anita.
@raszuz aky je to oresne obchod?
Ja obcas do TN idem.
Tiez mam nadmerky a za cely zivot som este nenasla ozaj idealnu podprdu 🙃
@raszuz som zo Zvolena takže to nemam velmi blizko
... to je velmi zaujimave. bud mas specificky tvar prs alebo si sa nestotoznila s tym co si na nich mala oblecene...
@julia_romeo práveže mi vtedy povedala ze nemajú ten typ co by mi podľa nich mal vyhovovať. Fakt som.tam skúsila asi 50 ks a nic mi nesedelo. Uprimne som z toho už na prášky pretože tu v mojom okolí ani nie je obchod kde by Ti vedeli kvalitne a odborne poradiť.
@banalu juj, tuto milujem, ale zarazilo ma teraz, ze co mi prisla taka ista velkost, ako nosim bielu, tak cierna a kosik daky uzky - kostica mi tlaci zboku do prsa, inak kosik mi je dobry na objem. A to ma dost nasrdilo, lebo ju musim vratit.
@nevenka este sa mi nestalo 😮 a to mam cierne a telove uz asi 10-15 ks za sebou co ich nosim. Ale stalo sa mi, ze prisli v inych boxoch a cierna rychlo vybledla na gumickach, tak mozno menili vyrobcu
ak si skusila 50 a nic ti nesedelo, problem nebude v podprsenkach. V takom pripade by som ti odporucila dat si podprsenky vyrobit na mieru... Pretoze ak si nenasla tam, a to maju najvacsi vyber tak nenajdes nikde...
Anita, Simone Peréle, Triumph
@jamimo simpne perele nie je na velke prsia...
@jamimo simpne perele nie je na velke prsia...
@julia_romeo skutočne? Mám doma 😉 a nie jeden kus. Bežne majú košíčky E, F, G
@julia_romeo skutočne? Mám doma 😉 a nie jeden kus. Bežne majú košíčky E, F, G
@jamimo otazne je, v akom obvode. Lebo pri 60 to velke prsianie su... Pri vacsich obvodoch suhlasim, ze su... Kazdopadne, SP skor sedi na mensie poprsie ako vacsie...

hladaj triump, triolu, čo má hrubšie ramienka a musi ti dobre padnut ,potom nebolí nič , je viacero strihol treba si nájst ten svoj