icon

Kde kúpiť kvalitnú a cenovo dostupnú malú koženú peňaženku?

6. apr 2025

Poraďte kvalitnú a cenovo dostupnú koženú mini/malú dámsku peňaženku. A ešte najkrajšie v červenej farbe...sme klasickú veľkú aké do malej crossbody kabelky mi zaberá celú kabelku 🤣😉

bubka157
6. apr 2025

skuste kuk u mna v bazariku 😉

lenkakravcova
6. apr 2025

Niečo takéto ?

tilly
6. apr 2025

Vydrží ti kľudne 20 rokov...

autor
6. apr 2025

@tilly fúha, ďakujem ale tak cenovo dostupné som myslela. Mám veľkú koženú lara bags a je super, túto mini chcem väčšinou len na výlet alebo to crossbody kabelky, takže niečo lacnejšie hladam...na nete je toho plno, ale skôr osvedčené chcem

janka1234321
6. apr 2025

Ja mam na presne tento ucel tuto...zn.mercucio, ja som sice skor na tlmene farby, ale prave farba ma zaujala. Srala ma asi 15€, kupene v stanku na jarmoku, no najdwte aj na internete

autor
6. apr 2025

@janka1234321 ďakujem. Také niečo presne hladam. A máš pravdu, teraz som si spomenula, že také som videla aj na jarmoku. Tak počkám na máj, vtedy je u nás jarmok...

autor
6. apr 2025

@janka1234321 z tej jednej strany je priehradka na mince?

madeincssr
6. apr 2025

Ak su tieto vyrobky naozaj z pravej koze (nie lisovanej z pomletych odrezkov), tak to jednak na rube vidite/spoznate a druhak - zivotnost im limituje sitie (nit). Po rokoch intenzivneho pouzivania sa rozpadnu site sviky.
Ale u penazeniek/kluceniek/dokladoviek naozaj pravu kozu najdete len vynimocne (bez ohladu na napisy, oznacenia, logo pravej koze ci vysoku cenu). Skor na remeselnych trhoch u vyrobcov kozenych vyrobkov - ale tam je zas specificky styl/dizajn, vyssia vaha.

bolarazjedna
6. apr 2025

Ja mam už 8 rokov od Lara bags takú tu najmenšiu peňaženku, čo ani nie je na peniaze ale na kľúče. Ale zmestia sa mi tam karty aj peniaze a je tam aj priehradka na mince. Ja som to kupovala, keď som šla na výlet letecky iba s prirucnou batožinou, tak som potrebovala co najmenšie.m, a odvtedy som sa k bežnej peňaženke ani nevrátila.

snowflakenel
6. apr 2025

Pozri aj vuch.

janka1234321
6. apr 2025

@madeincssr to je sanozrejme, no na bezne obcasne pouzitie, staci, napriklad ja ju mam iba ako "vyletovu" penazenku do mini kabelky, denne pouzivam penazenku vyrobenu na zakazku, cena sanozrejme diametralne ina, niekolkonasobne vyssia, ale ta ma prezije 🤣

janka1234321
6. apr 2025

Ano, na mince

autor
6. apr 2025

@bolarazjedna prosím ťa nemôžeš dať foto? To je kožená?

martinka17
6. apr 2025

https://www.vuch.sk/Zeny/Penazenky/Mini-1113/Na...
Táto je super, máš tam priestor na mince, papierové peniaze a priečinok na karty a doklady má vysuvaci systém.

bolarazjedna
6. apr 2025

Áno, takéto 🙂

autor
6. apr 2025

@bolarazjedna dik, objednala som

martinadomianova
6. apr 2025

Ja som si nedávno takú malú červenú kúpila v Ochniku.