Kde kúpiť Newbie či Kappahl módne kúsky?
Daju sa niekde kupit podobne kusky tejto znacky?Pacia sa mi tie volanky,kvetinovy vzor atd,ale na znacku si nepotrpim.
Ona sa nepýta na bazár,ale na podobný štýl... co je asi pompdelux,marmar, čiastočne vertbaudet, tap o leil ci dokonca next.... ale cenovo si moc nepomôžes...
Gamex, je v cenovej kategorii o trosku lacnejsi ako newbie.
@anjelicek26 ja viem že sa nepýta na bazár, ale je to odpoveď k veci 🙂 dajú sa tieto kúsky zohnať za zlomok ceny 🙂 dúfam že to nahlásenie ťa potešilo pekný deň
@natall113 aké nahlásenie? Každopádne bazár nie je alternatíva pre kazdeho,fakt sa tam pohybuje aj veľa podvodnicok a ten stav je niekedy kadejaký tých veci...
Inak tiež som kupovala newbie aj z druhej ruky a vo výbornom stave. Tie veci sú naozaj kvalitné a dieťa to má minimálnu šancu zničiť skôr ako z nich vyrastie.
Niekedy má kvetinové a volanove modely v ponuke aj Tesco či pepco, keď sa pýtaš na lacnú alternatívu oproti newbie...
zalezi co hladas, podla mna vertbaudet et TAO podla mna nemaju s Newbie nic spolocne... volanky ci kvetinove vzory najdes v mnohych kolekciach, dokonca aj v Pepco, ale nie je to kvalita newbie, to radsej kupit z druhej ruky.
@natall113 naty ked si napísala nejaký nazov iného bazáru ako je modrý koník, admini to mazu automaticky. Je to pre nich konkurencia 😉
@simona20201309 Viem, preto som konkrétny názov nenapísala

Ja mam, kludne napiste spravu. Ale nosene 🙂 daju sa kupit z druhej ruky alebo zajst do PL.