icon

Kde kupujete cenovo dostupné väčšie podprsenky?

15. feb 2025

Prosím tie ktoré ste “obdarené “ kde si kupujete podprsenky ?
Po narodení syna sa môj objem výrazne zmenil
Nosím veľkosť 75 F
Musím teda zmeniť cely môj šatník
Mám priblem zohnať takúto podprsenku a keď tak cena je cca 50+€
Samozrejeme že nechcem mat iba jednu ale potrebujem pár na výmenu
Ale cenovo sú strašne veľké palky
Okrem toho že moje prsia nenavidim z akéhokoľvek hľadiska ešte mám priblem aj z tými podprsenkami

cyberk
15. feb 2025

Astratex, su tam aj lacnejsie, inak sportove podprsenky su tiez pohodlne 🙂
Btw vsak chod na zmensenie, ja som tak tiez sla, zmeni sa ti zivot 🙂

autor
15. feb 2025

@cyberk pozerala som ale tie lacnejšie strihovo nevyhovujú skôr sú na pevne prsia -silikóny
Nie na prirodzene a ešte aj po pôrode a kojení 😬
Ak by som nato mala určite by som sla 🫣

sumalee
15. feb 2025

Ja mam tiež ten problém mam 75F a pochodila som milión klasických obchodov aby som mohla kúpiť lacnejšie ale nenašla som absolútne nič...bohužiaľ som si musela kúpiť Triumph sedia krásne ale za 2 som dala 110e ale proste musím riadne ušetriť inde lebo už som to odkladala mesiace a fakt som cih potrebovala :(... a bez skúšania ja si už netrúfam kúpiť...keď nemáš malé pevne prsia Lebo silikony tak obrovsky problém kúpiť peknu podprsenku za normálnu cenu..

stormie
15. feb 2025

Pozri Bonprix

jankaju
15. feb 2025

Ja iba Bonprix. Momentálne mám 80F. Po pôrode som mala 80G-H a vždy som vybrala.

cyberk
15. feb 2025

Tak ja som npr aj v tescu kupila 70G za 8eur.. 🙂 akoze je to tazke kupit, hlavne taku, co nevyzera ako od babky podprsenka ala padaky 😅🫣

petik515
15. feb 2025

Najkvalitnejšie podprsenky sú za mňa Triumf. Stoja teda viac ako 50 eur, ale sú kvalitné, pevné a vydržia roky. Nič z podprsenky nevypadáva, nevyteká, ramienka široké pohodlné. Podprsenky týchto veľkostí nájdeš aj v Tescu.

minenkaa
15. feb 2025

Lascana teraz som kupovala

cukroska
15. feb 2025

Poznám to..skúšala som aj Astratex,ale ako som pribrala už je to oničom..musím vyskúšať inde.

spongebob1
16. feb 2025

@petik515 Prsia drzia krasne, ale urcite nevydrzia roky. To by si ich musela nosit vynimocne. Nosim 3 na striedacku a viacej ako 9 mesiacov nevydrzia a to ich periem rucne.

lasona
16. feb 2025

Bohužiaľ tiež potrebujem rozmer 70F, a plus mam asymetriu. Takže ma stoji podprsenka cez 50 eur. Mam 4 a tie točím. Lacnejšie som nenašla, alebo mi nesedelo. Musím si jednoducho odskúšať na predajni, nič nenarobim. Jedine som ešte tak spravila, ze som si vyskúšala na predajni a ten istý model a veľkosť som nasla na nete lacnejšie o 20 eur. Inak neviem poradit

petik515
16. feb 2025

@spongebob1 neviem, ako sú kvalitovo na tom teraz. Ja som sa po dlhoročnom boji rozhodla si dať tie prsia zmenšiť (najlepšie rozhodnutie v živote). Nosila som ich aj v noci, boli to moje najlepšie kamošky svojho času 😀

katkaseiner
16. feb 2025

za mňa Tesco, kupujem Ečka a teda treba sa riadne pohrabat, ale tie co z tesca mam sú fajn

mymel
16. feb 2025

Triumph jednoznačne .. kupujem vždy v akcii a to stojí tak 25-30€ .. už som aj lacnejšie kúpila

spongebob1
16. feb 2025

@petik515 Kupujem ich v Parndorfe. Zda sa mi, ze kvalita vsetkeho oblecenia isla dole.

julia_romeo
17. feb 2025

kvalitna podprsenka nikdy nemoze byt lacna, baby.. Co je lepsie? Investovat do kvalitnej alebo donekonecna kupovat shity za 30-40 €, ktore vydrzia podstatne menej ako kvalitna podprsenka? Ano, je to investicia do samej seba, ktora sa vzdy oplati. A hlavne, treba ist na brafitting nech ta podprsenka aj naozaj dobre sedi...

lydka84
23. feb 2025

Ja velkost E kupujem v tescu

seepferdchen
26. feb 2025

@petik515 suhlasim + dobre poradenstvo

seepferdchen
26. feb 2025

Triumph jednoznacne, v obchode Ti pomozu. Urcite prvu nekupovat online. Treba vyskusat. Maju aj velmi dobre basic-ove cez kojenie to bola ozaj ulava a pomoc. Nic neskrabalo, netlacilo ani nevypadavalo a perfekt sedi aj pod obtiahnutym trickom. Ja len tam kupujem viac ako 10 rokov.