Kde môžete darovať podprsenky v peknom stave?
Ahojte,kde darujete podprsenky v peknom stave?
Ďakujem za nápady.
Neviem nikam. Proste co nenosim vyhodim aj ked by bolo pekne. Som toho nazoru, ze spodne pradlo a topanky sa nemaju predavat,darovat ci nosit po druhom cloveku. Ja ani detom nedavam po sebe nosit
Do kontajnera s oblecenim
Kontajner s oblečením
Fuj smer smetiak, kto normálny by nosil podprsenky použité !!!, tiež nechápem ako dakto daruje plavky bleeee radšej hola ist
Mojej dcere posuva moja neter, nic hnusne na tom nevidim. Skus teda nejakej familii.
@janickacrazy tak mám veľa čo bolo možno raz oblečené
Opýtaj sa v okolí charity, matky v núdzi si tiež možno nebudú vyberať. Pokiaľ nie sú vyťahané alebo inak znehodnotené nič zlé na tom nevidím aj keď sama by som ju od cudzieho neprijala.
Tie, co sa tu pohorsujete ake je to nechutne - ano, ani ja by som nechcela pouzitu spodnu bielizen, hoci racionalne nevidim rozdiel medzi trickom ci riflami, ktore si takisto obliekam na hole telo a podprsenkou 🤷♀️
Na druhej strane je vela ludi, ktori si jednoducho nemozu dovolit nove veci a uz vobec nie mozno 80€ kvalitnu podprsenku, ktoru niekto posuva dalej po dvoch pouzitiach. A mozno taka 3x oprana podprsenka je menej zdraviu skodliva ako mnoho novych textilii napustenych chemiou a farbami. Takze rozhodne by som nikoho nesudila, ze si taku vec vezme a uz vobec nie niekoho, kto daruje.
bazar alebo aplikacia na V, tam urcite za symbolicku cenu predaš
Skús pozrieť charitu vo svojom okolí. Aj spodné prádlo, samozrejme zachovalé, vyprate určite pomôže núdznym. Napr. https://charitatt.sk/aktualne-hladame/
Neber to prosim v zlom, no pohlad z inej strany -
ako sa da mat doma vela podprseniek, z ktorych mnohe boli oblecene raz?
Pre mna to zavana desivym šopoholizmom, marnotratnostou, materializmom... Totalne out v dnesnej dobe udrzatelnosti, minimalizmu a zerowaste. Co keby si skusila popracovat na pociatku tejto situacie? Nekupuj zbytocne a vela. Ale maj par potrebnych kuskov a nos podprsenky, kym sa nenarusi ich funkcnost...
Ja davam do kontajnera na oblecenie, mam vsetky v peknom stave, cas od casu vytriedim. Nevidim na tom nic zle, niektore zeny nemaju ani na to, aby si kupili najlacnejsiu.
@dkethe a mozno podostavala, mozno sa jej rychlo zmenila postava, mozno stale nenasla tu spravnu. Tiez nemam “katalogove prsia” a zial to, ze mi podprsenka nesedi uplne dobre, zistim po par hodinach nosenia, ked uz som dala dole visacky a oprala ju.
Takze tvoje moralizovanie a urcovanie diagnoz absolutne nie je na mieste.
Ja som tiez aj cisto nove co mi nesadli dala do kontajnera s oblecenim. Co s tym ine?
Na stranke Podaj ďalej sa budú biť o ne. Daj to kludne tam. Ja som tam všetko mozne podarovala.
Aku velkost? 😅 po porode mam ovela vacsie prsia a este som nestihla obmenit vsetky podprsenky 😅

Asi jedine do kontajnera na oblečenie, akože je to spodné prádlo, kto by chcel nosiť použitú podprsenku? 🤔🫣