icon

Kde nájsť nohavice pre vysoké a štíhle ženy?

7. apr 2025

Ahojte zeny tie ktore ste vysoke kde kupujete tieto vzacne komodity? Ja mam 175 cm a nohy dlhe ako tyzden pred vyplatou. No na sirku mi sedi velkost S. Ako isto viacere viete tu nastava problem. Akekolvek nohavice si obleciem vyzeram v nich ako Cenkovej deti ze som z toho vyrastla uz hadam pred 15timi rokmi. Nakupovanie nohavic je samostatna kapitola nazvala by som ju - preveliké utrpenie. Z 30tich nohavic ktore si vyskusam mi su na dlzku dobre jedny ak pri mne stoja hviezdy. Ja nenakupujem nohavice ako ine zeny ze woow tieto sa mi pacia. Ja nakupujem ze wooow tieto by mi mohli byt aspon po clenky a je jedno ze maju na sebe zebri vzor. Sanca ze mi nohavice sadnu sa zvysuje umerne s konfekcnou velkostou cize pokial si dam na seba napriklad L-ko to je na dlzku dobre. Ale ja sa pytam to mam pribrat 20 kg aby som si mohla kupit nohavice?? Leginy detto to vyzera na mne akoby som si kupila trojstvrtaky a aj teplaky mi su vsetky do radu kratke. Vyzeram ze nosim veci po mladsom surodencovi. Help. Darmo mi ludia hovoria ze mam krasnu postavu ked sa neviem ani obliect. Mam dvoje rifle co mi su dobre na dlzku a mam ich uz vyse 5 rokov. Co je horsie - zacinaju sa drat. Co budem robit ked sa zoderu? Absolutne neviem. Preto prosim poradte existuje nadej pre vysoke stihle zeny v tejto oblasti?
Prajem vam pekny tyzden

guudy
7. apr 2025

Sorry, ale so 175 cm si nadpriemerne vysoka, ziadna zirafa🙄. Ak su ti kratke nohavice, hladaj predlzene velkosti. Kopec shopov ich ma. Leginy v asi 4 dlzkach ma napr lululemon. Staci pogooglit.

denkabemommy
7. apr 2025

Pozeraj označenie dĺžky väčšinou býva buď v číslach alebo písmenách. Na About You som si to asi najviac všimla. Napr označenie 34/36 alebo 34/38 alebo 34/L budú dlhšie nohavice.

really8
7. apr 2025

Nemam tento problem ale co som videla lelosi ma predlzene nohavice/leginy, tak isto na about you su kolekcie pre tall.

martul
7. apr 2025

Prepáč ale 175 je veľa - žirafa? Obyčajná priemerná výška. Ja mám 179 nepripadam si vôbec vysoká a obleceni si kupujem všade, kde idem HM, zalando, about you, u číňana, hocikde

ssimusska
7. apr 2025

@autorka myslím, že cropp má na stránke “oddelenie” tall. Tak možno skús tam. A neveim, 175 mi nepríde až taká výška, kamarátka má 180 a nakupuje normálne 😄

amelie2017
7. apr 2025

Kupujem prevazne znacku Only..mam 175 cm, ale teda velkost L. Ale nohavice nemaju len velkost na kila, ale aj na vysku. Ja z Only kupujem 32 vysku. A potom maju aj osobitne Only tall.

minenkaa
7. apr 2025

Ja som si napriklad kupivala teraz rifle Levi’s a oni maju aj dlhe velkosti a aj velkost S

minenkaa
7. apr 2025

Das si velkost 27/32 alebo 34

autor
7. apr 2025

Dakujem kocky velmi pekne popozeram to aj ked nerada objednavam oblecenie cez internet na blink ale ina moznost asi nie je. A tie co ste napisali ze ste este vyssie a normalne nakupujete v obchodoch tak bud ste aj sirsie tym padom vam to sedi alebo mame okolo seba ine obchody😃

minenkaa
7. apr 2025

Je jedno ze ine maju inu velkost treba ti riesit aj to ktoriy strih ti sadne.Mne napriklad spimenuty Levi’s sadne s inymi nohavicami to az taka vyhra nie je

ssimusska
7. apr 2025

@autorka, ako som spomínala kamarátka má 180cm a je stihla ako prútik, doslova ako modelka. Čiže nie, nieje širšia a nakupuje normálne 🙂 A obchody má ako v každom väčšom meste

autor
7. apr 2025

@ssimusska vies lenze ja nie som tvoja kamaratka 🙂 ja mam na svoju vysku 55 kg a proste mi to nesedi a hovgh nevymyslam si tu z nudy😃
@minenkaa ano to je pravda mne aj strihy maloktore svedcia na postavu napriklad take boyfrendy hroza mne sa hodia len obriahnute a ine na mne nie su pekne

minenkaa
7. apr 2025

Ake znacky nosis

beataxxx
7. apr 2025

Nepises odkial si, ale Zara ma bezne predlzenu xs

len0cka
7. apr 2025

Ja mam 184 cm a 66 kg,som stihla a mam podobny problém cely zivot. Rifle mi najlepšie sadnu Mavi, Levis, Retro Jeans, pripadne ked vychytam dobru kolekciu, tak Calvin. Snazim sa kupovať ked su zlavy 😁 A tiez strih nemozem hocijaky,lebo tie predlzene nohavice su vacsinou uzkeho strihu. Ale urcite su aj ine znacky,na nete sa toho uz da najst vela. Napríklad spomínaný About you. Len to,ze cez net objednat bez vyskusania je riziko pri vysokych a stihlych. Max vrátiš naspäť 😄

ssimusska
7. apr 2025

@autorka ja som ti len písala že baba vyššia od teba, váha taká ista si rifle vie kúpiť než problémov 😊

vkatush
7. apr 2025

Aj ja mám 175 a zväčša objednávanie z About you. Treba pozerať dĺžku 34 alebo 36. A pás už podľa toho, aký máš. Mám odtiaľ viaceré rifle (zväčša značka Only) a sú mi na dĺžku super. Ak ti nebudú sedieť, v pohode vrátiš.

autor
7. apr 2025

@ssimusska a ako ja mam podla teba s tou informaciou nalozit? To je akokeby si zene co nevie otehotniet pisala ze ty si otehotnela na prvy sup. Proste naco?

@len0cka
@vkatush babule dakujem vam velmi pekne idem si k tomu sadnut a popozeram si tam no ako pisete prinajhorsom vratim co mi nebude dobre

ssimusska
7. apr 2025

@autorka píšem ti to preto, lebo neni nemôžné si také rifle nájsť, stačí len dobre hľadať. 🙂

sisska96
7. apr 2025

175 cm? No všade.... Ja mám trošku cez 170 a všade si môžem kupovať nohavice, niektoré sú aj trošku dlhé

konicekmodry
7. apr 2025

Tiez mám 180 cm a som stihla, no teraz väčšina obchodov ma tall dlzku.A ked su kratke a velmi ich chcem, kupim cislo vacsie.Teraz sa nosia siroke.A velmi dobre vyzeraju na vysokych-stihlych modelkovskych typoch.Ja problem s kupou nemam.

kiki68
7. apr 2025

Asos tall za mna

zuzulos
7. apr 2025

Ahoj, bežne na Zalando alebo About You, napriklad značka Noisy May ma perfektne aj označenie - napr ja mam 183 cm a nosím M ko, tak si objednávam 29/34, a sú mi až pod členky.

eternity24
7. apr 2025

ASOS ma radu tall, pozri tam. A ak hovoríme napr o jeansoch, tak lepšie značky ako gstar, levis, lee, wrangler majú rifle tak, že si môžeš vybrat velkost napr 26,27 a tiež dĺžku 32,33,34…

len0cka
7. apr 2025

A inak dnes je našťastie taká móda, že ked nemas rifle po zem,neni to problém. Ja si mnohé rifle kúpim tak, že sú mi ako 7/8 a nikto to neriesi 😁 A v zime ich nosim tiez,nakolko mám čižmy a tam sa to uplne zakryje, cize clenky su v teple

augustinka1
10. okt 2025

Všetky riešite, že tiež máte celkovú výšku 175cm a žiaden problém. Problém nastáva v dĺžke nôh. Môžete mať kratšie nohy a dlhšiu vrchnú časť tela. Je to normálne. Ja mám napríklad dlhšie nohy a v obchodoch mám tiež problém na dĺžku nohavíc.

terry658
10. okt 2025

@anonym_autor ak si chudá tak nájdeš cez zalando a podobné stránky. Ja som dlhá aj široká a to je už nemožná kombinácia. Kupujem cez bonprix lebo udávajú dĺžku nohavíc.

vlada41
10. okt 2025

Ahoj autorka, ja mam 178 a som stihla a tiez mam problem s dlzkou nohavic v kamennych obchodoch. Tento rok som si kupila v zare, ale z cca 10 skusanych boli dobre 1, max 2. ja cez internet nekupujem, vracanie zasielok je pre mna nocna mora...