Kde nakupovať kvalitné a štýlové oblečenie?
Ahojte baby, kde si kupujete oblecenie? Ja uz dlhodobo neviem nič zohnať a každé ráno doslova plačem pred skriňou. V obchodoch majú otrasne veci, nekvalitné materialy, hrozne strihy, proste nedokážem si vybrať nič slusne do prace. Neobliekam sa elegantne, ale klasika rifle, košeľa, tričko, sako. Kde nakupujete? Príp poznáte nejakú dobrú internetovú stránku?
@anonymous87 ja tak isto. Hned po prichode do obchodu sa mi farba bieleho, cierneho a bezoveho oblecenia zliala s farbou bielych stien a ciernych regalov. 😅 Tak som to obisla, odisla a vzdala. 😅
Tiež mám ten problém. Mikiny sa mi už rozpadávajú a neviem natrafiť na nič čo by mi "padlo do oka".
Tričká väčšinou sekáč, alebo Esprit, s. Oliver. A do roboty som si kúpila rifle v C&A a s tými som veľmi spokojná.
Ina cenzura je tu, clovek ani cely nazov nakupnej apky nenapise a MK to maze, ako konkurenciu. Ale pridavat znacky handroidnych obchodov s fast fashion je v poriadku. Aj ked je nakupovanie takychto znaciek nie len neekologicke, ale vzhladom na deti co tie handry siju za mizivych par centov v Indii a Bangladesi, aj nemoralne. Super admini, tesim sa z vasho mentalneho nastavenia 👍🏻🙈
Nedáš 100€ za košeľu? Ale ak chceš košeľu, ktorá je z kvalitného materiálu a neušilo ju dieťa tak stojí 100€
Esprit je super ale drahší, kupujem v tom tailor, tchibo, remixshope (sekac on line)
@dominikamacakova nie nedám. Pretože už ani kvalita tých značkových veci nie je čo byvala
Vacsinou kupujem vsetko cez net. Z tych, co maju kamenne predajne - Tchibo, Orsay, Lindex. Inak About you a Zalando. Mam rada aj Marks and Spencer. Topanky tiez cez net 🤷♀️
Objednávam z about you, ale nosím len také "základné" kúsky, nič extra ...
Peek & Cloppenburg
Ja mám veľmi rada blúzky z medicine, ale tiež išli kvalitovo dolu a aj strihy niektoré mi sadnú niektoré katastrofa. 🤷☺️
Len tak mimochodom ešte niekto nosí sako? Lebo mne sa zdá že aspoň v sfére kde sa ja pohybujem je to úplne nemoderny kúsok odevu.
@zeldia ja nosim a velmi casto. Dnes som si dokonca kupila nove 😇
Ja som prišla na chuť sekáčom 😊
Ja som Bonrix - ová 😁😁😁, vždy si tam niečo nájdem, ale posledný rok idú kvalitou veľmi, veľmi dolu .... a to je smutné
@daniela2202 posledných 10 -15 rokov si pamätám este keď som bola pubertacja, ze väčšina tričiek bola z bavlny a teraz je výnimkou bavlnené tricko
@daniela2202 posledných 10 -15 rokov si pamätám este keď som bola pubertacja, ze väčšina tričiek bola z bavlny a teraz je výnimkou bavlnené tricko
@lapersefona ja som si z bonprixu nekúpila nic uz asi 2 roky, nejako sa mi tam v poslednom čase nic nepáči
Ja reserved a BestSecret najviac

@anonymous87 som rada ze nie som jediná lebo uz som sa začala citit divne 😄