icon

Kde objednávate lacné oblečenie?

4. nov 2025

Ak už objednáte, tak kde?, Temu, Wisch , Shein, ? Prosím o odpoveď tých, čo z podobných stránok objednávajú. Vďaka.

anonym_39a72a
4. nov 2025

@anonym_autor shein vždy pozerám rozmery daného čísla

vevesh
4. nov 2025

Objednavam vo vypredaji normalnych znaciek, niekedy na rok dopredu. Vychadza to lacnejsie, ale narocnejsie planovanie...

ninka99865
4. nov 2025

Bazár na písmeno V

lenka.25
4. nov 2025

Nakupujem na AY . Viem tam kúpiť dobre oblečenie za dobre ceny , nie handry síce za par € , ale tak aj vyzerajú . To už by som radšej nakupovala v Pepcu , Kik, Takko , Tesco , to aspoň vidíš čo kupuješ

jablkovastrudla
4. nov 2025

Ja deckam velmi vela veci nakuujem na v. Su tam aj nove veci, vzdy pozeram oblubene znacky lebo viem ako sedia. Aj sebe som tam par veci kupila, normalne s visackou, nove nenosene.

euka210
4. nov 2025
@jablkovastrudla

Ja deckam velmi vela veci nakuujem na v. Su tam aj nove veci, vzdy pozeram oblubene znacky lebo viem ako sedia. Aj sebe som tam par veci kupila, normalne s visackou, nove nenosene.

@jablkovastrudla aj ja, tricka, mikiny, vetrovky synovi, lebo moj chce napr. mikiny len so zipsom.

sasitimi17
5. nov 2025

Sinsay, výpredaje v každom bežnom obchode, shein iba pre seba, momentálne som našla aj tu na MK v bazáre pekne detske bundy značkové za super ceny

viera012345
5. nov 2025

@anonym_autor V Lidl e-shope sa dajú objednať lacné veci.Kvalita je ok.Dokonca v minulosti, keď bol syn malý, prechodné a zimné bundy som ešte posúvala ďalej, lebo aj po x praniach vyzerali dobre

anonym_37c517
6. nov 2025

Jednoznačne V****d alebo MK. Je to ekologické, ekonomické, zdravšie ako nové veci a ešte aj finančne pomôžem konkrétnym ľuďom a nie ,,handrárňam," ktoré znečisťujú planétu.