Kde zohnať pohodlné čierne balerínky na každodenné nosenie?
Ahojte, potrebujem si kupit obycajne cierne balerinky, ale take, v ktorych dokazem nachodit pripadne aj viac km, a neotlacia ma, jednoducho ,,druhu kozu". Viete mi niektora poradit ake znacky pozerat? Dakujem
Ziadne balerinky ktore ti sadnu nie len na dlzku ale aj sirku tak ta neotlacia. Takze treba len skusit, zbytocne ti napisem ake mam ja ked tebe mozno budu uzke alebo siroke.
Ja som mala v minulosti niekolko parov a aj momentalne mam od Geox (maju aj pol cisla, ja si kupujem o pol cisla mensie ako ine topanky, cize namiesto 38,5 mi u nich stacia 38). Upozornim vsak na to, ze su uzke, takze ak mas sirsiu nohu, neobujes ich.
Geoxy
Barefoot ale to si treba zvykať dlhšie a nosiť hlavne iba bf. Ja sa už veľmi dlho lakomim na bf lebo žiadne balerínky neviem nájsť na široké prsty a úzku pätu ako mám ja. Nosím miesto balerínok iba tenisky a sandále
Ja mam uzku nohu a aj tak ma vsetko vzdy otlaci, pozriem tie Geoxy...barefoot nechcem, teraz nosim len tenisky, ale uz si pripadam ako prerastena tinedzerka v tom, potrebujem nieco elegantnejsie
Ja mam aj látkové aj kožené od Xero. Sú výborné.
Zaxy
Ak mas uzku nohu, tak ta topanky neotlacia ale oderu kozu, lebo sa pri chodzi hybu. Mozno by ti pomohli gelove vlozky do topanok, jednak ti vyplnia priestor v topanke aby sa noha nehybala a aj tlmia narazy pri chodzi
Geox, alebo akékoľvek kožené.Nosis do toho pancuskovu ponožku či na holo?
Prečo práve balerinky? To je taka hnusná, nohu deformujúca obuv. A elegantná nie je vôbec
Prečo práve balerinky? To je taka hnusná, nohu deformujúca obuv. A elegantná nie je vôbec
@domiklik tak mozu byt aj mokasiny napr, nemozem mat ale vyssiu topanku, mam 180cm a muza nizsieho 🙂
Mokasiny tak isto ako baleriny, Hogl alebo Geox. Ak chces kozene, tak pocitaj so sumou cca 100 EUR. Na Zalando Lounge byvaju casto na tieto znacky akcie, kupis aj za 50 EUR.

Tak ono ma kazdy inu nohu. Mne sadli teraz uplne prekvapivo v ccc jenny fairy.