icon

Kde zohnať pohodlné čierne balerínky na každodenné nosenie?

2. máj 2025

Ahojte, potrebujem si kupit obycajne cierne balerinky, ale take, v ktorych dokazem nachodit pripadne aj viac km, a neotlacia ma, jednoducho ,,druhu kozu". Viete mi niektora poradit ake znacky pozerat? Dakujem

really8
2. máj 2025

Tak ono ma kazdy inu nohu. Mne sadli teraz uplne prekvapivo v ccc jenny fairy.

nynia
2. máj 2025

Ziadne balerinky ktore ti sadnu nie len na dlzku ale aj sirku tak ta neotlacia. Takze treba len skusit, zbytocne ti napisem ake mam ja ked tebe mozno budu uzke alebo siroke.

muchotrafka298
2. máj 2025

Ja som mala v minulosti niekolko parov a aj momentalne mam od Geox (maju aj pol cisla, ja si kupujem o pol cisla mensie ako ine topanky, cize namiesto 38,5 mi u nich stacia 38). Upozornim vsak na to, ze su uzke, takze ak mas sirsiu nohu, neobujes ich.

bg92
2. máj 2025

Geoxy

mullerova46
2. máj 2025

Barefoot ale to si treba zvykať dlhšie a nosiť hlavne iba bf. Ja sa už veľmi dlho lakomim na bf lebo žiadne balerínky neviem nájsť na široké prsty a úzku pätu ako mám ja. Nosím miesto balerínok iba tenisky a sandále

autor
2. máj 2025

Ja mam uzku nohu a aj tak ma vsetko vzdy otlaci, pozriem tie Geoxy...barefoot nechcem, teraz nosim len tenisky, ale uz si pripadam ako prerastena tinedzerka v tom, potrebujem nieco elegantnejsie

eviq
2. máj 2025

Ja mam aj látkové aj kožené od Xero. Sú výborné.

shee11
2. máj 2025

Zaxy

viestta
2. máj 2025

Ak mas uzku nohu, tak ta topanky neotlacia ale oderu kozu, lebo sa pri chodzi hybu. Mozno by ti pomohli gelove vlozky do topanok, jednak ti vyplnia priestor v topanke aby sa noha nehybala a aj tlmia narazy pri chodzi

luccija
2. máj 2025

Geox, alebo akékoľvek kožené.Nosis do toho pancuskovu ponožku či na holo?

domiklik
2. máj 2025

Prečo práve balerinky? To je taka hnusná, nohu deformujúca obuv. A elegantná nie je vôbec

lenkakravcova
2. máj 2025

Tento typ, tým že sú športové sú na dlhé trasy. Ale teda rátaj s touto vyššou cenou. Raz za čas ich majú v Deichmann v akcii za cca 35€ keď vychytaš 🙂

autor
2. máj 2025
@domiklik

Prečo práve balerinky? To je taka hnusná, nohu deformujúca obuv. A elegantná nie je vôbec

@domiklik tak mozu byt aj mokasiny napr, nemozem mat ale vyssiu topanku, mam 180cm a muza nizsieho 🙂

muchotrafka298
2. máj 2025

Mokasiny tak isto ako baleriny, Hogl alebo Geox. Ak chces kozene, tak pocitaj so sumou cca 100 EUR. Na Zalando Lounge byvaju casto na tieto znacky akcie, kupis aj za 50 EUR.