Kde zoženiem tieto nohavice?
Prosim, viete mi poradiť kde zoženiem tieto nohavice? Ďakujem

@dadis keď myslíš, tiež si nemyslím že je to raketová veda, keby som to potrebovala niekedy, nie je problém sa za 5 sekúnd k tomu dopátrať. Momentálne je to u mňa nepodstatné, nepotrebujem to a nepoužívam to, reagovala som hlavne na to, že nie je vhodné človeka podľa toho posudzovať, či pozná nejakú aplikáciu alebo nepozná. Ja to nepotrebujem ani som zatiaľ nepotrebovala, netrávim na internete toľko času, nenakupujem, nescrollujem, nepozerám videá, nemám instagram ani tiktok ani iné siete, iba fb. To ale neznamená, že som zaostalá, len predmety môjho záujmu sú iné, a na internete sa snažím tráviť čo najmenej času.
@dorizzz Ja som ti nic take nepisala, ze si zaostala! Ani som ta neodsudzovala. Stacilo napisat dakujem.
@dadis To patrilo k tomuto príspevku: "@dorizzz Je smutne, ze v 39 sa nepotrebujes naucit nic nove a nevies, ci to nebudes potrebovat uz zajtra - napriklad ked budes potrebovat kupit nejaku suciastku z kavovara alebo dokupit obklad na stenu (priklady, kde som to vyuzila ja) a to mam pomaly 45 rokov."
@anka2015 Ani tam nevidim ziadne povysovanie, iba som skonstatovala, ze je smutne, ze sa nechce naucit nieco, co sa jej v zivote moze zist..
@anka2015 Ani tam nevidim ziadne povysovanie, iba som skonstatovala, ze je smutne, ze sa nechce naucit nieco, co sa jej v zivote moze zist..
@dadis Ako vieš, že nechce? Poznáš ju? Žiješ jej život??? Toto je podľa mňa povyšovanie - ak o človeku nič nevieš, nerieš ho. A najlepšie urobíš, ak ho nebudeš súdiť vôbec - pýtala sa - tak odpovedz, alebo nechaj tak.
@dadis Ako vieš, že nechce? Poznáš ju? Žiješ jej život??? Toto je podľa mňa povyšovanie - ak o človeku nič nevieš, nerieš ho. A najlepšie urobíš, ak ho nebudeš súdiť vôbec - pýtala sa - tak odpovedz, alebo nechaj tak.
@anka2015 Prepac, ale nemam chut sa hadat. Tak ted sa povysujem. Spokojna??
@dadis keď myslíš, tiež si nemyslím že je to raketová veda, keby som to potrebovala niekedy, nie je problém sa za 5 sekúnd k tomu dopátrať. Momentálne je to u mňa nepodstatné, nepotrebujem to a nepoužívam to, reagovala som hlavne na to, že nie je vhodné človeka podľa toho posudzovať, či pozná nejakú aplikáciu alebo nepozná. Ja to nepotrebujem ani som zatiaľ nepotrebovala, netrávim na internete toľko času, nenakupujem, nescrollujem, nepozerám videá, nemám instagram ani tiktok ani iné siete, iba fb. To ale neznamená, že som zaostalá, len predmety môjho záujmu sú iné, a na internete sa snažím tráviť čo najmenej času.
Fuha, aká výmena názorov kvôli gatiam 🙈 každopádne ďakujem ❤️

@anonym_b99eed Ano, a mojej mame tak vzdy prekladam, ked jej dojde uradny list z Nemecka (pobera odtial dochodok), aj ked ona vie dobre po nemecky, ale radsej si to este skontrolujeme, ci sme dobre pochopili 😁. Ved ja som v jej dobrom ukazala, kde to najde a osopi sa, akoby som si z nej srandu robila.. ved ja chapem, ze nie kazdy vie vsetko, aj moja mam pozerala, ked som jej to prekladala ako tela na nove vrata 😁. Aj ja som sa ro v nejakom case musela naucit. Nikto uceny z neba nespadol, ale namiesto vdaky, odpoved, ze ona to nepotrebuje... oukej 😁
@dadis vôbec som sa na teba neosopila, ved je tam i smajlík. Zle si to pochopila, ale chápem, že cez písmenká sa dajú veci všelijako pochopiť.