icon

Kedy a ako nosiť vesty pre dokonalý štýl?

24. aug 2025

Videla som v obchode plno krásnych viest... Mne sa to páči, ale keď som nejakú v minulosti mala, tak raz som nevedela, kedy si ju obliecť... Keď je zima, tak mi je zima na ruky a keď je teplejšie, tak vydržím vo svetri alebo softshellke. Kedy by nosíte vesty a čo si dávate pod ne? Využijete ich dosť?

anonym_bd7e10
24. aug 2025

@anonym_autor mam averziu na vesty, takze to mam ako ty, nevedela a ani nechcela by som to nosit.

nelca0510
24. aug 2025

@anonym_autor nosím. Takú dlhú mám - podľa udalosti - sveter alebo mikinu

anonym_830c2c
24. aug 2025

@anonym_autor Mam to presne ako ty. Tiez mi pride, ze ked je chladno bolo by mi zima na ruky a ked je teplo tak staci sveter 🤷🤷

janulka1802
24. aug 2025

Ja vôbec, žiadne a ani deťom som nikdy nekúpila. Ale na iných sa mi celkom páčia.

marianarem
24. aug 2025

@anonym_autor Podobne ako ty, vyznam vesty som nikdy nepochopila. Niekomu ale staci zohriat hrudnik a citi sa dobre.

autor
24. aug 2025

No mne sa to aj páči, ale buď je na to zima alebo teplo... Ale na druhých sa mi to tiež páči...

ariannazara
24. aug 2025

Chodím a presuvam sa medzi pracou/obchodom/skolkou autom..takze ano vesty nosim mam všelijaké ci klasické ako vetrovka, alebo mam také štýlové hnede vo vnútri kožušina zo Zary minulý rok to bol veľký hit..dam si pod to tricko s dlhým rukávom vesta ja to nosim mne sa to paci 😆 a kedze nechodím km pešo tak mi zima nieje

muchotrafka298
24. aug 2025

Ja by som chcela, ale neviem to nosit. Jednu mam doma, taku hrubsiu presivanu, tak to niekedy nosim napriklad na sveter alebo riflovku. Mne sa to paci, niektore su fakt super, ale ja kedze chodim MHD a peso, tak sa musim riadne obliect, ked je uz zimsie.

ivik4
24. aug 2025

Ano nosim tenke dlhe ku chlapcenskym rifliam a teniskam ( ale mne sa hodi tento styl). Prave teraz som jednu vytiahla a kracam lebo mame 8 stupnov 🤦‍♀️. Nosim jar a jesen. Podtym mam pulovrik s 3/4 rukavom, na ruky mi nieje zima vobec

autor
24. aug 2025
@ivik4

Ano nosim tenke dlhe ku chlapcenskym rifliam a teniskam ( ale mne sa hodi tento styl). Prave teraz som jednu vytiahla a kracam lebo mame 8 stupnov 🤦‍♀️. Nosim jar a jesen. Podtym mam pulovrik s 3/4 rukavom, na ruky mi nieje zima vobec

@ariannazara
@ivik4 presne aj ja, ráno 1,5 km peši na zastávku, potom busom, naspäť to isté...

basska_b
24. aug 2025

Presne pre toto vesty nenosim ja ani deti. Podla mna je to hovadina. Raz je na ne moc teplo, raz moc zima

really8
24. aug 2025

@anonym_autor ano nosim vesty. Vsetky a vselijak. Hrubu na mikinu, na sveter. Mam sportove latkove, dlhe ako kabat, teplu vestu na tricko ked som dnu aj take oblekove co si dam len na podprsenku.
A ako to nosim? No ako dalsiu vrstvu. Je to napr dajn ked mam kabat s uzsimi rukavmi. Mne je teplo ked mam brusko a krize v teple.

katkaseiner
24. aug 2025

Ja sa pridam...velmi sa mi páčia tie vesty ale neviem kedy ju nosit...aj vcera sme boli vonku, bolo cca 14 stupnov, dala som si kožák, neviem ci by som si na to este dala vestu. Uz mi to príde vela, ale len v dlhorukavovom tricku a veste by mi bolo zima na ruky

zuzanaete
24. aug 2025

Ja som velky fanusik vesty. Nosim celu jar a jesen, ked je uz chladnejsie okrem dni, ked prsi. Lepsie sa mi reguluje telesna teplota. Mne staci mat dobre chraneny hrudnik a krk a na rukach mi chlad nevadi. Kludne chodim tricko, mikina, vesta, obrovskych sal a ciapka. Zimnu bundu nosim az ked je cca 5 stupnov a menej. Dovtedy si vystacim s vestou.

cacianka
24. aug 2025

Väčšinou nestihnem nosiť, lebo sa počasie mení dosť prudko. Mám takú tenkú, pomôže zohriať chrbát/ kríže že nefuci na moje citlivé miesto.
To skôr nosím v práci, presun medzi budovami, vrecká na kapesnik, pero, papier, kľúče, v miestnosti kde pracujem si ju vyzleciem.
Tie hrubé zimné nevidím dôvod, lebo keď je chladno mám pulóver/ teplú mikinu hrubá vesta zohreje korpus tela ale na ruky by mi fucalo, to radšej tenkú bundu, zakryje rovnomerne všetko a nič neprefuka.

lucia13022023
24. aug 2025

Zalezi aké.. Ak sú to z brusenej koze a s kožušinou tak v pohode aj v zime. Dam si dlhý rukáv, sveter a na to vestu. Ak také vetrovkove, tak na mikinu a kľudne aj dnes, lebo je zima 😅 cestou do fitka, do obchodu, atď.. Zas na túru niekoľko hodinovú by som si ju nedala, ale na dve/tri hodiny úplne v pohode.
Aj na deťoch to mam rada. Synovi kupujem od roka každú sezónu dve vesty.

januska12323
24. aug 2025

Nie, nemám ani jednu. Keď mi je zima tak najskôr na ruky. Vôbec neviem kde by som ju využila.

simsalabim
24. aug 2025

Mam bundovestu iba na pracu v zahrade alebo turistiku - u nas dost fuci a ja mam rada krize v teple, aj v situacii, ze sa inak zda byt teplo.

dundulica
24. aug 2025

ja nosím iba funkčné vesty na turistiku

ankare
24. aug 2025

@anonym_autor nemám ani jednu vestu, nevidím jej využitie.

jaskolka
24. aug 2025

Nenosím vesty, pride mi to tak ako píšeš, nikdy som nevedela,kedy si ju obliecť. Vlastne ani deti nenosia a tuším ani nikto u nás v rodine, aspoň som si nevšimla.

patka06
24. aug 2025

Nosím vetrovkovú vestu na chladnú jar a jeseň, niekedy aj v zime. Stačí ak mám telo v teple, na ruky mi zima nebýva.

detskytovar
24. aug 2025

Rada nosím vesty na jar a na jeseň, pokiaľ neprší, tak je počasie na vestu väčšinou ako uliate. Vo veste mám "voľnejšie" ruky a ak je teplo, nespotím sa tak ako v bunde. Ak je chladnejšie, tak sa to poddá, ak mám na tričku mikinu alebo sveter. Závisí aj od hrúbky vesty, mikiny a pod. A dajú sa robiť pekné farebné kombinácie vesta + mikina (sveter) 🙂

anonym_e939b2
24. aug 2025

@anonym_autor Neznasam vesty, cize nikdy 🤣

oblecenie99
24. aug 2025

Mám jednu, peknú, prešívanú a tiež na ňu vždy len pozerám, že kedy si ťa dať? 🙈 syn má vždy zakúpenú na každú sezónu, a nenosí ju, lebo opäť, mám dilemu, najmä pri ňom: buď sa v tom spotí alebo mu bude zima 🤷😃

autor
24. aug 2025

No vidim, že nás je tu dosť s rovnakým "problémom" 🤣🤣🤣

anonym_e5fe8e
24. aug 2025

V eufórii som si raz kúpila rovno dve každú v inej farbe. Obe skončili v kontajneri Humana. Za mňa nenositeľný odev na pohyb vonku. Čo z toho, keď sú roky vonku a zima je na ne. Aj synovi som kúpila, keď bol malý a tiež ju mal 1 x, lebo tiež mu bolo zima na ruky.

anonym_bd7e10
31. aug 2025
@ivik4

@ivik4 nemas pls foto ako vyzera tvoj outfit s vestou?