icon

Koľko oblečenia stačí na kapsulový šatník?

10. nov 2024

Koľko a akého oblečenia máte,ak máte kapsulovy šatník? Aké farby,aký typ oblečenia, čo nosite? Hľadám inšpirácie, ja sa vôbec neviem obliekat a zladit. Vždy kúpim nejakú blbosť, čo mi k ničomu nepasuje a stojí v skrini. Pozerala som pár videí na YouTube a tam z par kúskov nádherne žena zladená a perfektne oblečená na niekoľko dní...

Strana
z3
hendikep
12. nov 2024

@katka700 ale ved neber to tak doslovne, v kapsulovom satniku mozes mat nohavice volnejsie aj uzke, presne ako vrchy, sirsie a uzsie. Preco by si koli tomu ze sa kombinuje uzsi vrch so sirsim spodkom a naopak nemohla mat kapsulovy satnik? A inak v dnesnej dobe je moderne uz aj sirsi vrch so sirsim spodkom. Ale tiez sa nato neodvazujem 🤣🤣 Ale co tu citam, mam pocit ze vela ludi ma skreslenu predsravu o tom co je kapsulovy satnik.

elisebah91
12. nov 2024

Šaty sú super ..odporúčam. ja som nenosila iba rok dva dozadu som začala a nemám čo riešiť. Oblečiem a som zladená aj elegantná...😅. Pre mňa anti talent ladenie odevu je to výhra. A začala som pozorovať a držať sa neutrálnych farieb, resp takých čo viem skombinovať z viacerými vecami.
Napr kabelka čierna, béžová. Topánky čierne, hnedé. Opätky čierne, biele topánky. Sukňa biela, čierna, Marhuľová a bodkami, farebná, šaty červené, zelené, biele s kvetmi, čierne s bielymi bodkami(+ biele opätky, biela kabelka, biela masla do vlasov a hotovo)
A pár iných horsie kombinovatelnych veci...

Mne pomohlo toto od kocky tu na MK z grécka (neviem ako sa volá) ...dá sa nájsť aký si typ pleti, aké farby ti idú atď...treba sa len vnímať a sledovať. Napr v pepcu mali volnejšiu béžov a bielu košeľu s bodkami. Keď som si dala bielu vyzerala som ako chorá, bledá, mne pasuju zemité farby béžová mi išla.

elisebah91
12. nov 2024
trnavacka
12. nov 2024

@klotildabazarik ak môžem - za mna je kvalitný napríklad kabát, zloženie 50% vlna a 50% Kašmír. Môžeš nosiť pár rokov a vyzerá ako nový.

Ja mám nádherný dlhy kabát absolútna klasika, 90% kasmir a zvyšok vlna. Má 20 rokov, často nosený a vyzerá fakt ako nový. A teplucky.

ms_green
12. nov 2024

@hendikep Ja osobné úplne súhlasím s tým, čo si napísala, skôr som to myslela tak, že veľa značiek strašne omiela že každý potrebuje kapsulový šatník len preto aby ti ho celý mohli predať oni.

hendikep
12. nov 2024

@trnavacka absolutny suhlas, tie polyesterove kabaty by som na seba uz nedala. Ja som si toho roku kupila aj taku oversize bomberu z pravej ovcej kozusiny, a to je ako ked chodis v deke 🤣🤣🤣

sandra49
13. nov 2024

@autor pridaj sa do skupiny minimalizmus ti na mk. Hod si do lupy co potrebuješ alebo rovno napis príspevok. 😉 poradíme,inspirujeme, pomôžeme.

gabciik
14. nov 2024

@trnavacka môžeš poradiť značku na ten vlnený kabát? Ďakujem

trnavacka
14. nov 2024

@gabciik ten môj je fakt ozeta pred 20 rokmi. Stal viac ako moja vyplata cela 🙂
Alé stále take robia, dajú sa kúpiť od 300 eur vyššie v akcii .
Hnedý 100% vlna
Sivý 70% panenska vlna a 30 Kašmír
… jej viac foto sa sa pridať. Boss robí take, max mara,
Sandro, Marella, theory,
Ja už všetko cez net objednávam, keď chcem kvalitu za rozumne peniaze

Strana
z3