Koľko párov zimnej obuvi nosíte pravidelne?
Koľko párov zimnej obuvi nosievate? Jednu, dve alebo viac? Nemyslím kolko párov zimných topánok vlastníte, ale kolko ich pravidelne nosievate.
Dvojo
Ja 4ks 1čižmy do práce nižšie, 1 vysoké, potom 1 tie krátke valenky, 1 snehule striedam podľa počasia.
Botasky,vsade chodim autom.Tych par krokov,co urobim z auta do obchodu nezmrznem.
@anonym_autor presne jedny uz druhu zimu... a vlastnim asi 10... najpohodlnejsie sa mi chodi v tych jednych... prezuvam sa do inych len ak ide o pracu ci spolocensku udalost
Do mesta 2-1 vyššie na zips topánky a 1 čižmy stredne vysoké, do prírody tiež 2. najčastejšie nosím ak je mokro alebo sneh z Decathlonu také spodok ako gumáky a vrch taká pružná látka a potom na suchú zimu bez snehu mám ešte 1 traktorky. Takže dokopy 4.
3
6:
Najviac čierne teple bagandžove v štýle Martens
Hnedé kotnikove k hnedej bunde
Bordove kotnikove k bordovej bunde
Čierne kotnikove
Čierne čižmy s vysokým podpätkom
Goratexove Salomon na prechadzky
@anonym_autor 7 párov: 2 snehule a 5 čižiem striedam v zime.
2 elegantne,jedny snehule,jedny zimne turisticke.Takze 4 tak ze ozaj pravidelne.
Mam este dalsie myslim 4 parov,ale to nosim fakt prilezitostne
Tenisky celorocne.
Vysoke cizmy k satam a kabatu.chlpate snehulky pohodlne do roboty do obchodu kamkolvek.a jezisko mi teraz doneisol poriadne zimne zateplene vodeodolne traktorky s detmi do snehu a na dlhsie prechadzky v zime ked viem ze budem vonku 2hodiny a viac. Plus mam jedny zateplene tenisky na skoru jar a neskorsiu jesen.s tymto bohato vystacim striedam podla potreby a pocasia
@anonym_autor 4...jedny elegantné čižmy, športové čižmy, vyššie čižmy na podpätku a snehule.
Botasky,vsade chodim autom.Tych par krokov,co urobim z auta do obchodu nezmrznem.
@anonym_1564b2 a nebojíš sa že sa pošmykneš a zlomíš si niečo? Napríklad po snežení sú chodníky aj pri obchodoch klzké.
@anonym_autor mam dvoje a nosim dvoje. Jedny take stylovejsie, do mesta/prace a druhe skor na von do snehu,do prirody....
vyslovene zimne mam asi 4 pary, ale ked je sucho dam si aj bezne tenisky
@anonym_autor striedam podľa príležitosti a počasia 6 párov.
ja momentalne striedam len 2, mam dalsie 4

@anonym_autor dvoje - zateplené čižmy a snehule