icon

Koľko párov zimnej obuvi nosíte pravidelne?

9. jan 2026

Koľko párov zimnej obuvi nosievate? Jednu, dve alebo viac? Nemyslím kolko párov zimných topánok vlastníte, ale kolko ich pravidelne nosievate.

Strana
z2
merrysa
Včera o 11:13

@anonym_autor dvoje - zateplené čižmy a snehule

anonym_195f13
Včera o 11:20

Dvojo

leonie28
Včera o 11:24

Ja 4ks 1čižmy do práce nižšie, 1 vysoké, potom 1 tie krátke valenky, 1 snehule striedam podľa počasia.

anonym_1564b2
Včera o 11:26

Botasky,vsade chodim autom.Tych par krokov,co urobim z auta do obchodu nezmrznem.

fairyy
Včera o 11:38

@anonym_autor presne jedny uz druhu zimu... a vlastnim asi 10... najpohodlnejsie sa mi chodi v tych jednych... prezuvam sa do inych len ak ide o pracu ci spolocensku udalost

marsmykkok
Včera o 12:25

Do mesta 2-1 vyššie na zips topánky a 1 čižmy stredne vysoké, do prírody tiež 2. najčastejšie nosím ak je mokro alebo sneh z Decathlonu také spodok ako gumáky a vrch taká pružná látka a potom na suchú zimu bez snehu mám ešte 1 traktorky. Takže dokopy 4.

pe_mi
Včera o 12:42

3

anonym_212bb2
Včera o 12:44

6:
Najviac čierne teple bagandžove v štýle Martens
Hnedé kotnikove k hnedej bunde
Bordove kotnikove k bordovej bunde
Čierne kotnikove
Čierne čižmy s vysokým podpätkom
Goratexove Salomon na prechadzky

sulavikova
Včera o 12:49

@anonym_autor 7 párov: 2 snehule a 5 čižiem striedam v zime.

maminkadeticiek
Včera o 12:52

2 elegantne,jedny snehule,jedny zimne turisticke.Takze 4 tak ze ozaj pravidelne.
Mam este dalsie myslim 4 parov,ale to nosim fakt prilezitostne

x_mery_x
Včera o 13:01

Tenisky celorocne.

saxana000
Včera o 13:02

Vysoke cizmy k satam a kabatu.chlpate snehulky pohodlne do roboty do obchodu kamkolvek.a jezisko mi teraz doneisol poriadne zimne zateplene vodeodolne traktorky s detmi do snehu a na dlhsie prechadzky v zime ked viem ze budem vonku 2hodiny a viac. Plus mam jedny zateplene tenisky na skoru jar a neskorsiu jesen.s tymto bohato vystacim striedam podla potreby a pocasia

michaela329
Včera o 13:07

@anonym_autor 4...jedny elegantné čižmy, športové čižmy, vyššie čižmy na podpätku a snehule.

mateson2004
Včera o 13:10
@x_mery_x

Tenisky celorocne.

@x_mery_x aj teraz? Do tohto pocasia?

marsmykkok
Včera o 13:11
@anonym_1564b2

Botasky,vsade chodim autom.Tych par krokov,co urobim z auta do obchodu nezmrznem.

@anonym_1564b2 a nebojíš sa že sa pošmykneš a zlomíš si niečo? Napríklad po snežení sú chodníky aj pri obchodoch klzké.

jaond19
Včera o 13:16

@anonym_autor mam dvoje a nosim dvoje. Jedny take stylovejsie, do mesta/prace a druhe skor na von do snehu,do prirody....

zuzana76
Včera o 13:31

vyslovene zimne mam asi 4 pary, ale ked je sucho dam si aj bezne tenisky

zeldia
Včera o 13:36

@anonym_autor striedam podľa príležitosti a počasia 6 párov.

cina1
Včera o 13:38

ja momentalne striedam len 2, mam dalsie 4

Strana
z2