icon

Koľko stojí ideálne letné šaty?

15. júl 2024

Pytam sa skor bab, ktore kupuju bezne znacky, ziadne dizajnerske skvosty a zvucne znacky typu gucci 😀 tento rok som si chcela kupit dake do 30€, nenasla som nic pekne a kvalitne 🤓

negymama
16. júl 2024

@ivana11155 minule som si napr. objednala v zlavach asi 5 bluzok, nevysli ma vela cca cez 40 eur vsetky, a z piatich iba jednu nenosim, jednak material je velmi krcivy, jednak mi nesadol strih, ostatne su super.

negymama
16. júl 2024

@ivana11155 a zvyknem si aj v predajni tchibo kupovat, a co som si tam kupila, je velmi kvalitny trvanlivy material. Mam odtial 2 plavky, plast do dazda, zupan, par nohavic, bluzok aj svetriky.

lakebabe
16. júl 2024

@muchotrafka298 mohito sa tiež strašne pokazilo. Kedysi keď som robila v office bola moja overená trojka Mohito, Reserved, Hm a sem tam Orsay. Vždy som na istotu nakúpila kvalitné
Košele, šaty všetko a vydržalo to roky ešte som to tu popredala v super stave.
Teraz za mňa Orsay už absolútne nič, hm detto a Mohito a Reserved sem tam čosi.
Tento rok som nakúpila skôr super letne šaty v maličkých obchodoch v meste. Poväčšine chodia do Maďarska na tovar , ale šaty pekne a ceny super

negymama
16. júl 2024

inak moje dcery aj syn si vzdy aj v sekaci kupia kvalitne znackove veci za par eur, ale ja nemam stastie na take.

muchotrafka298
16. júl 2024

@lakebabe to mas recht, kvalita isla rapidne dole. CO sa tyka Reserved aj Mohito, vsade nite trcia, nakrivo usite, otrasne umele materialy. Predtym sa tam dalo viac najst. ALe na druhej strane, ked is tam kupim za 5 EUR saty vo vypredaji, ked predtym stali 45, tak tych par trciacich niti ostrihnem. Ale za plnu cenu to kupovat? Ani nahodou.

lakebabe
16. júl 2024

@muchotrafka298 no presne keď kúpim tak už len vo výpredaji to mi je jedno keď to stojí do desať eur.

brendaa
16. júl 2024

Mohito, Orsay, C&A ....
eshop v zľave na about you, answer,

lakebabe
16. júl 2024

@negymama ja som minule vošla do sekaca, lebo ma každý presviedčal ake super veci maju. Šaty letne 20 eur +, smrdeli a modely také z roku 2000. Neviem do ktorých sekacov všetci chodia, ze tak nakupia

lalilla
16. júl 2024

Do 100€ ak su dake ze sa mi velmi pacia. Inak mam saty bezne od 20€-60€ cca. Kupujem v zare, reserved, mango

3petka
16. júl 2024

@malebiele mne sa tiež páčia saty z Gate a veru aj tam väčšinou kupim.

seahorse27
16. júl 2024

Teraz mali v Reserved-e v zlavach vela peknych letnych siat v cene 15-30€

muchotrafka298
16. júl 2024

@lakebabe toto ja tiez neviem, ze ake sekace ti ludia maju na mysli. Sprate,zmolkove smradlave storocne veci. Alebo tricko z Lidla, co stoji 5 eur nove tam stoji viac pouzite.

lalilla
16. júl 2024

@lakebabe inak presne! Nie som fajnova, dala som sekacom sancu a vzdy hrozne veci, aj ceny akoze 10€ za tricko to uz mam aj nove, ten divny smrad v kazdom obchode, neprisla som tomu na chut. Ale aj moje kamosky tam nakupuju a su spoko

lakebabe
16. júl 2024

@muchotrafka298 minule sa tu na mňa niekto osocil, keď som povedala, že sekace sú hnus. Že aj ja predávam veci z druhej ruky. Bodaj by také veci v tých sekacoch mali. V každom jednom smrad tričká 10-15 eur, znosene šaty 20 + a modely ako keď som chodila na strednú. To už si radšej kúpim nové tričko v tom lidli ako toto.

muchotrafka298
16. júl 2024

@lakebabe to je tu normalne, ze napises svoj nazor, ktory nie je po chuti ostatnym a uz sa do teba pustia. Ako ja uz ked idem okolo Genesisu, ked som v centre mesta, tak tam je taky smrad, ked su dvere otvorene ze dovidenia. takze ja by som tiez chcela vediet, odkial tie zeny beru krasne, nove, kvalitne, znackove oblecenie za pol eura kus.

lakebabe
16. júl 2024

@muchotrafka298 nechápem nikdy som na nič také nenarazila. Teraz som bola v meste tak som bola v týždni v tom textile house, no katastrofa smrad, znosene veci a ludi milión. Kamoška kedysi fakt kupovala v jednom menšom sekaci pekne veci , ale uz sama hovorí , ze roky tam nechodi

muchotrafka298
16. júl 2024

@lakebabe ja tiez nie, okolo |Textilhouse som kedysi chodila denne do prace a z prace, to co tam bolo boli veci, ktore boli moderne 20 rokov dozadu ak vobec, smrad tiez otrasny stuchnuty a tie lepsie veci vo vyklade, tiez katastrofa. Takze ja tam nechodim, kupim si veci v beznom obchode a v zahranici som raz bola, tam boli akoze dizajnove veci, ale za take ceny, ako si pomaly nove kupis.

lakebabe
16. júl 2024

@muchotrafka298 to som po veľa rokoch vbehla a aj vybehla. Uz nevkrocim.Za to kúpim nové veci v akcií v Auparku, čo tam pytali

negymama
16. júl 2024

dcerz chodia do vintage sekaca, ja teda tam som par x sebe kupila nejaku bluzku alebo tricko, za 1-2 eur. plus par x tricko chlapcom, su v puberte rychlo rastu, tak ok, da sa. ale zeby som natrafila na nejake super saty ci kabat, tak to nie. niektore kusy mi pripadaju, ze uz vysli z mody za mojej mladosti a to mam vek 50+ . netusim, kto to kupi. Tie pestre sustakove vetrovkz so sirokymi raglanovymi rukavmi, ako z kosickeho blsaku rok 1990.

lakebabe
16. júl 2024

@negymama oj tie retro sustakovky teenagery zase nosia😄 už som ich dosť videla na jeseň v tom a vyzerá ze to majú zo sekacov 😄

negymama
16. júl 2024

@lakebabe no asi hej. 😅 vsak nech nosia.
ja mam doteraz averziu na tie netopierie rukavy. Isty cas sa to povazovalo za cistu gadzovinu,,,a vidis, zase je to v mode.

lakebabe
16. júl 2024

@negymama ja už mam na polku veci averziu z puberty a všetko sa vracia😄

snowflakenel
16. júl 2024

@lakebabe tak..
A v tom lidli maju esre kvalitne oblecjo. Mam odtial pekne bavlnene tricka, lanove tricka aj saty, aj sortky. Nosim ich uz par rokov, drzia farbu, tvar, neparaju sa. Take nadcasove kusky.
Z hm veci ked pizriem, niyky trcia, este si len na vesiaku v obchode....

asocial
16. júl 2024

Shein som objavila tento rok (kolegyňa mávala krásne šaty, má inšpirovala). Mám 4 Max do 15 eur, všetky sedia ako rit na serbel a všetkým sa páčia. Ešte mám aj zo sinsay cenovo tiež Max 15

lakebabe
16. júl 2024

@snowflakenel ja musím povedať že tento rok som si tam prvý krát v lidl kúpila plavky. Vzala som trojo, ze za šesť sedem eur aspoň domov ku bazenu. Tie plavky sú tak kvalitné ze čumím. Najviac ich nosím

lakebabe
16. júl 2024

@asocial zo shein som teraz prvý krát v živote objednala trojo šiat. Biele lanové beriem to tak , že za tu cenu keď ich budem mať ako pareo na plavky tak v pohode

barborachors
16. júl 2024

Mam šaty za 10 aj za 300, nosím hlavne Mohito, Reserved. Gate nie, to su same umeliny.

dankabg
16. júl 2024

Ja si oblečenia veľa nakupujem, je to aj kvôli tomu, že mám naozaj mnoho šiat, niektoré aj 15rokov a doteraz su kvalitovo aj farebné super. Keď už tak si pozerám šaty cez glami a potom mám rada malé kamenné obchody( nežijem v hlavnom meste) kde sa tie ceny pohybujú do tych 50 eur a viem, že tam nájdem veci, ktoré inde nemajú.

autor
16. júl 2024

@asocial
@lakebabe uff baby shein? Nebojite sa, ze tie textilie su plne skodlivych chemikalii? Mne od nich vybiehaju reklamy, vsetko krasne, ale potom si spomeniem na dvojo legin co som mala este kedysi z aliexpressu a radsej to zavriem 😀 (inak jedny z tych legin boli materialom ako zname lelosi😀)

dankabg
17. júl 2024

Tiež som počula o Tom, že oblečenie zo sheinu je toxický cocktail...ale nie je to tak aj pri oblečení z reťazcov? Nesije sa to všetko v tých istých fabrikách, za tých istých podmienok? Nechcem sa týmto nikoho dotknúť, sama mám zopár veci z pismenkovych obchodov, len by ma zaujímal názor niekoho, kto sa do toho vyzná lepšie, ako ja...skrátka či je kvalitovo a zložením lepšie oblečenie z nákupných centier alebo z aliexpresu a spol.