Koľko stojí ideálne letné šaty?
Pytam sa skor bab, ktore kupuju bezne znacky, ziadne dizajnerske skvosty a zvucne znacky typu gucci 😀 tento rok som si chcela kupit dake do 30€, nenasla som nic pekne a kvalitne 🤓
@dankabg Neviem či to je pravda a či to vôbec dakto kontroluje lebo v dnešnej dobe je veľká móda hádzať zodpovednosť na spotrebiteľa. Údajne keď šiju pre reťazec v EÚ musia spĺňať EÚ normy na obsah ťažkých kovov, karcinogenych látok a tak. Keď objednás z ali, shein tie veci spĺňaju menej prísne azijske normy.
@muchotrafka298 Ako sa ti podarilo registrovať sa na Bestsecret? Betty Barclay je moja topka.
Minulý tyzdeň som išla pozrieť obchody s tým, že si kúpim pekne dlhé šaty.Bola som všade ZAra, HM, Reserved, CA, Mohito, Peek prišla som domov v riflovymi 3/4 kratasmi.Este sa mi nikdy nestalo, aby som si nevedela kúpiť jedny šaty a nemala som limit.Bud polyester, výstrih cez pol chrbta, priesvitné atď ..chcela som jedny madeirove zaujímavé šaty, alebo kvetovane, koselove...najkvalitnejšie mali v CA čo som bola prekvapená, ale to boli skôr šaty do kancelarie nie na bežné nosenie.Najkrajsie šaty som mávala z Promod, takže som veľmi sklamaná čo je v obchodoch.Volakedy som vedela kúpiť v Zare voľné riflové letné nohavice padave k tomu veľa vrchov, košieľ bol výber, že človek nevedel čo kúpiť skôr.
@lessing normalne na pozvanku. Vtedy to este fungovalo tak, ze niekto Ti poslal alebo vlozil aj sem link. Teraz to uz tak nefunguje, pozvanky mozes posielat vylucne len emailom.
Keby si chcela pozvanku, tak mi posli do spravy tu na MK tvoj email a ja Ti poslem.
Bežne mám viac kusov z Lidla, gate za okolo 10 eur, niektoré do 10. Niektoré mam už roky a sú fajn
No hlavne polovica eshopov ako imoda a podobne majú komplet všetko ztade zo shein. Ešte som
tade nikdy nič nemala , ale kamarátka nakupuje co veľkom a tie veci vyzerali dobre. Ale nie tie najlacnejšie rady. Tie jedny šaty stali cez 20 eur co som vzala a mal by to byt lan. Uvidím keď nie využijem cez plavky na dovci. Ale tu tie eshopy na sk tiež nie su terno . Co mam veci z Green Apple šaty 50 eur a kvalita katastrofa. Už posledné roky fakt neviem kde kúpiť hocičo. Bud je ta móda čudná alebo Business veci alebo katastrofa material.
@luccija presne take saty som chcela tento rok, ze nesmrtelne vynosim viac rokov a nic
Dievčatá zvedavosť mi nedala, včera som guglila 😆a našla značku Last queen (last-queen.com). Väčšinou bavlna, viskóza, nové modely drahé, v zľave 40-60 eur a také uletené modely na leto. Tie čo sa vyznáte, pripadá vám ta stránka legitímna?
@katka700 mna by odradilo to, ze sa neda zaplatit PayPalom iba kartou a tiez, ze vratenie musis vopred odkomunikovat s nimi emailom.

lindex v zlavach uprednostnujem lanove