Ktoré členkové čižmy sú trendy?
Ďakujem

@micusa2222 a mozno nepotrebuje ani peknu, ani zvodnu nohu, mozno len chce obuv, ktora sa jej paci a je pohodlna. Nie kazda zena potrebuje svojimi nohami vzdy a za kazdu cenu zvadzat, chce sa len proste citit prijemne.
mne sa pacia prve tie nizsie mam take Ugg.Nosim ich rada su teple a pohodlne.Siroke nohavice ci rifle clenkove kozusok.
ako pisu baby ,ze nuedu zvodne..Ja v zime nepotrebujem stekle a hrat sa na samicu roka.Hlavne nevh je teplo.
@simik22 za mňa prvé, k leginkam sa hodia aj k úzkym rifliam.
@lalilili tieto konkretne nie, ale čudovala by si sa, ako perfektne sa chodí v podobných, ale kvalitnej výroby (ako som písala, kožené s ovčím runom vnutri-značky som napísala vyššie). za mňa tento štýl najlepšia kupa tejto zimy. ale samozrejme, nie tieto syntetické za predraženú cenu, konkrétne ja mám Ara. (https://www.sanitariaweb.com/en/cat0_19980_2307...
To sú detské topánočky?
Vyzerajú tak...
Obidvojo vyzerajú extra pohodlné, ale zrejme premokajú, takže len do suchej zimy. A z tých nablblých komentárov od sexi mažoretiek si nič nerob.
@evazhoufova asi mas nieco s ocami,pretoze rovnake nie su
Autorka,mne sa tento styl nepaci,ale keby mam vybrat,tak prve,tie nizsie
Tie druhé určite
Za mňa prvé, ak si ich naimpregnuješ, nepremoknú, predpokladám že je to brúsená koža. Aspoň mojim to pomohlo. Sú krásne, komu sa nepáčia, nech nenosí a nekomentuje 🤣 Veď sú chvíle, keď chceš mať obuté pohodlné "papučky" , nie len kožené vysoké " štekle" 😊
Ani jedny.

@simik22 kedze su synteticke s umelym vyteplenim,za mna total brak. Hned ti namoknu medziinym. kup si podobne ale kožene waterproof s ovcou vlnou vnutri.cenovo sice inde,ale neolutujes. Napr.Emu, UGG,Ara,Bearpaw a pod.ja som tento typ vysmievala ale konecne ma neskolí ani -20😁