icon

Ktoré členkové čižmy sú trendy?

simik22
20. nov 2024

Ďakujem

Ktoré členkové čižmy sú trendy?Ktoré členkové čižmy sú trendy?
Strana
z2
zuzinabila
21. nov 2024

@simik22 kedze su synteticke s umelym vyteplenim,za mna total brak. Hned ti namoknu medziinym. kup si podobne ale kožene waterproof s ovcou vlnou vnutri.cenovo sice inde,ale neolutujes. Napr.Emu, UGG,Ara,Bearpaw a pod.ja som tento typ vysmievala ale konecne ma neskolí ani -20😁

mandzula
21. nov 2024

@micusa2222 a mozno nepotrebuje ani peknu, ani zvodnu nohu, mozno len chce obuv, ktora sa jej paci a je pohodlna. Nie kazda zena potrebuje svojimi nohami vzdy a za kazdu cenu zvadzat, chce sa len proste citit prijemne.

tim23
21. nov 2024

@simik22 ja by som si nekúpila ani jedny ale už keď mám vybrať krajšie tak druhé

ejmi25
21. nov 2024

mne sa pacia prve tie nizsie mam take Ugg.Nosim ich rada su teple a pohodlne.Siroke nohavice ci rifle clenkove kozusok.

ejmi25
21. nov 2024

ako pisu baby ,ze nuedu zvodne..Ja v zime nepotrebujem stekle a hrat sa na samicu roka.Hlavne nevh je teplo.

lalilili
21. nov 2024

@simik22 oboje sú otrasné,na mňa je to maximálny brak, pôsobia na mňa ako kompenzačná pomôcka pre ľudí,ktorí majú jednu nohu kratšiu ako druhú. O chôdzi v takýchto pseudo čižmách ani nehovorím,kačacia chôdza ideálne v kombinácii s kačacím zobákom 😱😱😱

margotka17
21. nov 2024

@simik22 za mňa prvé, k leginkam sa hodia aj k úzkym rifliam.

zuzinabila
21. nov 2024

@lalilili tieto konkretne nie, ale čudovala by si sa, ako perfektne sa chodí v podobných, ale kvalitnej výroby (ako som písala, kožené s ovčím runom vnutri-značky som napísala vyššie). za mňa tento štýl najlepšia kupa tejto zimy. ale samozrejme, nie tieto syntetické za predraženú cenu, konkrétne ja mám Ara. (https://www.sanitariaweb.com/en/cat0_19980_2307...

navikularka
22. nov 2024

To sú detské topánočky?
Vyzerajú tak...

andrea2667
27. nov 2024

Obidvojo vyzerajú extra pohodlné, ale zrejme premokajú, takže len do suchej zimy. A z tých nablblých komentárov od sexi mažoretiek si nič nerob.

petulda333
27. nov 2024

@evazhoufova asi mas nieco s ocami,pretoze rovnake nie su

Autorka,mne sa tento styl nepaci,ale keby mam vybrat,tak prve,tie nizsie

1mata
27. nov 2024

@simik22 nechcem odhovarat, ale napadol 1.sneh a dcéra prišla s premočenými nohami. Takže do auta dobré, ale do snehu a dažďa sú nepraktické. Inák aa mi páčia 1.

monuliak9
28. nov 2024

Tie druhé určite

zuzulos
28. nov 2024

Za mňa prvé, ak si ich naimpregnuješ, nepremoknú, predpokladám že je to brúsená koža. Aspoň mojim to pomohlo. Sú krásne, komu sa nepáčia, nech nenosí a nekomentuje 🤣 Veď sú chvíle, keď chceš mať obuté pohodlné "papučky" , nie len kožené vysoké " štekle" 😊

evansova
1. dec 2024

Ani jedny.

Strana
z2