icon

Ktoré oblečenie sa vám páči na mužoch najviac?

10. jan 2024

Ktoré oblečenie sa Vám páči na mužoch najviac a ktoré vôbec? 😁

iwesska
10. jan 2024

Absolutne sa mi nepaci kombo elegantny vrch ako sako + kosela a na nohach platenky alebo sportove tenisky🙈. Ked sako,tak k tomu aj elegantne nohavice a topanky. Take kombo sa mi zaroven aj velmi paci.

medda_beda
10. jan 2024

@jamimo Este ta uplne vlavo ano.A este sa mi velmi paci moda zo serialu Dunaj.
Dnesni muzi v oblekoch na mna neposobia vzdy elegantne, ale skor tak egoisticky.

jamimo
10. jan 2024

@medda_beda Ojojój, tak prvorepubliková móda bola veľmi pekná. Krásne upravené ženy, vlasy, brošne, spony, rukavičky... Dokonca aj tí chlapi v oblekoch, trakoch a klobúkoch vyzerali výborne. Vtedy ak chcel byť pánsky krajčír vyučený, musel na záver učenia vedieť ušiť pánsky kabát- zimník a oblek 👍

momoftwo
10. jan 2024

Nepacia sa mi hrube “reťázky”, naramky, pecatne prstene, ligotave, kamienkove alebo hocijake velke napisy, vygelikovani, vyumelkovani metrosexuali, tielka, spinave topanky, spicate topanky. Nieco taketo sa mi paci ale na kazdej fotke by som nieco trochu zmenila ale tak aspon cca..a chlapi v zlozkach, policajti v baretkach kuklaci ach😄 zamladi som nadabila na prisnych policajtov v baretkach co zastavovali auta na mestskom okruhu..sla som dookola 3x len nech ma preboha ziveho zastavia a beru ma kamkolvek😂😂😂 nezastavili🥹 A este som tu zahliadla ze oblecenie muza je vizitkou zeny. No s tymto nesuhlasim. Moj muz miluje farby, cim farebnejsie tym lepsie je ako maly chlapec, viem ho aspon usmernit v kombinacii. Ale niesom jeho mama ze mu budem kazat alebo zakazovat co si moze a co nemoze obliekat..ja milujem zemite farby, bielu bezovu hnedu sivu ciernu..no nebudem ho pretvarat na svoj obraz a menit ho, tiez by sa mi to nepacilo.

momoftwo
10. jan 2024
marcellka32
10. jan 2024

@momoftwo jooj ten posledný na fotke ..ja aj rýchlosť na aute prekračujem a nikto ma nezastavuje 🤣

momoftwo
10. jan 2024

@marcellka32 takto podobne vyzerali este boli aj taki prisni, ja som uz uvazovala co mam spravit ci z auta vyskocit nech ma zastavia😂😂

jamimo
10. jan 2024

@momoftwo dobre píšeš o tom usmernení a o tom, že nikoho nechceš "prerábať"
Môj chlap sa vždy smeje a nepochopí ako ženy obliekajú svojich mužov. Napr. moja mama otca, a svokra manžela. Tí chlapi si nikdy neboli kúpiť ani. len ponožky. Čo žena kúpi, to nosím. V staršej generácii to asi bolo normálne vo väčšine prípadov 😄

ariannazara
10. jan 2024

Milujem na chlapoch biele tricka som tým posadnutá 😂😍
A nemám rada príliš obtiahnute nohavice. A dobre padnuci oblek na vymakanom tele nieje zlý 😂😍

momoftwo
10. jan 2024

@jamimo moja mama otcovi rano vzdy na postel vylozila co si ma obliect..vtedy som si povedala ze toto robit nikdy nebudem😂 ale teraz ho uz neoblieka vdakabohu😄🙏

simca06022011
10. jan 2024

Neznasam ked ma chlap nohavice, ktore mu na zadku cele odstavaju, volne su, ako keby tam este plienku mal mat... detto akma muz kratke nohavice (myslim dlhe su mu kratke), za mna noohavice maju sadnut aj chlapovi, presne na pas, nie ze to stiahne opaskom niekde pod pazuchami, zadok primerane obtiahnuty, nic sa nikde nesklada, nekrci, nenafukuje, a nohavice rovne. Nemam rada leginy na chlapoch, alebo "rifle" takmer ako leginy... celkovo nemam rada ludi v meste a na verejnosti, mimo sportu, v TEPLAKOCH.
Celkovo mam rada elegantne oblecenych muzov, pripadne sportovu eleganciu. Kosele, polokosele, priapdne obtiahnutejsie tricka... kvalitne topanky. 40+tnici v nohaviciach tmavych a k tomu sibnu farebne tenisky su des pre mna :DD Pacia sa mi na chlapoch kabaty...
ALe teda.. popravde, neseldujem tolko kazdeho.. len co sa mi paci pisem.. upraveny, elegantny chlapi, taki gentlemanovski. Vo volnom case kludne v teplakoch, primerane, nezanasam velke napisy, loga. Nemusim tie take starodavne pyžamá.
A na muzoch sa mi nepacia sperky, tak max obrucka.

Ked to tu citam, tak som asi velmi stara :DD a potom kritizujem, ale ked sa pozriem do zrkadla, pridem na to, ze som sa cely den z teplakov neprezliekla a ledva som sa rano ocesala.. a som ticho :DDD nech chodia aj vo vreci...

simca06022011
10. jan 2024

@jamimo moja svokra synatora stale oblieka, ja to odmietam.. a som za dementnu. Ja mu mam skrinu riadit, triedit, veci kupovat.. no isto :D

tilly
10. jan 2024

Slim fit obleky. Rifle, biele tričko, tmavé sako, svetlé rifle, tmavé tričko, tmavé sako. Rifle, tričko, bunda do pása, tenisky, tepláky, mikina, vesta... je toho veľa.
Nepáči sa mi príliš veľa farieb, ako u žien, max tri farby, nepáčia sa mi úplne úzke alebo úplne široké gate, celkovo taký gýč a nevkus

medda_beda
10. jan 2024

@jamimo Áno, ja by som radšej bola keby tá móda pretrvala lebo tá dnešná je už nie veľmi pekná.

jamimo
10. jan 2024

@medda_beda my sme doma za klasiku a pritom to vôbec nemusí byť nuda 👍

marcellka32
10. jan 2024

Som denne v uliciach mesta Ba, TT a fakt už málokedy vidím dobre oblečeného upraveného chlapa...keď áno kľudne sa otočím ☺️
Ja som prísna aj na seba čo sa týka výzoru...v zahraničí to je iné kafe, tam je sa aj na čo pozerať

0silvia0
10. jan 2024

Och dievcata, ale ste sa tu rozjasili. Aj vy chodite oblecene v sexi elegantnych satockach a kostymoch? Lebo priznam sa, ze ja veru nie

jj_anka
10. jan 2024

Mne sa strašne nepáči, keď má muž rifle(nohavice) stiahnuté dolu (pri členku) do gumicky, to je pre mňa katastrofa .

tilly
10. jan 2024

@0silvia0 satocky môžem vždy, nemám rada rifle, radšej nosím šaty aj na doma.

marianarem
10. jan 2024

Ja nemam rada elastaky a cyklisticke oblecenie a ani tie uzke rifle. Na mojom muzovi sa mi pacia pravdu povediac monterky alebo ine pracovne gate 🙂

limoncino
10. jan 2024

@guiseppinka takže zanechal dojem aký plánoval 😂

solange7
10. jan 2024

@alessavandervelden zrejme ano. 😀 Raz som sedela v kaviarni a vyrusil ma nahly hlasity zvuk sucheho zipsu a potom na festivale. Mali by to zakazat.

jamimo
10. jan 2024

@0silvia0 ja ti odpoviem, chodím oblečená slušne, čisto, kvalitne, vkusne, ožehlená. Nosím brošne, baretky, vlnené šály, kožené rukavice.... Niekedy som za serióznu, viem sa obliecť aj pohodlne a hravo. Iskru v oku mám 😉Fluidum môjho naturelu tiež. Nepotrebujem nosiť sexi šaty.
Nenosím legíny v ktorých vidíš "kávové zrnko" a crop top, nemám legíny ktoré rozdeľujú schválne zadnicu na púlky, nenosím polyesterové svetre z ktorých smrdí pazucha po 2 minútach, nenosím vyšmatlané UGGy, neohurujem okoloidúcich mužov vulgárnym výstrihom z ktorého sa mi vylievajú prsia, a pretekajúcim tretím pásom v skiny jeans, nedobieham na autobus v 13 cm opätkoch zalomená v kolenách...
Nie je nič horšie v pizzerii, keď ti čašníčka prinesie pizzu, podáva tanier... No ale najskôr si všimneš 4 cm akrylové špicaté pazúry, potom jej hrudník 80 E vyvalený nad pizzou v tielku s tenkými ramienkami a silikónovými ramienkami na zapratej užmolenej podprsenke, mihalnice metly špinavé a zadubené od makeupu, viditeľné spoje fake vlasov, čierne nohavice a vytŕčajúci pásik tango nohavičiek + zlatý klinec outfitu obuv= štýl Crocs s klipmi Hello Kitty a ponožky Dedoles 🤦‍♀️
Nie je nič horšie ako nevkus, vulgárnosť a "lacný" vzhľad.
Ja napr. mám odevy aj zo second handu, milujem kombinovať tie jedinečné kvalitné kúsky. Obdivujem a vždy si všimnem pekne upraveného človeka. Ak príde na očný kontakt alebo úsmev, aj pochválim. Napr. Pani, aký máte krásny kabát, šperky... Zrovna dnes som pochválila susede z ulice pekný starý Slovenský kožuch, účes, okuliare. Veľmi jej to pristalo.👍

0silvia0
10. jan 2024

@tilly ja sa priznam, ja sukne a saty nosim len v lete a ked je teplo😄

tilly
10. jan 2024

@0silvia0 každému, čo je pohodlné. To je najdôležitejšie.

bluka2
10. jan 2024

Pre mňa nech si dá aj tu sústakovu súpravu, ja neznášam voňavky na chlapoch, hlavne také čo cítiť už z diaľky. To je mi z toho tak zle, že ani neviem, čo ma na sebe. A keďže to je dosť veľká časť mužov, na oblečenie radšej uberam nárok 😃

tamitamitami
10. jan 2024

Každému sa hodí niečo iné takže kategóriu nepáči sa mi nemám....ale milujem dobre sediace rifle, kožený opasok a košeľu (polokošele ak sa jedná o bežný deň prípadne jednofarebné tričko). Páči sa mi keď ma chlap upravený účes a celkovo keď sa o seba stará.

selest
10. jan 2024

Co je pre mna uplne antisexi je ked sa chlap oblieka do mesta alebo na bezne nosenie podla svojho hobby. To hned viete kto je cyklista, kto ma rad turistiku, kto rad beha atd. No a samozrejme 40+ a siltovka a popisana mikina a teplaky ci potrhane rifle ak prave nejde opravovat auto alebo nie je povolanim spevak ani tanecnik atd. sa uz prosto nehodia. Padnuce nohavice alebo vkusne rifle nie elastaky, dobre padnuci vrch kosela, sako, alebo kludne sveter, kozene topanky, nie botasky s napisom. Prosto klasicky pansky styl, upravene vlasy, cisty vonavy..

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
11. jan 2024

Tak ak sú tu chlapi (alebo môžu aj ženy), píšte aké oblečenie sa vám na ženách nepáči a aké páči